De la rularea agro-întreprinderilor agricole mari până la comerțul internațional cu alimente, veți dobândi cunoștințe și cunoștințe de afaceri solide pentru a contribui la progresul viitorului sector de producție primară din Noua Zeelandă.

Experienta practica

În timpul gradului dvs., veți obține mai mult de 300 de ore de experiență de muncă plătită. Acest lucru vă va oferi un avantaj pentru potențialii angajatori.

Alăturați-vă industriei la un nivel superior

Economia Noii Zeelande este dominată de agricultură și alimentație - generează aproape un venit de 37 miliarde USD, iar cererea internațională se preconizează că va continua să crească. Alăturați-vă grupului mare de elevi de la Massey care au obținut locuri de muncă înainte de a absolvi. Ei au început să devină lideri în industrie.

Alăturați-vă unei universități de top din lume

Massey este clasată pe plan mondial și cea mai importantă universitate din Noua Zeelandă în agricultură, în funcție de clasamentul QS (Quacquarelli Symonds). De asemenea, suntem plasați în topul celor mai importante 150 de universități din întreaga lume în domeniul agriculturii de către Global Ranking of Subjects Academic de la ShanghaiRanking.

Recordul nostru mândru datează din 1927, când am oferit primele titluri din Noua Zeelandă în agricultură și horticultură. Avem cel mai mare club al tinerilor fermieri din Noua Zeelandă.

Massey Business School noastră Massey Business School este, de asemenea, clasată pe plan mondial - este printre primele două procente din școlile de afaceri la nivel global și este acreditată de AACSB cu specialiști în economie și finanțe la nivel internațional.

Cunoștințe internaționale relevante

Veți câștiga din expertiza celor mai importanți lectori și tutori din lume. Programele noastre din domeniul agrobusiness-ului combină experiența noastră de vârf în domeniul afacerilor și al agriculturii. Experții și personalul Massey contribuie la definirea viitorului agriculturii și al afacerilor alimentare ale națiunii noastre.

Programul AgriCommerce al programului Massey se aliniază cu industria agrobusinessului din întreaga lume - asigurând absolvenților noștri abilitățile și cunoștințele de care au nevoie angajatorii din industrie.

Ce vei învăța?

Acest program pe trei ani de clasă mondială va:

 • Învățați-vă despre sistemele de producție agricolă, managementul lanțului de aprovizionare, marketingul, economiile de alimente și agrobusiness-ul internațional
 • Oferiți-vă o înțelegere clară a ceea ce este necesar pentru a fi durabil și competitiv de-a lungul lanțului valoric al produselor alimentare și pe piețele mondiale de alimente și fibre.
 • Vă oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a vă oferi locuri de muncă viitoare
 • Oferiți-vă o cunoaștere solidă a sistemelor terestre și a agrobusiness-ului, împreună cu cunoștințe de specialitate într-o zonă a afacerilor agricole
 • Învățați-vă să aplicați și să integrați cunoștințele științifice, tehnologice și de afaceri pentru a răspunde cerințelor pieței
 • Asigurați-vă că veți fi un bun gânditor analitic capabil să sintetizeze informații în dezvoltarea de soluții solide și inovatoare.
 • Oferiți-vă o înțelegere a mediilor etice, multi-culturale și internaționale
 • Ajutați-vă să vă dezvoltați într-un comunicator eficient și într-un cursant independent, independent
 • Oferă abilități de management aplicabile în toate industriile primare

Veți integra noi cunoștințe științifice, tehnologice și de afaceri pentru a forma un viitor mai luminos pentru o zonă de întreprindere care ne susține pe toți.

scrisoare de recomandare

Cameron Walker
Licențiat al AgriCommerce, Evaluare rurală majoră
"La finalizarea diplomei mi sa părut foarte ușor să-mi găsesc un loc de muncă. Există o cerere mare pentru studenții din agricultură în general, dar mai mult pentru studenții din mediul rural ... "

La Universitatea din Massey m-am găsit provocată atât de colegii mei, cât și de mentori pentru a-mi atinge cât mai bine posibil.

Evaluarea rurală mi-a făcut apel deoarece vroiam o carieră în industria agricolă, care mi-a oferit o mare varietate de activități și mi-a permis să mă întâlnesc și să lucrez cu o mulțime de oameni atât în birouri, cât și pe teren.

Gradul meu a fost o provocare, dar extrem de plină de satisfacții. Fiecare curs care a făcut parte din acesta a fost un aspect al agriculturii pe care am vrut să-l stăpânesc, cu siguranță pot vedea valoarea în completarea fiecăruia.

Timpul meu de la Massey a fost de neuitat. Cea mai bună parte sunt oamenii pe care i-am întâlnit, atât studenți, cât și lectori. Este minunat să fie înconjurat de oameni simțitori care au și ei o pasiune pentru agricultură.

Una dintre experiențele cele mai pline de satisfacție pe care le-am avut a fost să fiu vice-președinte al Clubului Maselor Tinerilor Fermieri Massey, mi-a permis să-mi dezvolt abilitățile de conducere și abilități interpersonale. Al doilea a fost parte a rețelei de carne roșie; mi-a oferit o imagine inestimabilă în afacerile agricole din Noua Zeelandă și accesul unor oameni în fruntea industriei.

Cel mai valoros sfat pe care aș putea să-l dau este să iei orice ocazie care îți vine în cale. Alăturați-vă unui club, implicați-vă într-o inițiativă și, cel mai important, conectați-vă cu colegii și cu orice alți profesioniști din industrie.

Cariere

Sectorul agrobusinessului din Noua Zeelandă înflorește și există o cerere puternică pentru absolvenți, de la conducerea întreprinderilor agricole mari până la comerțul internațional. Personalul nostru este cercetător activ. Prin urmare, programul AgriCommerce al lui Massey integrează cele mai recente evoluții și gândire în procesul de învățare.

Veți avea cunoștințe și abilități de fundație pentru mai multe căi de carieră.

 • Marketing international
 • Economie
 • Banca rurală
 • Evaluarea rurală
 • Guvern
 • Afaceri
 • Vânzări
 • Aprovizionare
 • Consultanță
 • Gestionarea fermelor
 • Proprietatea fermei
 • Manager de achizitii
Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Massey Business School »

Ultima actualizare January 11, 2019
Acest curs este Online, Bazat în Campus
Start Date
Duration
3 anii
La zi
Price
28,520 NZD
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date

Iulie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date