Bachelor of Science exercițiu

North Park University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Bachelor of Science exercițiu

North Park University

Bachelor of Exercise Science

Cu un accent tot mai mare asupra sănătății și de fitness în societatea noastră, există o cerere tot mai mare pentru profesioniștii care pot ajuta persoanele imbunatati calitatea vietii lor prin exercitiu. Știință Exercitarea vă va învăța cum trupurile noastre de lucru și a vă pregăti pentru a face o diferență în viața cuiva ca un antrenor personal, un administrator de fitness, un terapeut fizic, precum și alte domenii legate de sănătate de fitness.

De ce North Park?

Programul nostru invata o bază științifică în mișcare uman, oferă acces la legate de exercițiu oportunități de stagii în Chicago, și explorează latura spirituală a sănătății și de fitness. Ne ia intenționat o abordare multiculturală în sala de clasă, pregătirea studenților de a lucra cu diverse populații și să devină lideri în educație, sănătate, atletism, și de recreere.

Alumni Cariere si Absolvent Școli

Exercise Science absolvenți găsi o carieră într-o varietate de setări, de la persoane fizice la sala de fitness comunitate. Absolventii nostri sunt supraveghetori Aquatics, instructori de fitness, legate de exercițiu antreprenori, maseuri, antrenori personali, si terapeuti fizice. Ei au urmărit muncă absolvent în terapie fizica, terapie ocupationala, Chiropractic, si exercitii fizice fiziologie.

Oportunități Internship

Chicago oferă o gamă largă de oportunități de stagii pentru majors știință exercițiu. Elevii North Park au avut loc stagii in urmatoarele locatii:

  • EFT formare de performanță
  • Gordon Colegiul Tehnic
  • Institutul de Reabilitare din Chicago
  • Suedeză Pactul Spitalul
  • YMCA

Cursuri interesante

O opțiune pentru cerința de sănătate personal este un clasa ia studenți de la oraș la Peninsula Superioară din Michigan pentru o excursie de schi fond, care oferă o oportunitate de a învăța despre exercițiu, ecologie, precum și a sănătății într-un mediu natural.

Cerinte program

  • 42 oră de cursuri majore
  • 46 de credite Core Curriculum
  • 120 de credite totale de absolvire
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Chicago, Illinois
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Chicago, Illinois
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala