Bachelor of Arts

Generalități

Programul de descriere

La Carleton, vă puteți structura diploma de licență în artă în funcție de ceea ce doriți să obțineți. Puteți urmări un grad intensiv de Onoruri de patru ani sau un program general de trei ani. Puteți alege un subiect minor pentru a completa subiectul principal și puteți, în anumite cazuri, să urmați o concentrare sau o specializare - un set de cursuri direcționate către o zonă de expertiză desemnată. Dacă sunteți interesat de două domenii de studiu, este posibil să le puteți urmări într-un program combinat. În programele noastre de licență, vi se oferă o mulțime de oportunități pentru a vă perfecționa abilitățile de cercetare, scriere și prezentare - abilități care sunt foarte apreciate de viitorii angajatori. Multe programe oferă, de asemenea, opțiuni de studiu de lucru, inclusiv colaborări și plasamente de teren.

Ce face programul special al lui Carleton BA? Oferim o varietate de opțiuni care fac BA ideală pentru studenții care doresc să-și extindă atât orizonturile intelectuale cât și gama lor de posibile căi de carieră: Seminarii de primăvară (FYSM) te îndepărtează de sălile de curs și de cursuri mici cu mai puțin de 30 de elevi , iar opțiunea BA nedeclarată vă permite să explorați opțiunile academice și să găsiți calea proprie în primul an.

Elevii care doresc să dobândească cunoștințe de limbă franceză pot adăuga un minor în franceză sau, în unele programe BA, câștigă notația Notă : Français prin completarea unei părți din cerințele cursului în limba franceză și prin demonstrarea unei cunoștințe despre istoria și cultura Canadei franceze .

Explorați licența de arte la Universitatea Carleton

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Carleton University is a community of talented, committed and enthusiastic faculty and staff, dedicated to excellence and to supporting the education and research that distinguishes Carleton as Canada ... Citeste mai mult

Carleton University is a community of talented, committed and enthusiastic faculty and staff, dedicated to excellence and to supporting the education and research that distinguishes Carleton as Canada’s Capital University. We know that it is our people that are key to Carleton’s success. Citește mai puţin