Merchandisingul este o concentrare pentru oamenii interesați de domeniul modei, comerțului cu amănuntul, producției, comerțului cu ridicata, merchandising vizual, marketing și alte domenii de expresie creativă în lumea afacerilor. Veți învăța informații valoroase privind construcția și designul de îmbrăcăminte, textilele și obținerea produsului către consumatorul final.


Mulți studenți consideră că, cu această diplomă, singurele cariere sunt cele de vânzare cu amănuntul. În timp ce există multe oportunități minunate în lumea comerțului cu amănuntul, abilitățile sporite în această concentrare pot fi utilizate într-o gamă largă de cariere în afaceri în îmbrăcăminte și în alte domenii conexe. Unii absolvenți au găsit cariere în publicații de îmbrăcăminte, îmbrăcăminte cu ridicata, design de îmbrăcăminte, prezentare de îmbrăcăminte istorică, evenimente speciale și prezentare vizuală. Absolvenții de creație și-au făcut drumul în multe căi diferite ale lumii afacerilor.


Dacă aveți întrebări sau doriți să aflați mai multe despre această concentrare interesantă, vă rugăm să o contactați pe doamna Laura McKee. Sunteți bineveniți să vizitați Departamentul pentru a vedea facilitatea și pentru a afla mai multe despre aceste oportunități.


învățământ


Se aplică taxe suplimentare. Toate cheltuielile și taxele pot fi modificate.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 14 mai multe cursuri de la University of North Alabama College of Arts and Sciences »

Ultima actualizare Decembrie 12, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 anii
La zi
Price
4,155 USD
În stat-școlarizare pentru 12-18 ore rate forfetare. $ 8,310.00 în afara școlii de școlarizare pentru 12-18 ore rate forfetare. Toate cheltuielile și taxele pot fi modificate.
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date