Administrarea Afacerilor

Departamentul de Administrarea Afacerilor de conducere departamente universitare de la începuturile sale în 1990, sa angajat la misiunea sa în pregătirea studenților și să le ofere cu cele mai recente cunoștințe de specialitate, competențe și abilități de conducere, care le califică pentru excelență și pentru a satisface previziunile pe piața forței de muncă locale și regionale prin gândire analitică și critică și creativă. Secțiunea succese au culminat în punerea în aplicare a programului de Master in Business Administration (MBA) confirmarea mesajului său permițând celor interesați să completeze academice și profesionale pentru a servi comunității și pentru a încuraja carierele de cercetare științifică.

mesaj

Pregăti absolvenți calificați cu cunoștințe profesionale și competențe în domeniul managementului afacerilor prin a ține pasul cu evoluțiile științifice și tehnologice, pentru a satisface nevoile emergente ale pieței forței de muncă

obiective

  • Pentru a pregăti studenții pentru profesionale, permițându-le să folosească concepte moderne de management pentru a face față problemelor contemporane.
  • Dezvoltarea abilităților de comunicare și de comunicare în rândul studenților.
  • Dezvoltarea abilităților elevilor administrative și de negociere și de rezolvare a problemelor.
  • Dezvoltarea deprinderilor și abilităților de membri ai facultăților pentru a ține pasul cu noile evoluții și cercetarea științifică.
  • Oferi studenților cu elementele de bază de gândire și planificare strategică.
  • Alinierea cu cerințele pieței muncii și a ține pasul cu dezvoltarea cognitivă modernizarea și dezvoltarea continuă a programelor academice.
  • Adoptarea de proiecte și parteneriate cu instituțiile comunitare locale.
Program predat în:
Engleză
Arabic

Vezi 21 mai multe cursuri de la Al-Ahliyya Amman University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date