Bachelor of Business Administration

Cogswell College

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Bachelor of Business Administration

Cogswell College

Masterat de afaceri parte a industriilor creative, cu un burlac de gradul de administrare a afacerilor.

Dacă v-ați dorit să rulați un studio, să gestionați proiecte media digitale, să conduceți o echipă la Disney sau să lansați propria aplicație Angry Birds, programul nostru de studii de afaceri va ajuta să vă realizați visele.

Veți învăța și aplica teoria de afaceri pentru proiectele media digitale reale din Proiectul X Productions sau Cogswell Game Studio, combinând know-how-ul de management al media digital cu pasiunea pentru creație.

În timp ce vă înscrieți în programul de licență al programului de administrare a afacerii, veți învăța cum să analizați datele, să gestionați finanțele și să înțelegeți regulile afacerii - prin obiectivul supravegherii unei echipe de creație.

Chiar în grosul Silicon Valley, sunteți în cel mai bun loc pentru a dezvolta abilități puternice de management al proiectelor media și cunoștințe de artă tehnică.

"A fost mai mult să lucrez într-un studio și să merg la școală într-un studio - decât să merg la școală într-o sală de clasă" - Jonathan Rego, absolvenți BBA

"Elevii vin la programul nostru BBA pentru experiența reală pe care o primesc aici. Îi ajutăm să folosească strategiile învățate în sala de clasă pentru a gestiona proiecte multi-departament în studiourile noastre de proiect X și Cogswell. "- Profesorul Robert Steinberg

concentraţii

Management de proiect

Conduceți-vă echipa la succes în gestionarea proiectelor din industria creativă. Veți învăța cum să analizați finanțele, să recrutați talente și să dezvoltați o idee în timp ce dezvoltați abilități de afaceri de vârf pentru industria creativă și în afara acesteia. Capstone cursuri de programe de administrare a afacerilor de afaceri simula rolurile de manageri de proiect.

Gestiunea media digitală

Veți învăța cum să obțineți încântarea clienților cu privire la produsele digitale creative pe care le supravegheați în această concentrare. Masterat atât de marketing tradițional și de social media pentru a conduce angajamentul clienților, învățând cum să gestionați un studio digital media. Programul Digital Media Management vă va permite să studiați industriile creative și să aflați ce face un film, joc sau campanie de marketing cu succes în lumea digitală de astăzi. Cariera ta așteaptă.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare January 26, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - San Jose, California
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - San Jose, California
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala