Bachelor of Business Administration

Generalități

Programul de descriere

Cei mai de succes lideri de afaceri pot integra cunoștințele de finanțe, marketing, management și operațiuni într-un model de afaceri eficient. Programul Bachelor of Business Administration pregătește studenții pentru o gamă completă de funcții în lumea afacerilor. Programele de licență UE Barcelona sunt programe de șapte semestre, de trei ani (240 ECTS). Cu datele de începere din octombrie, februarie, iunie și august, veți dezvolta o mentalitate antreprenorială, creativă și inovatoare și veți deveni bine cunoscute în principiile afacerii.

7391_16333.jpg

Durata: Șapte semestre / trei ani (240 credite)

Locații: Barcelona, ​​Geneva, Montreux

Limba de predare: engleză

Data de începere: octombrie / februarie / iunie / august

Admitere: pe tot parcursul anului

Costul semestrului: 6,450 €

Gradul a fost acordat

După finalizarea cu succes a programului, absolviti o diplomă de licență privată acreditată la nivel internațional de la EU Business School Elveția și un BA (Hons) acreditat de stat în managementul afacerilor de la Universitatea din Derby. Aceste programe de licență sunt în plus acreditate de Institutul de Management al Carierelor (CMI), care vă oferă posibilitatea de a obține o diplomă internațională suplimentară: Diploma CMI în Management și Leadership.

Elevii care doresc să-și aprofundeze cunoștințele pot obține un semestru suplimentar și pot obține o diplomă de studii aprofundate (30 ECTS), care este acreditată și recunoscută de stat (título propio) de la Universidad Católica de Murcia (UCAM), Spania.

Elevii care completează această cursă majoră urmăresc cariere în:

 • Marketing
 • administrare
 • Finanţa
 • antreprenoriat

Un exemplu de cursuri ale programului Business Administration:

 • Marketing strategic
 • Conducere
 • Probleme de afaceri inter-culturale


Procesul de admitere

Înțelegem că alegerea unui program de licență care să îți îndeplinească obiectivele profesionale în timp ce îți atinge obiectivele educaționale este un proces care necesită multă cercetare și deliberare. Echipa noastră de admitere este disponibilă pentru a vă ajuta în orice întrebări sau întrebări pe care le puteți avea. Pentru a afla mai multe despre UE, vă încurajăm, de asemenea, să vizitați campusurile noastre, să vă întâlniți cu studenții noștri actuali și să participați la cursurile noastre și să participăm la sesiuni de zi deschise.

 • Completați și trimiteți formularul de solicitare
 • Primiți instrucțiuni suplimentare
 • Trimiteți documentele suplimentare
 • Primiți confirmarea înscrierii
 • Începeți-vă studiile cu UE!

cerinţe

 • 1 copie legalizată a diplomei de liceu și a transcrierilor; sau echivalent.
 • Dovada nivelului de limba engleză: Scorul TOEFL 80 (bazat pe internet), 213 (bazat pe calculator); IELTS 6.0; CAE B2 cu un scor minim de 169; PTE 57; Engleza nativ; sau echivalent.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The EU Group (EU) is a network of professionally-accredited, multicultural, high-ranking business schools established in 1973. We have campuses in Barcelona, Geneva, Montreux, Munich and online. In ad ... Citeste mai mult

The EU Group (EU) is a network of professionally-accredited, multicultural, high-ranking business schools established in 1973. We have campuses in Barcelona, Geneva, Montreux, Munich and online. In addition to small, dynamic classes offered in English, EU students also enjoy a global environment while getting the best of both North American and European academic curricula. Citește mai puţin
Barcelona , Geneva , Montreux , Munchen , Elveția Online + 4 Mai mult Mai Puțin

Acreditări

EFMD Epas Accredited