Bachelor of Science aplicate în inginerie mecanică

University of Toronto

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Bachelor of Science aplicate în inginerie mecanică

University of Toronto

Bachelor of Science Aplicate în Inginerie Mecanică

Ingineri mecanici proiectarea, fabricarea, si sisteme care se extind abilitățile noastre fizice funcționa. Un lucru inginer mecanic se vede în fiecare zi în tot ce mișcă. Aceasta include proiectarea unei aeronave, planificarea sistem de ventilație a unei clădiri și îmbunătățirea economiei de combustibil o masina de. Mecanica salveaza vieti, de asemenea, prin intermediul tehnologiilor de bioinginerie. Primul inima artificiala din lume a fost parțial proiectat, fabricat și implantat folosind principii de inginerie mecanică.

Ca un inginer mecanic, ești un inovator. Ești interesat de principiile fizice implicate în proiectarea unui produs, fabricarea și asamblarea ei, este o funcționare sigură și eliminare finală. Trebuie să ia în considerare, de asemenea, aspectul si usurinta de utilizare, costurile de proiectare, producție, exploatarea și efectele asupra mediului a produsului. Robotica, automatizare de fabricație, generarea de energie electrică ecologică sau orice altă formă de transport sunt doar câteva dintre domeniile în care pot fi utilizate produsul. De fapt, ar fi greu de găsit o zonă sau obiect în viața de zi cu zi care nu este într-un fel afectat de un inginer mecanic.

Ar trebui să vă deveni un inginer mecanic?

Iată câteva trăsături comune ale studenților noștri de inginerie mecanică:

  • Bucurați-vă de fizica si matematica.
  • Problemă-rezolva creativ.
  • Ca să înțelegem cum și de ce merg lucrurile.
  • Au un interes în bioinginerie, industria aerospațială sau robotica.
  • Sunteti curiosi cu privire la utilizarea de combustibili alternativi și de energie.
  • Doriți să utilizați ideile lor pentru a ajuta la rezolvarea problemelor globale.

Programul nostru

Universitatea din Toronto și inginerie mecanica este o combinație imbatabilă. Facilitatile noastre de clasă mondială și facultate fac Universitatea din programul de inginerie mecanică Toronto e unul dintre cele mai bune de acest gen din Canada și de renume international. Dincolo de cercetare, profesorii noștri sunt, de asemenea, profesori premiate. Profesori UTMIE au câștigat aproape jumătate de premii de predare Facultatea, în timp ce alcătuiesc doar o treime din totalul profesorilor în inginerie.

Ca Canada cel mai mare program de inginerie mecanică, vă oferim o gamă largă de subiecte și opțiuni în cazul în care beneficiază de cercetările noastre revolutionara si academicieni de top. Situat în inima din Toronto, inginerie mecanica la Universitatea din Toronto este condus de excelență de către punctele forte de cercetare ale departamentului și cerințele partenerilor noștri din industrie. Gândește-te de câte companii au de cap-birouri în zona Greater Toronto, ușor accesate de către dumneavoastră. Acest lucru înseamnă muncă și rețele oportunități mari pentru tine, de asemenea.

Cursuri fundamentale includ mecanica, termodinamica, fluide, dinamica, știința materialelor plus cursuri complementare în umaniste. Dacă doriți, puteți obține chiar și un minor ca un inginer mecanic. Puteți face acest lucru prin inginerie, cu bioinginerie, sau prin Artă și Știință. Esențial pentru curriculum-ul este încorporarea de proiectare hands-on. Veți învăța și executa fundamentele în crearea design deosebit în primii ani. Upper-ani de cursuri includă cunoștințele de subiecte cum ar fi inginerie biomedicala, industria aerospațială, de fabricație, design de produs, studii de mediu, robotică, proiectarea sistemului spațiu și microprocesoare integrate în procesul de proiectare de ansamblu.

Elevii pot lua două din cele cinci domenii de interes, printre care: fabricare, mecatronica, mecanica solide și design mașină, energie și mediu sau bioinginerie. Dacă selectați strand nostru mecatronica, cea mai veche din America de Nord, să învețe principiile de integrare electronică și software într-un design mecanic în laboratoare bine stabilite susținute de profesori restante, ingineri de suport și tinerilor absolventi de facultati.

Experiența Anul profesională și de licență combinată de Stiinte Aplicate și Master of Business Administration de grade (programul Skoll) sunt oportunități disponibile pentru toți studenții de inginerie de la Universitatea din Toronto.

Toronto (Sf. Gheorghe) campus

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu normă întreagă
Locations
Canada - Toronto, Ontario
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Canada - Toronto, Ontario
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala