Bachelor of Science aplicate în inginerie calculator

University of Toronto

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Bachelor of Science aplicate în inginerie calculator

University of Toronto

Bachelor of Science Aplicate în Inginerie Informatică

Informatica este oferit de Facultatea de Arte și Științe de la Universitatea din Toronto. Acesta este în primul rând preocupat cu partea progamming de calculatoare, precum și teoria de calcul, analiza numerică și inteligența artificială. Inginerie calculator este oferit de Facultatea de Stiinte Aplicate & Engineering la U of T, ceea ce înseamnă că va fi un inginer, atunci când absolvent. Elevii de inginerie Computer învețe hardware și software de calculatoare. Ei studiază arhitectura de calculator și cum computerele pot fi folosite în industrie, medicină și alte sisteme, cum ar fi de comunicații sau sisteme de tranzit. Ei pot alege din mai multe domenii de studiu, inclusiv electronice, fotonica, sisteme de energie, electromagnetice, rețele de comunicații, inginerie nano, inginerie biomedicala, pentru a numi doar câteva.

Programul tehnicii de calcul la U de T permite elevilor să se concentreze studiile lor în domeniul de computere care cele mai multe îi interesează. Facultatea de Stiinte Aplicate & Engineering este un Facultatea de mic în cadrul Universității din Toronto. Ca atare, elevii să se cunoască reciproc foarte bine. Ei participa la aceleași clase, lucrează împreună în laboratoare și de a crea proiecte de design cu elevii de inginerie colegii.

Ce Computer Ingineri fac?

Una dintre disciplinele de inginerie noi, inginerii de calculator lucrează în fiecare sector al societății și a industriei. Ei proiectarea sistemelor de control pentru linii de productie automatizate, crea software pentru sisteme de comutare de telefonie digitală, planul și să supravegheze instalarea unei Local Area Network (LAN), precum și dezvoltarea de noi sisteme de operare pentru clientii cu nevoi specifice.

Există trei opțiuni în cadrul tehnicii de calcul pentru a alege de la: comunicare retele, inginerie software sau hardware inginerie. Unii studenți preferă să includă toate aceste domenii în programul lor de studiu. Alegerea este de până la tine.

Inginerii electrice și informatice lucra într-o varietate de domenii, inclusiv inginerie biomedicala, industria aerospațială, și dreptul de proprietate intelectuală. Multe pot fi găsite în lumea afacerilor unde tecnology și lor de rezolvare a problemelor, de gestionare a timpului, de comunicare și de team-building aptitudinile sunt foarte apreciate. Ambele se găsesc în sectorul financiar bancar și, industria de comunicații, sectorul energetic și întreprinderi IT.

Admitere

Cerințele de curs de bază pentru toate U de T programelor de licență Inginerie sunt: ​​Grad 12 Fizică, Chimie, engleză, funcții avansate și Calcul & Vectori; Un alt grad 12 U sau M curs. Elevii cu mai puțin de patru ani într-o țară de limbă engleză în momentul de absolvire lor liceului se va cere să furnizeze dovada de limba engleză de competență.

Activitati extrascolare sunt, de asemenea, importante și solicitanților li se va cere să le înscrie pe un formular Student profil, care este completat on-line în timpul ciclului de admitere. Aceste activități pot ridica de fapt medie pentru admitere și burse. Vei fi luate în considerare în mod automat pentru toate bursele de intrare atunci când se aplică la U T Inginerie. Nu aveți nevoie pentru a aplica pentru ei.

Toronto (Sf. Gheorghe) campus

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Canada - Toronto, Ontario
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Canada - Toronto, Ontario
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala