Citește Descrierea Oficială

Elevate Abilitati profesionale ta - avansa in cariera - Construiți-vă de afaceri

Construi abilitățile necesare pentru o carieră interesantă în marketing sau pentru a începe o afacere de creștere mare a ta. BAS Green River în Marketing și spirit antreprenorial prevede:

 • Oportunități practice de lucru cu industria suprafata pe proiecte reale.
 • Abilitățile și posibilitatea de a crea o afacere de lansare gata de dumneavoastră.
 • Dezvoltarea abilităților cerere mare și abilități.

Ce voi învăța în acest program?

Prin învățarea bazată pe proiecte, veți obține abilități valoroase necesare pentru a reuși ca un antreprenor profesionist sau de marketing. Veti invata despre: Cercetare de piata, Product Management, Business Development, dezvoltare de produse, Digital Marketing, Management de proiect, planificarea afacerilor, Antreprenoriale Finante, promotii integrate

De locuri de muncă-cerere mare, plata excelent și oportunități interesante

 • Pozițiile de marketing în King County care necesită un grad Bachelors sunt în cerere mare și să plătească o medie de 85.000 $ pe an și până. Pozițiile de marketing care necesită o diplomă de licență sunt de înaltă creștere și de înaltă a cererii la nivel national. (a se vedea: US Deptartment Muncii pentru managerii de marketing și analiști, Raportul online ONET pentru Analistii Cercetare de piata si specialisti in marketing.
 • 49% dintre managerii de recrutare a raportat dificultăți în găsirea candidați calificați pentru posturi legate de comercializare, atunci când chestionate. Fortei de munca Dezvoltare a Consiliului de studiu King County Pipeline arătat un deficit anual de 377 de candidați pentru posturi analist de cercetare de piata care necesită o grade Bachelors (pagina 43, 36) ocupație.
 • Antreprenorii sunt necesare și cultura de pornire este extrem de apreciat în economia noastră. Ca un student BAS va avea posibilitatea de a construi o afacere de lansare gata și să prezinte ideea ta de a lideri de afaceri și investitori. Potrivit Fundatiei Kauffman, "Aproape toate crearea locurilor de muncă net din 1980 a avut loc în firme mai puțin de cinci ani."

Ori de clasă convenabilă, la o locație convenabilă

Cursuri de bază sunt oferite în principal în format hibrid (combinație de clasă în-on-line și), cu sesiuni de clasă seara, la Green River Kent Campus. Managerul nostru de program, director de program, și Centrul de Dezvoltare Small Business sunt toate adăpostite la Campus Kent pentru a oferi o experiență fără sudură pentru programele noastre de studenți. Câteva dintre clase non-core ar putea fi oferit la campusul Auburn sau on-line, dar cu o planificare atenta ai putea lua toate cursurile de la Campus Kent.

Taxele de școlarizare și comparație anuală pentru nerezidenți

 • Green River - BAS Gradul $ 18,111.15
 • Western Universitatea Washington $ 20,406.75
 • Evergreen State College $ 21,738.00
 • Universitatea de Stat din Washington $ 24,478.00
 • Universitatea din Washington $ 33,513.00

Faceți cunoștință cu echipa

Tim Broxholm

Director de programe și Facultatea de Tim Broxholm are misiunea de simplu: de a educa, se angajeze, și inspira pe elevi să atingă excelența academică, personal, și profesional. Ca un fost director de resurse umane și executive coach curent, facilitator, consultant și strategia de afaceri Tim utilizeaza expertiza sa și rețeaua sa de a ajuta pe elevi să dezvolte competențele și conexiunile necesare pentru a excela în cariera lor. El oferă, de asemenea studenților cu unu-la-unu carierei si coaching de dezvoltare profesională pentru a asigura elevilor sunt bine pregătite pentru a atinge obiectivele lor de carieră la finalizarea programului. În plus față de activitatea sa la Green River, Tim este, de asemenea, vicepreședinte al Solutions Client si practician de livrare pentru Fired-Up! Cultură, un coaching si consultanta firma Puyallup pe baza. Tim este, de asemenea, un colaborator si consultant pentru mai multe editorii de manuale de top națiunii.

Principalele zone tim de interes sunt:

 • Afaceri modelul de dezvoltare și strategie organizațională
 • Vânzări și negocieri
 • Comportamentul consumatorului
 • Dezvoltare organizațională
 • dezvoltarea leadership

Tim deține un master of Arts în Industrial / Psihologie Organizationala de la Universitatea din Seattle Pacific și o Bachelors of Business Administration în Marketing și Management de la Universitatea din Portland. El lucrează în prezent la un certificat de executiv în inovație și antreprenoriat prin Universitatea Stanford.

Green River - Un lider în transferul de învățământ

Programul nostru de transfer 2 + 2 oferă studenților o oportunitate de a începe gradul lor de patru ani de licență. Programul de transfer oferă cursuri echivalente primii doi ani de studii superioare. Elevii pot dura doi ani de la Green River College, apoi se transferă la o universitate pentru a finaliza gradul lor de patru ani.

Cerințe de învățământ

În scopul de a obține o diplomă de licență în SUA, toți studenții trebuie să completeze cerințele specifice pentru principalele lor, precum și cerințele de educație generale, care reprezintă o bază de învățare în diferite domenii, inclusiv matematica, scris, știință, științelor sociale și umaniste. Elevii sunt date libertatea de a selecta clase de alegerea lor de categorii generale. De exemplu, în categoria "Social Science", studenții pot alege oricare dintre următoarele domenii: sociologie, psihologie, științe politice, istorie, geografie și altele. Categoria Umaniste include: arta, discurs, de comunicații, de limbi, muzică, filosofie, și altele. Știință include: chimie, biologie, fizică, astronomie, și altele.

Green River știe cât de important este de locuințe pentru succesul unui student. Acesta este motivul pentru personalul nostru de locuințe merge extra mile pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă prin furnizarea unui grijuliu, experiență pozitivă, în condiții de siguranță și de susținere de viață american.

APARTAMENTE CAMPUS CORNER

Experiență de viață tradițională colegiu american de la Campus Corner Apartamente (CCA)

Elevii se bucură de o convenabil, locație de pe-campus; , facilități de înaltă calitate confortabile; un mediu de studiu excelent; și o oportunitate de a se implica și de a face prieteni în comunitatea elev de susținere de 340 de studenți americani și internaționali. Elevii trebuie să fie de 17 de ani la momentul muta-in.

Beneficiile de a trai pe Campus:

 • Condiții de viață în campus este convenabil!
 • De mers pe jos distanta de la clasă, bibliotecă, centru de fitness, sală de gimnastică și Performing Arts Center
 • Centrul comunitar în cazul în care vă puteți întâlni și face prieteni din toate colturile lumii
 • O mulțime de activități studențești de pe site-
 • Zone de studiu private și de grup
 • Ușor să se implice în activități de campus
Program predat în:
Engleză

Vezi 14 mai multe cursuri de la Green River College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
2 - 4 anii
La zi
Price
9,900 USD
pe an
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date