Read the Official Description

Acest program este conceput pentru a dezvolta un design multi-disciplinare profesionale pentru industria de creatie. Se pregătește studenții pentru o gamă largă de servicii de proiectare, cum ar fi: produse de consum, ambalaje, mobilier, ambarcațiune, de mediu, de transport, expoziții, grafica si comunicatii vizuale. Strategii de formare combină atât aspectele teoretice și practice de dezvoltare de design, utilizarea de instrucțiuni inovatoare și relevante tehnologic cu privire la cursuri de design generalizate și de specialitate.

Absolventii acestui program pot deveni antreprenori sau pot practica profesional în oricare din gama menționată mai sus de servicii de proiectare.

Obiective

  • Pentru a dezvolta absolvenți cu abilități analitice și metodologii pentru a proiecta produse și servicii care sunt inovatoare, util, sigur, punct de vedere estetic este cazul, acceptabil punct de vedere cultural, ecologic și social benefic pentru a servi nevoile societății, consumatorii, producătorii și mediul înconjurător.
  • Pentru a produce absolvenți cu creative vizualizare si abilitati de prezentare, precum și tehnici în diferite forme de mass-media în domeniul TIC pentru prezentari de concepte de design, pregătirea de desene tehnice și modele.
  • Pentru a dezvolta practicieni de design care promovează cele mai înalte standarde etice ale profesiei
Program taught in:
Engleză
Acest curs este
Start Date
Noem. 2019
Duration
Request Info
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Noem. 2019
End Date
Application deadline

Noem. 2019

Location
Application deadline
End Date