Citește Descrierea Oficială

Acest program este conceput pentru a dezvolta un design multi-disciplinare profesionale pentru industria de creatie. Se pregătește studenții pentru o gamă largă de servicii de proiectare, cum ar fi: produse de consum, ambalaje, mobilier, ambarcațiune, de mediu, de transport, expoziții, grafica si comunicatii vizuale. Strategii de formare combină atât aspectele teoretice și practice de dezvoltare de design, utilizarea de instrucțiuni inovatoare și relevante tehnologic cu privire la cursuri de design generalizate și de specialitate.

Absolventii acestui program pot deveni antreprenori sau pot practica profesional în oricare din gama menționată mai sus de servicii de proiectare.

Obiective

  • Pentru a dezvolta absolvenți cu abilități analitice și metodologii pentru a proiecta produse și servicii care sunt inovatoare, util, sigur, punct de vedere estetic este cazul, acceptabil punct de vedere cultural, ecologic și social benefic pentru a servi nevoile societății, consumatorii, producătorii și mediul înconjurător.
  • Pentru a produce absolvenți cu creative vizualizare si abilitati de prezentare, precum și tehnici în diferite forme de mass-media în domeniul TIC pentru prezentari de concepte de design, pregătirea de desene tehnice și modele.
  • Pentru a dezvolta practicieni de design care promovează cele mai înalte standarde etice ale profesiei
Program predat în:
Engleză

Vezi 31 mai multe cursuri de la Mapúa Institute of Technology »

Acest curs este Campus based
Start Date
Noem. 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Noem. 2019
Termen limită de aplicare

Noem. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date