Citește Descrierea Oficială

AFILIATĂ UNIVERSITĂȚII BANGALORE

Programul BBA (Bachelor of Administration) pune accentul pe dezvoltarea comunicării, a raționamentului cantitativ și a abilităților de analiză a afacerilor. Cursul este echipat cu cunoștințele și abilitățile necesare în afaceri și management. În timpul cursului, studenții dobândesc cunoștințe despre practicile și procesele de afaceri, înțeleg rolul economiei pe piața mondială și dobândesc o conștientizare a problemelor globale de afaceri. Fiind unul dintre cele mai bune BBA Colegii de top din Bangalore India acest program permite studenților să se specializeze într-una din domeniile, inclusiv afaceri internaționale, finanțe, sisteme informatice de calculator, sau de contabilitate. Cursul include studiul:

 1. Economie
 2. Management de proiect
 3. Principiile fundamentale ale spiritului antreprenorial
 4. Teoria afacerilor
 5. E-business
 6. Dreptul și etica afacerilor

BBA (BACHELOR DE ADMINISTRAȚIE) DESCRIEREA CURSULUI

Bachelor of Business Administration (BBA) curs să împărtășească cunoștințe de principii perfect pentru o carieră în lumea corporativă. Cursul ajută la viitoarele obiective de carieră în afaceri și management. Cursul BBA permite candidaților să intre în domeniul managementului. Elevii învață diferite aspecte ale managementului eficient al afacerii. Cursul este conceput pentru a instrui elevii în mod eficient în educația de management. Cursul se concentrează pe abilitățile de comunicare care ajută la antreprenoriat. Elevii dezvoltă calități de conducere, abilități de luare a deciziilor și bune abilități de comunicare până la sfârșitul cursului. Absolvenții de succes din acest curs pot opta pentru o serie de locuri de muncă din sectoare precum finanțe, marketing, vânzări, management, guvern și educație. Programele BBA oferă cursuri de management pentru a pregăti elevii să lucreze cu succes în orice tip de organizație. Metodologia cursului implică formarea prin experiență practică, sub forma unor studii de caz, proiecte, prezentări, vizite industriale și interacțiunea cu experți din industrie. Cursul este conceput pentru a oferi expunere la munca organizațională și pentru a învăța aplicarea conceptelor teoretice în situațiile de afaceri reale. Programul include stagiu intens din industrie, mai multe proiecte din industria vii, programe de imersiune la nivel mondial, sondaje privind situații reale și experiențe practice în lumea afacerilor. Astfel, suntem una dintre cele mai bune colegii BBA din Bangalore, India.

ADMITEREA LA CELE MAI BUNE COLEGIILE BBA DIN BANGALORE

 • Eligibilitate: 10 2 Orice flux
 • Durata: 3 ani

BBA (BACHELOR DE ADMINISTRAȚIE) PERSPECTIVELE CURSULUI CURSULUI

Absolvenții BBA învață abilități care îi vor ajuta să-și desfășoare diverse roluri administrative și administrative într-o companie. După curs, absolvenții pot opta pentru învățământul superior sau pot căuta locuri de muncă în diferite sectoare. Angajatorii pot căuta absolvenți de administrare a afacerilor pentru o gamă largă de poziții în diferite domenii. Elevii pot urma o diplomă de master cu o specializare în Studii de Management, Managementul Dezvoltării Resurselor Umane, Planificarea Financiară și Managementul Wealth etc. Pozițiile pot include:

 1. formator de securitate
 2. manager de prevenire a pierderilor
 3. manager de operațiuni
 4. Cost estimator
 5. Manager de vanzari

Cursul BBA deschide un spectru de oportunități de angajare în domeniile Institutelor Academice, Publicitate, Bancar, Schimb valutar, Hotel Management, Consultanță, Industria de Manufacturing, IT și ITES și diverse servicii guvernamentale. Absolvenții sunt angajați în capacități precum Executive Business Development, analist financiar, analist de date, manager de proiect (IT), director de marketing, director resurse umane (HR), consultant SAP,

MODUL DE PLATĂ DE TAXE PENTRU 3 ANI BBAF

 • 3 ani Suma totală: Rs.1,80,000 / -
 • Sumă forfetară Sumă: Rs.1,53,000 / -
 • Plata inițială în avans Rs.30,000 / -
DACĂ INSTALAȚIILE:
 • Primul semestru: Plata în avans (Rs.30,000) Rs.25,000 = Rs.55,000 /
 • Al doilea semestru: Rs.25,000 / -
 • Semestrul 3: Rs.25,000 / -
 • Semestrul 4: Rs.25,000 / -
 • Semestrul 5: Rs.25,000 / -
 • Semestrul 6: Rs.25,000 / -

NOTĂ:

1) TAXELE CURSULUI INCLUSE MATERIALUL CURSULUI, PROIECTE CU 100% ASISTENȚĂ PENTRU PLASAMENT.
2) Această structură nu este aplicabilă studenților străini.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Iulie 2019
Duration
3 anii
Price
180,000 INR
După locații
După dată
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare

Iulie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date