Bachelor of Science Aplicate în date Google Analytics furnizează absolvenți cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru ocuparea forței de muncă în domeniul emergente rapid de analiză de date, care cuprinde analiza și interpretarea seturilor de date de mari dimensiuni disponibile acum într-o gamă largă de organizații și industrii. Analiză moderne de date reunește instrumente și tehnici de afaceri, comunicare, arte grafice, tehnologia informației și statistici pentru a colecta, a mea, interpreta și reprezintă seturi de date de mari dimensiuni pentru a ilustra concepte și decizii informate.

Acest program de completare gradul este conceput pentru persoanele cu grade doi ani în contabilitate, afaceri, informatică, baze de date, sau domenii conexe. Primele 90 de credite de gradul sunt îndeplinite premisele de intrare. Experiență relevantă poate substitui pentru unele premise.

Învățare Rezultate

Bellevue Colegiul a proiectat cu atenție domeniul de aplicare curriculum general, precum și cursuri individuale, pentru a ajuta pe elevi să obțină cunoștințele, aptitudinile și abilitățile de care au nevoie pentru a fi analiștilor de date de succes. Absolvenți cu succes a programului va îndeplini toate rezultatele de curs și învățare programului.

Absolvenții Programul ar trebui să poată:

 • Utilizați instrumente tehnice și cunoștințe statistice pentru a răspunde la întrebări folosind date;
 • Planificați și organizați proiecte multiple de a respecta termenele;
 • Aplicați de analiză de date în contexte de afaceri, în conformitate cu cele mai bune practici, legi și regulamente, și etică.
 • Comunicați eficient în mai multe contexte și o varietate de formate.

Cerințe de intrare

 • Persoanele fizice trebuie să aibă un grad asociat în afaceri (management, marketing, durabilă, etc.) sau de contabilitate, sau tehnologia informației (dezvoltare de software, baze de date sau de business intelligence) GPA cumulativ de 2,0 în toate cursurile universitare
 • Cel puțin 30 de credite de cerințele de educație generale trebuie să fi fost finalizate în cadrul gradul asociatului (a se vedea premise)
 • Nivelul unu de competență Excel
 • Familiarizarea cu baze de date

Procesul de aplicare

Pentru a fi luate în considerare pentru Bachelor of Science aplicate în date Google Analytics, viitorii studenți trebuie să prezinte următoarele:

 • De licență Finalizat de formular de aplicare Stiinte Aplicate.
 • Taxa de cerere nerambursabile de 75 dolari
 • Transcrieri oficiale de la colegiu acreditate la nivel regional (e), finalizarea demonstreze de studii sau echivalente de credite un asociat potrivit lui, și cursurile condiție prealabilă, cu un GPA de 2.0 sau mai mare

Învățământ

Bachelor of Science Aplicate din date Google Analytics este un program de auto-susținere și, prin urmare, nu înseamnă neapărat superior programul de diviziune predare publicat în catalogul colegiu și programul trimestrial.

Absolvire Aplicație

Studenții trebuie să se aplice pentru absolvire. Trimiteti formularul de cerere de absolvire două trimestre înainte de data absolvirii de așteptat, și să plătească taxa de cerere.

Termene de aplicare:

Fall: 01 iunie Iarna: 10 octombrie Spring: 10 decembrie Vara: 15 martie

Cerințe de absolvire

Finalizarea toate cursurile necesare așa cum se arată în fișa de lucru pentru fiecare concentrație corespunzător. În plus față de cerințele de eligibilitate, studenții trebuie să realizeze, de asemenea, următoarele:

 • Completează 90 de credite trimestru în program și de concentrare cerințele generale, cu un grad de "C" sau mai bine
 • O AAP minim cumulat de 2,0 pentru toate cursuri luate la BC și cursurile aplicate la gradul, inclusiv creditele transferate de la alte colegii.
 • Cel puțin 45 de credite trimestru pentru gradul trebuie să fie completate în rezidență la BC, dintre care 30 de credite trebuie să fie divizie superioară.
 • Cursurile pot fi supuse unor cerințe minime de calitate și condiții prealabile.
Program predat în:
 • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Bellevue College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Deadline
Contactează şcoala
Fall - June 1, Winter - October 10, Spring - December 10, Summer - March 15
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Fall - June 1, Winter - October 10, Spring - December 10, Summer - March 15

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Fall - June 1, Winter - October 10, Spring - December 10, Summer - March 15
End Date