Citește Descrierea Oficială

Programul Informatică învață pe elevi să dezvolte programe de calculator, analiza de date și de a rezolva probleme. Ei invata o varietate de limbaje de programare, precum și modul de a reprezenta, magazin, acces, afișare, editare, și pentru a transforma informațiile de calculatoare programare. Informatică este legat de mai multe domenii de studiu și permite elevilor să devină cunoștințe în multe domenii. Studenții sunt pregătite pentru o carieră profesională sau studii postuniversitare.

La Green River College puteți începe studiile de a lua cursuri care pregătesc să fie "majore gata" și transferul la o universitate. În timp ce luați premise dvs. importante în gradul dumneavoastră de transfer, vă puteți concentra alegerile de distribuție și credite elective spre atingerea obiectivelor educaționale și zona de interes.

Când se pot înscrie studenți noi?

Puteți introduce cursuri de informatică Green River, la începutul oricărei trimestru ca spatiul este disponibil.

Cât durează programul ia?

Pentru cei care urmăresc un asociat în grad Transfer Stiinte Aplicate, în general, este nevoie de doi ani sau șase quarterst pentru a finaliza toate cerințele de grad. Pentru cei care au nevoie pentru a îmbunătăți abilitățile lor de bază existente pentru a satisface prerequisits aceasta va dura mai mult pentru a finaliza.

Asociat în Stiinte Transfer de studii Opțiunea 2 cuprinde unele cursuri de educație generală necesare studenților primul si al doilea an și este destinat pentru a pregăti studenții care intenționează să se transfere la o universitate din domeniile legate de știință. Acesta va oferi studenților fundal larg necesare înainte de a începe, cursuri de specialitate mai sus-diviziune. Curriculum-ul nu este destinat pentru a îndeplini General Educație / Universitatea (GER / Gur) cerințele, dar de a pregăti viitorii studenti știință de transfer pentru a intra în universitățile de stat cu picioare junior, nu numai în credite, dar, de asemenea, cu pregătirea majore / programului.

Associate în gradul științei Transfer - Opțiunea 2 (-AST 2)

Green River

Green River - Un lider în transferul de învățământ

Programul nostru de transfer 2 + 2 oferă studenților o oportunitate de a începe gradul lor de patru ani de licență. Programul de transfer oferă cursuri echivalente primii doi ani de studii superioare. Elevii pot dura doi ani de la Green River College, apoi se transferă la o universitate pentru a finaliza gradul lor de patru ani.

Ce

Studenții noștri sunt admise la mai multe universități de top din lume 100 de *, cum ordonate în funcție de Shanghai Jiaotong University, inclusiv:

Universitatea Brown, Universitatea de Stat din California, Universitatea Cornell, Universitatea Hawaii Pacific, Universitatea Indiana, Johns Hopkins, Ohio State University, Parsons School of Design, Institutul Pratt, Universitatea Purdue, Universitatea de Stat din San Jose, Universitatea din Seattle, Universitatea Tufts, UC Berkeley, UC Santa Barbara, UCLA, UNC - Chapel Hill, Universitatea din Michigan, Universitatea din Minnesota, Universitatea din Oregon, Universitatea din Pennsylvania, Universitatea din California de Sud, Universitatea din Texas, Austin, Universitatea din Virginia, la Universitatea din Washington, Universitatea din Wisconsin Washington State University * Notă: Admiterea la universități selective este extrem de competitivă.

Green River Colegiul de studenți internaționali au fost admise la sute de universități din întreaga SUA. Elevii câștiga calificările necesare pentru admiterea la Green River și se transferă la început universitățile ca juniori an terțe. Admiterea nu este garantată, dar elevii noștri au fost foarte de succes în obținerea admiterea la universități de top.

Greenriver

Cerințe de învățământ

În scopul de a obține o diplomă de licență în SUA, toți studenții trebuie să completeze cerințele specifice pentru principalele lor, precum și cerințele de educație generale, care reprezintă o bază de învățare în diferite domenii, inclusiv matematica, scris, știință, științelor sociale și umaniste. Elevii sunt date libertatea de a selecta clase de alegerea lor de categorii generale. De exemplu, în categoria "Social Science", studenții pot alege oricare dintre următoarele domenii: sociologie, psihologie, științe politice, istorie, geografie și altele. Categoria Umaniste include: arta, discurs, de comunicații, de limbi, muzică, filosofie, și altele. Știință include: chimie, biologie, fizică, astronomie, și altele.

Cum functioneazã?

Peste 25 de universități au oferit Universitatea Pathway Transfer (UTP) opțiune pentru a oricărui student care este admis la Green River. Garanția nu se aplică "afectate" majors. Acesta este modul în care funcționează:

1. Aplica la Green River

2. Selectați o universitate - Alegeți universitatea din lista. Verificați universitate cu privire la aplicarea. Alege doar o universitate. Asigurați-vă că universitatea pe care o alegeți are majore dumneavoastră.

Veți primi universitar condiționată scrisoarea de admitere sau declarația în același timp veți primi scrisoarea de admitere Green River.

Clase de propoziții pentru Majors populare:

Artă / Design:

 • Început de proiectare
 • Desen
 • Culoare și design
 • 3 Proiectare dimensional
 • Fotografie digitală
 • Pictura, și Istoria Artei
GreenriverStudenții

Green River știe cât de important este de locuințe pentru succesul unui student. Acesta este motivul pentru personalul nostru de locuințe merge extra mile pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă prin furnizarea unui grijuliu, experiență pozitivă, în condiții de siguranță și de susținere de viață american.

APARTAMENTE CAMPUS CORNER

Experiență de viață tradițională colegiu american de la Campus Corner Apartamente (CCA)

Elevii se bucură de o convenabil, locație de pe-campus; , facilități de înaltă calitate confortabile; un mediu de studiu excelent; și o oportunitate de a se implica și de a face prieteni în comunitatea elev de susținere de 340 de studenți americani și internaționali. Elevii trebuie să fie de 17 de ani la momentul muta-in.

Beneficiile de a trai pe Campus:

 • Condiții de viață în campus este convenabil!
 • De mers pe jos distanta de la clasă, bibliotecă, centru de fitness, sală de gimnastică și Performing Arts Center
 • Centrul comunitar în cazul în care vă puteți întâlni și face prieteni din toate colturile lumii
 • O mulțime de activități studențești de pe site-
 • Zone de studiu private și de grup
 • Ușor să se implice în activități de campus158111581215813
Program predat în:
Engleză

Vezi 14 mai multe cursuri de la Green River College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
9,900
pe an
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date