Bachelor of Science in design industrial

Mapúa Institute of Technology

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Bachelor of Science in design industrial

Mapúa Institute of Technology

Acest program este conceput pentru a dezvolta un design multi-disciplinare profesionale pentru industria de creatie. Se pregătește studenții pentru o gamă largă de servicii de proiectare, cum ar fi: produse de consum, ambalaje, mobilier, ambarcațiune, de mediu, de transport, expoziții, grafica si comunicatii vizuale. Strategii de formare combină atât aspectele teoretice și practice de dezvoltare de design, utilizarea de instrucțiuni inovatoare și relevante tehnologic cu privire la cursuri de design generalizate și de specialitate.

Absolventii acestui program pot deveni antreprenori sau pot practica profesional în oricare din gama menționată mai sus de servicii de proiectare.

Obiective

  • Pentru a dezvolta absolvenți cu abilități analitice și metodologii pentru a proiecta produse și servicii care sunt inovatoare, util, sigur, punct de vedere estetic este cazul, acceptabil punct de vedere cultural, ecologic și social benefic pentru a servi nevoile societății, consumatorii, producătorii și mediul înconjurător.
  • Pentru a produce absolvenți cu creative vizualizare si abilitati de prezentare, precum și tehnici în diferite forme de mass-media în domeniul TIC pentru prezentari de concepte de design, pregătirea de desene tehnice și modele.
  • Pentru a dezvolta practicieni de design care promovează cele mai înalte standarde etice ale profesiei
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Noem. 2018
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Filipine - Manila, Metro Manila
Data începerii : Noem. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Noem. 2018
Filipine - Manila, Metro Manila
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala