Bachelor of Arts în Media Design

Generalități

Programul de descriere

Designerii media sunt polihistorii secolului XXI. În epoca revoluției tehnologice constante, rolul lor nu este doar de a urmări, ci și de a modela acest lucru cu sensibilitate artistică: să transformăm noua lume digitală modestă pentru noi, de la World Wide Web, prin post-producția de filme la dezvoltarea jocurilor.

Cu ajutorul celor mai moderne echipamente tehnice, obiectivul nostru este să-i pregătim pe studenți pentru toate domeniile de design media, de la dezvoltarea efectelor vizuale pentru a crea spațiu 3D - cum este posibil să proiectăm și să punem în aplicare opere de artă, produse, instalații, servicii și aplicații interactive care încearcă să satisfacă acele schimbări ale nevoilor sociale și individuale care apar în mediul nostru.

Creativitate

Primul an se referă la formarea mentalității artelor plastice, a logicii vizuale și a abilităților compoziționale, dar, mai ales, despre dezvăluirea abilităților creative personale

Tehnologie

Al doilea an se concentrează pe îmbunătățirea cunoștințelor tehnice ale studenților, inclusiv a cunoștințelor hardware și software, în special a designului 2D și 3D, precum și a aplicațiilor interactive.

Carieră

În timpul celui de-al treilea an, elevii proiectează și implementează sarcini complexe și proiecte creative. În cursul acestor proiecte, studenții se pot pregăti pentru cariera lor absolventă în situații reale, în colaborare cu agenții industriei creative.

Programul este proiectat pentru dumneavoastră:

dacă aveți un interes deosebit în ceea ce privește efectele vizuale, pictura ușoară, dezvoltarea aplicațiilor pentru realități virtuale, compunerea muzicii pe calculator, animația, proiectarea jocului, vizualizarea datelor, lucrarea post-producție digitală și sunteți creativi cu un sens vizual, tehnic matur și dețineți unele perspective critice. În plus, sunteți familiarizat cu tehnologia informației sau sunteți pregătit să dobândiți cunoștințele și abilitățile IT necesare.

Subiecte principale

 • Studii de proiectare media
 • Arta media interactiva
 • Mapare proiecție 3D
 • Design-ul jocului
 • Laborator de muzică experimentală
 • Visual Limbi de programare
 • Tipografie
 • Practică de laborator media
 • Istoria artei
 • Teoria designului media

Oportunități de carieră

 • Game designer
 • Artist cu efecte vizuale (VFX)
 • Designer de experiență utilizator
 • VR dezvoltator de aplicații
 • Artist de vizualizare a datelor
 • Proiectant sau consultant de interacțiuni în domenii de producție interdisciplinare

Calificarea specificată în certificatul de diplomă

Media Designer

Șeful programului

Pál Szacsva și DLA profesor asociat, artist media

Executiv profesional

Tamás Liszka Artist Media, Producător de Film

„Studiez Media Design la Metropolitan, care este o combinație de artă și inginerie, un program pentru dezvoltarea creativității și a ideilor vizuale. Încercăm să descoperim ce altceva pot oferi arta și mijloacele, studiem într-un mediu prietenos cu profesori și echipamente profesionale. Metropolitan oferă una dintre cele mai bune experiențe academice datorită facultății sale dedicate. "

Parviz Mirzaei, student al programului nostru Media Design BA din Iran

"Nu suntem acolo pentru a transmite mesajele mass-media, suntem acolo pentru a convinge mass-media să transmită mesajele noastre".

Pál Szacsva și DLA, profesor asociat, artist de media

Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

We are inspired by creativity. The art of creative education is the core value of our University. It is embodied in our teaching methods, it is a central concept in our approach and our students’ atti ... Citeste mai mult

We are inspired by creativity. The art of creative education is the core value of our University. It is embodied in our teaching methods, it is a central concept in our approach and our students’ attitude. Creativity is the force organizing everyday life at the University paving the way to the future success of our students. We offer a stimulating environment and a unique atmosphere that motivate our students to make use of a wide range of unparalleled opportunities and apply their knowledge in practice looking for new, innovative solutions. This inspiring world offers the key to creative thinking, which is the most immediate expectation in today’s labour market and a crucial issue of the future. Citește mai puţin