Bachelor of Arts în Educație timpurie

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Frühpädagogik

Programul de licență alt = "Educația timpurie - Management și management în educația timpurie este conceput ca un curs de învățământ la distanță atât pentru educatori, cât și pentru toți cei care lucrează în domeniul profesional al educației timpurii.

În 5 semestre, programul de licență pregătește elevii pentru asumarea sarcinilor de management și de management în centrele de zi și alte instituții pentru educația timpurie a copiilor.

Programul este acreditat de către agenția de acreditare AHPGS.

Obiectivele și conținutul învățării la distanță alt = "Educație timpurie

Scopul acestui program este de a profesionaliza profesioniștii în educația timpurie a copiilor, integrând astfel nivelul european al educației prin academizare. Obiectivul programului este de a oferi studenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a le permite să-și îndeplinească responsabilitățile de management și management în instituțiile de învățământ preșcolar și de educație din copilărie. Studiul alt = "Frühpädagogik include, de asemenea, analiza proceselor de dezvoltare și educație a copiilor de până la 10 ani.

În plus, aceștia dobândesc capacitatea de a desfășura activități științifice și de cercetare în domeniul educației timpurii și copiilor.

Domeniile majore de studiu și module

Programul de diplomă include un total de 16 module constând dintr-o teză de licență

  • 5 module în avans: școală profesională / practica profesională
  • 11 module Studii la Universitatea DIPLOMA.

Programul "alt =" Educație timpurie - management și management în educația timpurie a copiilor "extinde cunoștințele studenților și competențele de bază în domeniile

  • Organizarea și gestionarea instituțiilor preșcolare, în special a centrelor de zi,
  • Managementul calității, incluziune și drept,
  • Parteneriat educațional și comunicare,
  • Practică profesională și educație timpurie.

Învățarea la distanță cu evenimente reale sau virtuale de prezență

Programul de studiu este oferit ca învățământ la distanță cu faze de participare, care se desfășoară în jurul a 12 sâmbete pe semestru și, prin urmare, poate fi foarte bine legat de activitatea profesională sau de obligațiile familiale.

Forma de studiu este concepută ca "învățare mixtă" și formează astfel o combinație coordonată a elementelor de studiu "Editare cărți de studiu", "studierea interactivă într-o sală de cursă virtuală sau virtuală" și trecerea examenelor în centrele de studiu apropiate casei.

Cunoștințele acumulate la colegii sau universități sunt creditate cu 60 de ECTS; Prin urmare, primele două semestre pentru profesioniștii instruiți în întregime din domeniile educației, pedagogiei și educației sociale (educatori și alte profesii de acces la cerere) și rămân de facto cinci semestre de studiu.

Perspective de carieră pentru educatorii din copilărie

După finalizarea cu succes a unei diplome de licență în învățământul la distanță alt = "Educație timpurie - Leadership și management în educația timpurie a copiilor și calificarea suplimentară ca educator de stat recunoscut de copil, absolvenții vor avea diferite perspective profesionale. Centrele de zi pentru copii, depozite, școli sau centre de familie, dar și în centre de consiliere sau de învățare timpurie, în sectorul educației continue, în educația incluzivă și interculturală, în calitate de consultanți sau la universități și institute de cercetare.

Domeniile diverse de aplicare și cererea prezumată de specialiști calificați, precum și lipsa persistentă de lucrători calificați oferă absolvenților oportunități foarte bune de avansare în carieră.

După absolvirea celei dintâi diplome de licență, aveți mai multe opțiuni: Puteți începe cariera profesională ulterioară, apoi puteți începe imediat un masterat sau puteți să vă ocupați de un master de educație suplimentară (de exemplu MBA) în timp ce lucrați.

perioada normală

5 semestre extra-ocupaționale / 180 ECTS (extindere gratuită de până la 4 semestre posibil)

valoarea inițială

Semestru de iarnă (octombrie), Semestrul de vară (aprilie)

acreditare

Acreditarea programului de diplomă de către agenția de acreditare AHPGS.

taxele de școlarizare

De învățare la distanță: € 197,00 / lună (suma totală € 6,525.00 plus o taxă de examinare unică de 615,00 €)

formularul de studiu

Învățământul la distanță cu sesiuni de clasă reale sau online: Învățarea la distanță are loc între auto-studiu cu programe de studiu și seminarii de sâmbătă (aproximativ 12 sâmbete pe semestru) la unul dintre numeroasele noastre centre de studiu la nivel național sau online în "sala virtuală" a Campusului DIPLOMA Online.

cerinţe de admitere

(HZB) conform legii universitare din Hessa, precum și dovada formării profesionale terminate ca profesor recunoscut de stat sau calificarea profesională echivalentă din domeniile educației, pedagogiei și pedagogiei sociale (de exemplu educator curativ / educator curativ; Profesor de școală primară) și dovada de cel puțin 12 luni de experiență profesională în acest domeniu.

Pentru informații suplimentare privind calificările speciale sau cerințele de admitere fără HZB , vă rugăm să contactați DIPLOMA Hochschule la cerere și info@diploma.de.

Pentru gradele străine, trebuie demonstrată echivalența pentru admitere.

declaraţii

Bachelor of Arts (BA) și recunoașterea de stat ca educator / pedagog. Pe lângă diploma de licență și recunoașterea de către stat, absolvenții primesc, de asemenea, un așa-numit "Supliment de diplomă" scris în limba engleză și un "Transcriere a înregistrărilor", care le acordă la nivel internațional drept cadre universitare cu diplomă de licență identificare.

conţinutul cursului

  1. Organizarea și conducerea instituțiilor de învățământ preșcolar, în special a grădinițelor
  2. Managementul Calității, Incluziune și Drept
  3. Educație în parteneriat și comunicare
  4. Practică profesională și educație timpurie

aplicații

Cu acest curs DIPLOMA, abilitățile practice deja dobândite sunt completate și extinse de cunoștințele teoretice (academice) de bază. Acest lucru vă permite să identificați relații mai complexe și să integrați mai bine o rețea multidisciplinară. Programul de gradul "alt =" Educație timpurie - Management și Management în Educația timpurie a copiilor "(BA) duce la o abordare științifică în domeniul de muncă.Astfel, gradul formează baza pentru specializări suplimentare și, prin urmare, este o condiție prealabilă pentru oportunitățile de carieră nelimitat.

În calitate de deținător al unei educații timpurii - Management și Management în Educația timpurie a copiilor, aveți toate posibilitățile în domeniul educației continue, managementului și organizării corporative în depozite, școli, centre de familie, centre de zi și creșe, precum și pentru activități academice Alte domenii de activitate pot fi găsite în PDF-ul atașat "Profil ocupațional Educația copiilor".

Un program de licență de licență de succes este baza pentru un program de masterat, care, la rândul său, poate conduce la un doctorat.

Ultima actualizare Apr. 2019

Despre facultate

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies ... Citeste mai mult

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies the city as a recognized spa destination with a long tradition in medical wellness and health treatment. Besides the main campus there are notable campus extensions in more than 25 cities in Germany and one in Italy. Citește mai puţin
Bad Sooden-Allendorf , Aalen , Baden-Baden , Berlin , Bochum , Bonn , Friedrichshafen , Hamburg , Hanovra , Heilbronn , Kaiserslautern , Kassel , Kitzscher , Magdeburg , Mainz , Mannheim , Munchen , Ostfildern , Würzburg , Regenstauf , Nürnberg , Wiesbaden , Wuppertal , Germania Online + 23 Mai mult Mai Puțin