Bachelor of Science în Antreprenoriat

În lumea în rapidă schimbare, este greu de anticipat locurile de muncă ale viitorului. Elevii trebuie acum să învețe să creeze valoare, rămânând în același timp adaptați și agili.

Fondată în 1986, Global School for Entrepreneurship are acum o misiune de a revoluționa educația antreprenorială. Vom învăța elevii abilitățile practice și secrete ale antreprenoriatului semnificativ.

Elevii care aleg pentru Global School for Entrepreneurship vor să devină:

• antreprenorii sociali cu impact

• antreprenori cu profit semnificativ

• intrapreneuri cu putere de inovare

• succesorii întreprinderilor familiale

Profesorii noștri sunt antreprenori
Peste 75% din cadrele didactice sunt antreprenori și înregistrează în învățământul superior; elevii sunt învățați atât de specialiști, cât și de subiecți, toate sub îndrumarea personală a antrenorului lor de învățare.

Bachelor of Science în Antreprenoriat

• Vino la curs cu o idee, o vom facilita să trecem de la idee la o afacere reală

• Nu aveți o idee, vă vom învăța cum să creați și să descoperiți idei noi

110346_Picture2.png

Incubator

Pentru a maximiza abordarea noastră personală; am creat un program incubator personalizat care să faciliteze studenților noștri să dezvolte abilități și să dobândească cunoștințe care sunt relevante pentru propria afacere.

Elevii primesc coaching personal de către antrenorul lor de învățare și sunt conectați prin rețeaua noastră globală de companii, corporații și fonduri de investiții.

Dezvoltați-vă afacerea

Începând cu ziua 1, studenții au acces la spațiul incubatorului pentru a-și dezvolta în continuare ideile sau afacerile existente.

La Global School for Entrepreneurship , Europa este clasa ta, lumea este mediul tau de invatare si antreprenoriatul viitorul tau.

110349_Picture3.png

Scară mică, impact masiv

Global School for Entrepreneurship este o universitate privată, unde grupurile sunt păstrate mici și inovația curriculum-ului este esențială. Fondatorii au toate un fundal unic în educație și antreprenoriat, care devine aparent atunci când experimentezi modul în care își conduc universitatea; au pus APPLIED în premieră la Universitatea de Științe Aplicate.

Europa este clasa ta

Predarea în inima scenei de pornire: Global School for Entrepreneurship operează din Amsterdam și are parteneri în peste 100 de țări din întreaga lume. Aceasta înseamnă că studenții nu sunt învățați într-o clădire școlară - aceștia sunt predați în acceleratoare din întreaga lume.

Abordare personală

Suntem o universitate privată și oferim o abordare personală maximă: fiecare elev are un antrenor personal de învățare care însoțește elevul prin întregul program. În incubatorul nostru studentul este mentorat de mai mulți antrenori de afaceri.

110348_Picture4.png

Nu este o școală obișnuită

Global School for Entrepreneurship nu ar trebui să se simtă ca o școală. Elevii nu ar trebui să se comporte ca studenți. Să facem mai bine împreună! Căutăm să dezvoltăm antreprenorii de mâine. Vrei să te alături mișcării noastre în educația antreprenorială?

Greu de crezut? Verificați povestea unuia dintre studenții noștri pe site-ul nostru.

Cerințe de intrare

Avem nevoie de dovezi că ați trecut examenele standardizate pentru intrarea în universitate a națiunii dvs. de origine. Acestea includ, dar nu se limitează la:

• Diploma internațională de bacalaureat

• Zeugnis der Allgemeinen Hochschulreife

• Zeugnis der Fachhochschulreife

• GCE A / AS-Levels la două discipline plus GCSEs în 4 subiecte suplimentare A * -C

• 6 subiecți diferiți în total sau BTEC Level 3 National Extended Diploma.

Pentru a obține o indicație despre compararea sistemului dvs. de învățământ cu sistemul olandez, puteți accesa site-ul web Nuffic . Pot fi aplicabile cerințe suplimentare.

În plus față de obținerea unei diplome suficiente a națiunii dvs. de origine, vi se cere să cunoașteți engleza vorbită și scrisă. Cu aceste scoruri aveți nevoie de cele mai frecvente teste de competență engleză:

• IELTS 6.0

• TOEFL (Hârtie) 550

• TOEFL (online) 80

• Ascultarea TOEIC

• Vorbirea TOEIC

• Cambridge ESOL First (FCE) - gradul B (scara 173 - 175) sau primul (FCE) - gradul C (scara 169 - 172)

* Cu condiția ca studentul să treacă pe ambele părți "Vorbind

Sunteți scutit de faptul că aveți nevoie de dovada competenței dvs. engleze dacă ați absolvit învățământul secundar în limba engleză.

Procesul de admitere

Pe lângă îndeplinirea cerințelor de înscriere, toți solicitanții sunt, de asemenea, invitați la o întâlnire personală (fie în persoană, fie printr-un apel video). În acest scop, solicitanții vor avea o altă ocazie pentru a afla mai multe despre program.

Vă vom contacta de îndată ce ne-ați trimis cererea completă și documentele solicitate.

faceți clic aici pentru a examina procesul de aplicare.

Întrebări?

Ajungeți la noi!

110347_Picture5.png

Maru Lizarraga, director de recrutare a studenților la LATAM

maru@gs4e.com

Thomas Meijer, manager de afaceri

thomasmeijer@gs4e.com

Program predat în:
  • Engleză
Ultima actualizare Februarie 19, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
4 anii
La zi
Price
13,500 EUR
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Entrepreneurs explain why coworking is ideal

Europe is your classroom