Bachelor of Science in design interior

Generalități

Programul de descriere

O Bachelor of Science în Design Interior pregătește studenții pentru o carieră în industria de design interior. conținut de clasă necesar include elemente de design și principii, istorie de design, materiale si sisteme, filozofii de design contemporane și durabilitate, aplicații avansate de design, aplicatii informatice si dezvoltarea portofoliului. cursul de lucru include atât teoria și hands-on abordari la studiul de design interior. Programul se concentrează pe atât de proiectare rezidențiale și comerciale. Curriculum-ul este conceput pentru a ajuta pe elevi să dezvolte cunoștințe și abilități îmbunătățite și bine dezvoltate în domeniul designului interior. Elevii un grad în care câștigă Design Interior sunt eligibile pentru a sta pentru examenul IDEX din California imediat după absolvire.

SFSU

Perioada de aplicare Depunerea

Programul de design interior este afectat, ceea ce înseamnă că există mai multe aplicații decât capacitate. cererile de transfer de student pentru admiterea la acest majore sunt acceptate de către Oficiul de Admitere Undergraduate Universității numai în timpul perioadei de depunere a cererii din primul octombrie - 30 noiembrie (pentru admiterea următoare toamna). vor fi luate în considerare nici o cerere de întârziere sau cererile de primăvară. Studenți noi și studenți pe-campus care doresc să schimbe specializări sunt obligate să depună o cerere suplimentară de departament la Departamentul de CFS / D. A se vedea site-ul departamentale http://cfsd.sfsu.edu pentru aplicarea programului suplimentar, și termene specifice în ianuarie și mai.

obligatoriu Avizare

majors Design-ul interior trebuie să vadă un consilier pentru a pregăti un plan de absolvire care prezintă secvența de curs. Unele clase majore vor cere ca acest plan să fie prezentat în prima zi a claselor. A se vedea, de birou departament (Burk Hall 329) pentru informații să includă în dosarul de consiliere. Studenții care doresc credite obținute de la o altă instituție care urmează să fie acceptată în locul cursurilor oferite pentru majore la SF de stat trebuie să obțină acceptul de la consilierul lor, iar președintele departamentului.

Competență scriere

Bune abilități de scriere sunt necesare pentru a avea succes în cele mai importante. Al doilea an compoziție scrisă (ENG 214 sau echivalent), cu un grad de C sau mai bine este obligat să ia ID 340GW, începutul secvenței de cursuri diviziune ID superioare, care îndeplinește cerința GWAR.

Cerințe de ieri

Majore include 6 unități de muncă necesară și 48 de unități de cursuri suplimentare majore. O secvență prescrisă de cursuri trebuie să fie respectate, deoarece unele clase sunt oferite doar în primăvara sau toamna semestre. Elevii ar trebui să verifice descrieri Buletinul pentru condiții prealabile cursuri individuale.

Toate cursurile majore (de bază și opționale) trebuie să fie trecut cu un grad literă de C- sau mai bine. CR / NC nu este permisă.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

San Francisco State University is one of the nation's leading public urban universities. Promoting respect for scholarship, freedom, and human diversity, the University's faculty and administration en ... Citeste mai mult

San Francisco State University is one of the nation's leading public urban universities. Promoting respect for scholarship, freedom, and human diversity, the University's faculty and administration encourage students to ignore traditional barriers. Here students learn by helping people solve real-life problems, take part in research projects with senior faculty, collaborate with classmates, and explore future personal horizons and career pathways. Citește mai puţin