Departamentul de Fizică și Știința Pământului se află în clădirea Știință și Tehnologie (SET) din campusul Universității din North Alabama. Departamentul oferă o diplomă de licență în fizică și sunt oferite cursuri care duc la un minor în geologie. Departamentul oferă o opțiune de Științe generale care este în general concepută pentru studenții care au un al doilea mare în învățământul secundar. Departamentul menține planetariul universitar și observatorul, care este accesibil publicului pentru vizionare. Un curs de astronomie este, de asemenea, predat în planetariu.

Membrii facultății din cadrul Departamentului de Fizică și Știința Pământului au cunoștințele și experiența pentru a oferi o educație deosebită în aceste științe. Domeniile active de cercetare ale membrilor facultăților departamentale includ folosirea laserelor ca pensetă optică, mecanica cuantică, calitatea și resursele apei și relația dintre tectonica plăcii și evoluția biologică. Membrii facultății au lucrat sau au efectuat cercetări în multe zone ale lumii, inclusiv în Chile, Rusia, Anglia și Caraibe.


Pentru informații suplimentare despre departament, vă rugăm să ne contactați.


Cerințe pentru o diplomă de licență de știință cu un important în Sistemele de Pământ sustenabilitate

Componenta educației generale ............... .................................... 41

Pentru cerințele educației generale și cerințele suplimentare pentru studenții UNA, consultați Procedurile și cerințele academice.


Sistemele Earth Sustainability majors trebuie să completeze: *

Curs


Cerințe principale majore:

Curs


Cursuri de susținere recomandate:

Curs


învățământ

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 14 mai multe cursuri de la University of North Alabama College of Arts and Sciences »

Ultima actualizare Decembrie 12, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 anii
La zi
Price
4,155 USD
În stat-școlarizare pentru 12-18 ore rate forfetare. $ 8,310.00 în afara școlii de școlarizare pentru 12-18 ore rate forfetare. Toate cheltuielile și taxele pot fi modificate.
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date