Bachelor of Business Administration

Generalități

Programul de descriere

Bachelor of Business Administration este o diplomă de licență în comerț și administrarea afacerilor .

Acest grad de patru ani este conceput pentru a oferi o cunoaștere largă a aspectelor funcționale ale unei companii și a interconectării acestora, permițând totodată specializarea în contabilitate, finanțe, management, resurse umane, marketing, lanț de aprovizionare, antreprenoriat, social media , și tehnologia informației .

Gradul dezvoltă, de asemenea, abilitățile practice, manageriale și de comunicare ale elevului, precum și capacitatea de luare a deciziilor în afaceri.

Multe programe includ formare și experiență practică, sub formă de proiecte de cercetare, prezentări, oportunități OPT și CPT , cu cursuri începând de la 24.000 USD pe an universitar, deși sunt disponibile burse parțiale de merit pentru studenții internaționali de înaltă performanță, bazați pe IELTS (6.5) TOEFL (90) scoruri de examen, precum și CGPA și SAT (1150) scoruri de examen.businessman, production planning, controlgeralt / Pixabay

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States.

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States. Citește mai puţin