Statisticile indică faptul că vârsta medie la care oamenii acceptă pe Hristos ca Mântuitor al lor este șaisprezece. Absolvenți de Tineret va fi pregătită să slujească la adolescenți în această etapă de viață critic atunci când posibilitățile de evanghelizare și ucenicie sunt atât de mari. Tineret majoră este conceput pentru a oferi studenților abilitățile necesare pentru lucrarea eficace a tinerilor, precum și o înțelegere a contextului mai larg al lucrării de tineret în cadrul Bisericii și familia creștină.

OBIECTIVE

Elevii care termina curriculum-ului Tineret se va întâlni obiectivele diviziei de Biblie și Ministerului, precum și următoarele obiective specifice pentru această majore.

Divizia Obiective: Elevii vor

 1. Înțelegerea necesității sens, și practica o relație personală cu Dumnezeu prin Isus Hristos.
 2. Să demonstreze o cunoaștere de lucru a Bibliei și doctrina creștină esențială, capacitatea de a interpreta cu precizie Scriptura, precum și o viziune asupra lumii creștine din ce în ce coerent care să le permită să aplice principiile biblice la întrebările de etică, compasiune, și toate celelalte situații de viață.
 3. Planșa un stil de viață care se caracterizează prin simplitate, integritate, responsabilitate, ordine și care reflectă preocuparea pentru implicațiile sociale ale Evangheliei și conferă credibilitate o mărturie creștină.
 4. Demonstra cunoștințele de bază și capacitatea necesară pentru a sluji altora în propriul grup cultural și dincolo de granițele culturale, utilizarea tehnologiei adecvate și forme relevante atât comunicare scrisă și verbală.
 5. Să demonstreze perseverență și angajamentul, precum și capacitatea de a lucra productiv atât independent cât și în echipă.
 6. Dezvoltarea abilitățile și înțelegerea necesare pentru Biblie studiu personal, rugăciune, și viața devoțională care poate susține și abilitarea viața și lucrarea personală cuiva altora.
 7. Să demonstreze capacitatea de a găsi, proces, și să aplice informațiile care sunt relevante pentru viața și lucrarea cuiva creștin prin exercitarea atât gândirii critice și creative.

Obiectivele programului specifice: Elevii vor

 • Înțelegerea relațiilor familiale și principiile biblice pentru lucrarea de familii.
 • Efectiv se referă la tineri, părinți, adunare și conducerea bisericii.
 • Demonstrarea abilitățile pentru a sluji tinerilor, expuse prin capacitatea lor de a
 • Adresa probleme administrative specifice pentru lucrarea cu tinerii din mediul bisericii locale.
 • Corespondențe și de a comunica în cadrul culturii tinerilor în timp ce tinerii provocatoare de a transcende cultura lor și să trăiască pentru Hristos.
 • Recunoaștere și adapteze la diferite medii ministerului.
 • Vorbește în mod eficient la tineri.
 • Faceți cunoștință cu obiectivele diviziei de Studii generale.
Program predat în:
 • Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Barclay College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019