Bachelor of Arts (Creative and Critical Writing)

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

USQ oferă până la 25% burse de studenți internaționali.
Citiți mai multe despre bursele oferite mai jos:

Bursa internațională de cazare
Bursa internațională de asistență pentru studenți
Bursa internațională de asistență pentru asistență pentru studenți

Deveniți scriitorul pe care ați vrea să-l citiți

Doriți să deveniți scriitor profesionist? Prin Bachelor of Arts (Creative and Critical Writing) vă puteți dezvolta și perfecționa abilitatea de a scrie lucrări de angajare pentru diferite segmente de public și piețe. Învață să acționezi creativ și să te gândești critic la scrierea și să produci narațiuni convingătoare și profesionale în ficțiune și non-ficțiune. Veți experimenta diferite forme, genuri și stiluri de scriere și veți învăța cum să concepeți, să scrieți, să vă editați și să corectați lucrarea la un standard publicabil.

Colaborare în domeniul industriei

Veți lucra în colaborare cu alți scriitori, editori și editori care apar pentru a produce publicații online și tipărite. Acest master vă va oferi o înțelegere a artei scrisului creativ, precum și vă va prezenta teoriile și filozofiile care îi informează pe scriitorii profesioniști și pe industria scrisului.

Mai departe studiul

Vă puteți extinde studiul în scriere creativă și critică, sau în editarea și publicarea, în programele noastre postuniversitare: certificat absolvent de editare și publicare, master în arte (editare și publicare) sau doctor în arte creative.

Rezultatele carierei

Absolvenții sunt echipați pentru roluri în sectoarele de creație și arte creative, sectoarele corporative și comunitare și ca freelanceri. Puteți lucra ca scriitori profesioniști de ficțiune, non-ficțiune și poezie, în calitate de editori și editori, jurnaliști, scriitori de călătorii, scenariști, recenzori, scriitori corporativi, facilitatori / profesori de ateliere, lucrători media, redactori digitali și multe altele. În plus, abilitățile pe care le dobândești - în special abilitățile tale de comunicator expert - sunt foarte căutate într-o serie de cariere conexe în domeniul artei, afacerilor, comunicațiilor, dreptului, educației și mass-media.

Structura programului

Cursuri care trebuie studiate

  • Cursuri de bază (4 unități)
  • plus majors de 2 x 8 unități (16 unități)
  • plus cursuri de 1 x 4 unități minore sau 4 cursuri aprobate (4 unități)

Cat va costa?

Costurile anuale aproximative pentru primul dvs. an de studiu (8 unități) în acest program sunt:

Mod de studiu / cost

  • Comunitate acceptată: 6.560 AUD
  • Taxa internă plată integrală: 19.520 AUD

Împrumut pentru a vă ajuta să vă plătiți onorariile

Este posibil să nu fiți nevoit să plătiți în avans taxele pentru curs (subiect). HECS-HELP și FEE-HELP vă permit să amânați taxele până când venitul dvs. atinge un anumit nivel.

De asemenea, puteți beneficia de asistență financiară de la Centrelink.

Burse și asistență financiară

Este posibil să puteți aplica pentru burse pentru a vă ajuta cu costurile de studiu.

Cerințe de intrare

  • Tematica preliminară: engleză (4, SA) sau echivalent

Limba engleză cerințe

Trebuie să îndepliniți cerințele aplicabile în limba engleză. Acest program necesită minimum IELTS 6.0 sau echivalent.

Dacă nu îndepliniți cerințele în limba engleză, puteți solicita să studiați un program de limba engleză aprobat de universitate.

Pathways admitere

O serie de alte Pathways sunt, de asemenea, disponibile dacă nu ați putut studia anterior sau nu îndepliniți cerințele pentru intrarea în programul dvs. de interes.

* Informații suplimentare privind admiterea

Un rang de selecție ajustat este rezultatul combinării rangurilor suplimentare prin scheme speciale de intrare pentru admitere.

Schemele speciale de înscriere pentru admitere vă pot ajuta să intrați în programul ales de dvs. prin creșterea Rangului de selecție, prin alocarea de grade suplimentare în anumite circumstanțe.

Cum să aplicați

Datele de închidere

Aplicând direct la USQ:

  • Semestrul 3, 2020 - cererile se închid luni 5 noiembrie, iar semestrul 3 începe luni 19 noiembrie 2020.
  • Semestrul 1, 2021 - cererile se închid luni 18 februarie, iar semestrul 1 începe luni 25 februarie 2021.
  • Semestrul 2, 2021 - cererile se închid luni 1 iulie, iar semestrul 2 începe luni 15 iulie 2021.

Dacă aplicați prin QTAC, va trebui să verificați datele de închidere QTAC.

Credit pentru studii anterioare sau experiență de muncă

Puteți fi eligibil pentru credit dacă ați studiat anterior sau aveți experiență de muncă relevantă. Acest lucru va ajuta la reducerea numărului de cursuri pe care trebuie să le studiați pentru a termina programul.

Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ studen ... Citeste mai mult

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ students enjoy small class-sizes, collaborative learning spaces, and a suite of support services to enhance your study experience. With students from more than 80 countries and internationally accredited degrees and programmes, you can choose to study on campus, external or online. Citește mai puţin
Toowoomba , Springfield , Brisbane , Australia Online + 3 Mai mult Mai Puțin