Studii vizuale și critice

Studiați istoria artei în domeniul artei și design-ului se face la cea mai mare universitate de artă și design din Canada. Programul nostru este unic, prin faptul că, de asemenea, puteți lua cursuri de studio și să faceți arta și design-ul personal.

Programul subliniază domeniul extins al istoriei artei moderne și contemporane, care include designul, fotografia, arhitectura, performanța și noile medii, precum și pictura și sculptura.116257_116197_A-AGOtopchoice2.jpg

Puteți alege între 90 de cursuri de cultură vizuală și 80 de cursuri în limba engleză, științe umane, științe sociale și știință / tehnologie. Veți avea ocazia să alegeți dintr-o serie de minori, cum ar fi Cultura vizuală indigenă și Futures digitale, precum și minorii în limba engleză, scriere creativă și științe sociale.

Veți fi învățați de cercetători recunoscuți pe plan internațional în domeniile artei, design-ului și noilor media, care activează în domeniul curățării și publicării. Și veți avea ocazia de a participa și de a publica în publicația studiată Visual and Critical Studies, Jurnalul Studiilor Vizuale și Critice.

La sfârșitul acestui program de patru ani, veți obține o diplomă de licență de arte.

Cerințe de admitere

 • Pentru studenții de liceu din Ontario, o medie globală minimă de 70%
 • Scrierea eșantionului
 • Declarație de intenție
 • Transcrieri oficiale
 • Alte cerinte
Studii pe bază de program de admitere la program
 • Toate ofertele de admitere la programele de studii de studio OCAD U, Bachelor of Design (BDes) și Bachelor of Fine Arts (BFA) se bazează pe puterea portofoliului solicitantului și sunt condiționate de îndeplinirea cerințelor academice minime și furnizarea tuturor documentația necesară, după cum se arată mai jos.
 • După ce vi se solicită, veți fi informat prin e-mail cu privire la detaliile pentru trimiterea portofoliului dvs. pentru evaluare. Informații privind pregătirea portofoliului și sfaturi pentru prezentarea dvs. pot fi găsite la Pregătirea unui portofoliu.
Cerințele de admitere la programul de studii non-studio

Admiterea la Bachelor of Arts în studiile vizuale și critice se bazează pe o combinație între o revizuire a însărcinării scrise și înregistrările dvs. academice. Solicitanții de licență în studiile vizuale și critice sunt obligați să prezinte următoarele pentru a fi luate în considerare pentru admitere:

 • Declarație de intenție
 • Eșantion de scriere original care răspunde unui subiect atribuit furnizat de OCAD U
 • Transcrieri oficiale

După ce aplicați, veți fi informat prin e-mail cu privire la datele și termenele exacte pentru a vă trimite materialele suplimentare de înscriere, subiectul pentru eșantionul scris și când va trebui să îndepliniți cerințele de intrare academică.

Cerințele de admitere academică

Transcrierile oficiale (dacă nu sunt colectate și transmise prin intermediul OUAC), rezultatele testelor de competență în limba engleză (dacă este necesar) și documentele justificative ar trebui transmise direct de la instituția participantă sau de centrul de testare la Admitere

Pentru solicitanții școlii secundare din Ontario:

 • Finalizarea cu succes a diplomei Ontario Secondary School (OSSD)
 • Grad 12 U engleză (ENG4U sau EAE4U) cu o notă finală minimă de 70%
 • Un total de cel puțin șase cursuri de nivel U sau M (inclusiv ENG4U sau EAE4U) cu o medie academică minimă de 70%

Vă rugăm să rețineți: dacă prima dvs. limbă nu este engleza și nu ați finalizat cel puțin patru ani consecutivi de liceu într-un sistem de învățământ englez-mediu, de asemenea, trebuie să prezentați rezultatele testului ELPT de succes în plus față de ENG4U.

Pentru candidații canadieni de liceu din afara Ontario:

 • Liceu absolvit
 • Echivalent de 70% medie minimă în cursurile de pregătire universitară
 • Senior nivel de limbă engleză de nivel minim de curs final de 70% și / sau un test echivalent

Vă rugăm să rețineți: în cazul în care prima dvs. limbă nu este limba engleză și nu ați finalizat cel puțin patru ani consecutivi de liceu într-un sistem de învățământ englez-mediu, vi se cere să prezentați rezultate de succes în limba engleza (ELPT) (sau echivalent).

Pentru solicitanții internaționali de liceu: absolvirea școlii secundare echivalentă cu gradul 12 din Ontario, cu o medie globală de B sau 70% echivalent numeric în ultimul an și:

 • Dacă aplicați dintr-o țară sau sistem școlar cu limba engleză ca limbă oficială de instruire, este necesar un nivel minim de B sau 70% echivalent numeric în limba engleză 12 sau un curs echivalent.
 • Dacă aplicați dintr-o țară sau dintr-un sistem școlar cu o altă limbă decât limba engleză ca limbă oficială de instruire, sau dacă prima dvs. limbă nu este limba engleză și nu ați finalizat cel puțin patru ani consecutivi de liceu într-o școală engleză-medie sistem, vi se cere să prezinte rezultatele reușite ale unui test de limbă engleză (ELPT).

Toți studenții internaționali trebuie să dețină un permis de studiu valabil înainte de a se înscrie la OCAD U. Vă recomandăm insistent să vă înscrieți pentru permisul de studiu imediat după primirea ofertei de admitere.

 • Bacalaureat internațional (IB): Media de admitere pentru un solicitant de diplomă IB este în general calculată la 3 niveluri superioare și 3 subiecte standard. Un scor final minim de 24 de puncte este necesar. IB engleză trebuie să fie incluse ca unul dintre aceste cursuri, cu un grad final de 4 sau mai mare. Creditul de transfer poate fi acordat studenților care obțin un grad de cel puțin 5 cursuri de nivel superior IB, care sunt aprobate ca fiind echivalente cursurilor UCAD U.
  • Vă rugăm să notați: Solicitanții care nu completează diploma IB completă trebuie să furnizeze titluri oficiale și dovezi de absolvire a școlii secundare echivalente cu gradul 12 din Ontario cu o medie globală de B sau 70% echivalent numeric în ultimul an și să îndeplinească cerințele de intrare în limba engleză.
 • Cursuri avansate de plasare (AP): OCAD U recunoaște valoarea cursurilor AP și va lua în considerare finalizarea cu succes a acestor cursuri în evaluarea cerințelor academice. Creditul de transfer poate fi acordat studenților care obțin un grad de 4 sau mai mare în cursuri care sunt aprobate ca fiind echivalente cu cursurile UCAD U.
 • Curriculum pentru modelele britanice: Solicitanții trebuie să prezinte dovada finalizării Certificatului general de învățământ secundar (GCSE / IGCSE) cu cinci subiecți de nivel O cu un grad C minim sau mai bun, precum și niveluri complementare avansate sau avansate ale certificatului general de educație (GCE- A sau GCE-AS) cu cel puțin două niveluri A sau patru niveluri AS. Este necesar un grad minim de C în fiecare nivel A / AS. Se recomandă limba engleză la nivel A sau nivel AS, dar trebuie cel puțin să fie finalizată la nivelul O.
 • Candidații netradiționali: Pentru a fi considerat solicitant matur, trebuie să aveți cel puțin 20 de ani până la data de 1 septembrie a anului în care ați intenționat înscrierea și să nu fiți angajat în educație formală timp de cel puțin doi ani. Dovezi satisfăcătoare privind competența în limba engleză (un curs sau un test) sunt necesare tuturor solicitanților.
 • NOU: OCAD University a stabilit un parteneriat cu Programul Academic Bridging la Colegiul Woodsworth al Universității din Toronto. UCAD U va accepta acum finalizarea cu succes a Programului Academic Bridging ca fiind echivalent cu îndeplinirea cerințelor de intrare și va acorda Arte Liberale
 • Pentru solicitanții de transfer (studenți provenind de la o altă universitate sau colegiu): Vă rugăm să vizitați secțiunea Pathways transfer.
 • Declarație privind ofertele de admitere: Admiterea la un program de licență la OCAD University se bazează în primul rând pe revizuirea unui portofoliu al solicitantului / materialelor suplimentare de cerere care indică capacitatea unui solicitant de a avea succes în cadrul programului aplicat. Admiterea la OCAD University este competitivă; îndeplinirea cerințelor minime de intrare academică nu garantează admiterea. Deciziile finale privind problemele de admitere se află în cadrul Oficiului de Admitere în Învățământul Superior. Toate deciziile de admitere sunt definitive și nu fac obiectul unui recurs.
 • Declarația privind frauda privind cererile: Este responsabilitatea solicitantului să se asigure că informațiile despre aplicație și toate documentele justificative sunt veridice, complete și corecte. OCAD University își rezervă dreptul de a verifica orice informație furnizată ca parte a cererii. Este un act de abatere academică gravă de a furniza orice informații false sau înșelătoare (fie prin omisiune, fie prin comisie) într-o cerere. În cazul în care se dovedește sau dacă Universitatea are motive întemeiate să concluzioneze că orice informație din cerere sau din oricare dintre materialele prezentate în sprijinul cererii este determinată a fi falsă sau înșelătoare sau scrisă de o terță parte, cererea poate fi invalidată la discreția absolută și exclusivă a OCAD University . Aceasta ar putea duce la respingerea imediată a cererii sau la revocarea unei oferte de admitere sau la încetarea înregistrării la OCAD University . Orice astfel de informații pot fi împărtășite de OCAD University cu alte universități și colegii din Canada.

OCAD University își rezervă dreptul de a fi singurul arbitru al ceea ce va accepta pe bază academică și echivalență. Cerințele de admitere și de intrare academică pot fi modificate.

Locuri de muncă pe care le puteți obține

Absolvenții programului lucrează în:

 • Arta și managementul artei
 • Arta jurnalistică și critică
 • editare
 • Studii postuniversitare în istoria artei, educație, studii culturale și muzeografice

Co-OPS / Stagii

OCAD U oferă mult mai mult decât co-op, deoarece carierele creative se bazează pe mai multe forme. Abordarea noastră este specializată și individuală față de nevoile și obiectivele fiecărui student. Veți putea profita de:

 • Locații de învățare experimentale scurte din sute de organizații
 • Creative în clasă proiecte cu parteneri din lumea întreagă
 • Excursii de vară exclusiviste
 • Expoziții de expoziții ale lucrării
 • Oportunități creative creative independente
 • Locuri de muncă după absolvire

Serviciile de suport dedicate ale OCAD University vă vor ajuta să construiți o comunitate profesională, o experiență valoroasă și abilități necesare unei cariere semnificative.

Ce veți face în program

Primul an

În primul an, în plus față de clasele de artă și design de studio, veți lua cursuri de intro în subiecte precum:

 • Cultura vizuală și materială globală
 • Primul an de studio
 • Aspecte critice ale istoriei artei

Al doilea an

În cel de-al doilea an, veți alege din diferite opțiuni și va studia subiecte precum:

 • Arta și globalizarea 1250-1800
 • Istoria artei moderne
 • Istoria artei și cultura vizuală
Al treilea an
 • Al treilea an va cuprinde cursuri de studii critice de artă, precum și o selecție de electives în domenii cum ar fi istoria artei, studioul sau artele și științele liberale.
Al patrulea an
 • În cel de-al patrulea an, veți avea ocazia să cercetați și să realizați o lucrare de cercetare importantă.
 • Veți expune munca dvs. la expoziția graduală GradEx OCAD U, cea mai mare expoziție de artă și design gratuită din Toronto, cu peste 40.000 de vizitatori.

Ghid pentru admitere

Următoarele programe pentru termenul de intrare în toamnă 2019 acceptă încă cereri până la o notificare ulterioară:

 • Studii vizuale și critice
 • reclamă
 • Scriere creativa
 • Futures digitale
 • Cultura vizuală indigenă
 1. Alegeți domeniul dvs. de studiu: OCAD University oferă trei diplome de licență - un licență de arte frumoase (BFA), Bachelor of Design (BDes) sau o licență de arte (BA) - într-o gamă largă de programe diferite. Toate programele de licență pot fi finalizate în patru ani de studiu cu normă întreagă. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a decide care dintre programele noastre se potrivesc cel mai bine, veniți la unul dintre multele noastre evenimente pe tot parcursul anului, citiți vizualizarea și calendarul de cursuri sau faceți niște teme, vorbind cu persoane active în aceste domenii.
 2. Aflați mai multe despre cerințele noastre de admitere și de admitere academică: Admiterea la Bachelor of Arts în Studii de Cercetare și Critică se bazează pe o combinație a unei revizuiri a unei însărcinări scrise, a unei declarații de intenție și a înregistrărilor dvs. academice. Admiterea la programul nostru de Licență în Arte Plastice în Creative Writing se bazează în primul rând pe un portofoliu scris. Admiterea la toate programele de studio (Bachelor Design, Bachelor of Fine Arts) se bazează în primul rând pe o evaluare a portofoliului dvs. de lucru. Toți candidații trebuie să prezinte o declarație de intenție ca parte a depunerii portofoliului și trebuie să respecte cerințele academice minime. Solicitanții internaționali sunt bineveniți și ar trebui să se familiarizeze cu cerințele speciale. OCAD U oferă multe Pathways transfer pentru studenții cu experiență post-secundară anterioară.
 3. Trimiteți-vă candidatura online: Toți candidații se adresează prin Centrul de Aplicații al Universităților din Ontario (OUAC). Cererea va fi disponibilă în octombrie 2018. Termenul recomandat pentru a aplica pentru anul universitar 2019/2020 este 1 februarie 2019. Cererile primite după 1 februarie 2019 vor fi considerate ca permise de spațiu și unele programe ar putea să nu accepte cereri după termenul limită din 1 februarie 2019.
 4. Trimiteți portofoliul dvs. (pentru admiterea la programele BFA, BDes): Toți solicitanții trebuie să trimită un portofoliu digital online prin SlideRoom. Majoritatea trimiterilor de portofolii sunt revizuite în luna februarie a fiecărui an. Veți fi notificat cu privire la toate datele și termenele limită și vi se va oferi instrucțiuni pentru trimiterea portofoliului dvs. prin e-mail după ce vă aplicați.
  • SAU
  • Trimiteți eșantionul dvs. de scris (pentru admiterea în BA în Studii Visual și Critical): Veți fi trimis prin e-mail tema pentru eșantionul scris după ce cererea a fost procesată.
 5. Așteptați oferta condiționată de admitere: Toate ofertele sunt condiționate de finalizarea procesului de admitere (îndeplinirea cerințelor academice și depunerea documentelor necesare).
 6. Răspundeți la oferta dvs. de admitere: după ce răspundeți la oferta de admitere prin intermediul OUAC, OCAD U va fi informat în mod electronic că ați acceptat oferta dvs. de admitere. OCAD U vă va trimite corespondența (prin e-mail), care va include date, termene importante și informații despre înregistrarea online. Va trebui să plătiți un depozit nerambursabil de 500 USD pentru a vă asigura locul la OCAD U.
 7. Planificați-vă anul: Asigurați-vă că aveți resurse financiare necesare pentru școlarizare, taxe, provizioane și cheltuieli de trai. Aranjați carcasa, dacă este necesar. Participați la programele de orientare de vară și vă înscrieți pentru cursurile online.
 8. Ne vedem în septembrie!
Program predat în:
 • Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la OCAD University »

Ultima actualizare Iunie 6, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
4 anii
La zi
Deadline
Contactează şcoala
The Fall 2019 entry term is still accepting applications until further notice.
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
The Fall 2019 entry term is still accepting applications until further notice.

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
The Fall 2019 entry term is still accepting applications until further notice.
End Date