Bachelor of Science aplicate in inginerie chimica

University of Toronto

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Bachelor of Science aplicate in inginerie chimica

University of Toronto

Bachelor of Science Aplicate în Inginerie Chimica

Inginerii chimice combina chimie, biologie, matematica si inginerie pentru a rezolva problemele urgente și de a crea procese și produse inovative.

Ca un student Inginerie Chimică, veți învăța să abordeze problemele cu un impact mare asupra societății: nevoia de a reduce amprenta asupra mediului, de a crea procese durabile și îmbunătățirea sănătății umane. Profesori noastre sunt in prim-planul de cercetare pentru a dezvolta combustibili regenerabili și materiale, utilizarea biotehnologiei pentru a curăța poluarea, fabricarea produselor durabil, de a crea organe artificiale, precum și fortifica produsele alimentare pentru a aborda malnutriție.

U de T clasează ca cea mai bună universitate din Canada pentru inginerie chimică și oferă unul dintre programele de top la nivel mondial. În primii doi ani, veți obține o fundație solidă în principiile de chimie, fizica, matematica si inginerie. În anii în partea de sus, puteți explora orice de la Facultatea de șase minori și alege cursuri în domenii precum inginerie bioproces, inginerie biomedicala, energia durabilă, apă și epurare a apelor uzate, precum și ingineria mediului. Sunteți de asemenea, eligibile pentru a face un proiect de cercetare, ca parte a programului.

Programul vă va învăța pentru a proiecta, construi și de a îmbunătăți produse, sisteme și procese. Vei pune teoria în practică în cursurile noastre inovatoare și laboratoare, inclusiv Unitatea unic Operațiuni Lab, umplut cu echipamente industriale pe scară largă, inclusiv o coloană de distilare cu două etaje. În al patrulea an tău, vei parte dintr-o echipa de studenti care va proiecta o instalație de prelucrare industrială de la concept la punerea în aplicare în doar 10 săptămâni. Puteți profita de asemenea de sprijin pentru cercetare și oportunități de vară a studia în străinătate.

Programul Core

Anul 1 a programului de licență de patru ani este conceput pentru a oferi un fundal fundamental în toate domeniile de inginerie. Lecții clasă sunt armate cu studii de laborator.

Anul 2 se concentrează pe elementele fundamentale ale ingineriei chimice: chimie; căldură, masă și transfer de impuls; și matematică aplicată. Acesta prezintă, de asemenea, oportunități de a dezvolta abilitățile în comunicații. Labs sunt o parte importantă a programului.

Anul 3 fundamentele sunt "extinsa" la aplicații de inginerie și de chimie, inclusiv hands-on de învățare în laboratoarele noastre. Accentul este pe proiectarea și economice ale unităților și procese industriale.

An 4 aduce totul împreună și vă permite să alegeți o zonă de interes. Accentul este pe inginerie și aplicații științifice aplicate, precum și pe design de plante și o teză de cercetare.

Toronto (Sf. Gheorghe) campus

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu normă întreagă
Locations
Canada - Toronto, Ontario
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Canada - Toronto, Ontario
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala