Diploma de Tehnologie de Inginerie oferă un fundal fundamental în știința generală, precum și un fundal cuprinzător în tehnologii industriale tradiționale, tehnologii în evoluție, și un studiu concentrat în domeniul tehnologiei de inginerie electrică și mecanică sau tehnologia de inginerie chimică.

Programul este conceput pentru a pregăti absolvenți pentru poziții în tehnologii emergente, operațiuni industriale, și de management general care necesită o cunoaștere puternică în principiile de inginerie, deoarece acestea se referă la fabricație. Tehnologiile emergente includ energia verde, robotica și alte dispozitive electromecanice de programare. Absolvenții beneficiază de o combinație a unei educații bazate pe inginerie teoretică și practică cu o pregătire adecvată pentru avansarea ulterioară în posturi de conducere. Pozițiile tipice de intrare tipice includ Inginer Proces, Inginer Proiectant, Inginer de Proiect, Programator de Producție, Inginer de Întreținere și Inginer Aplicații. Elevii din program dezvoltă cunoștințe și competențe în domeniul central al Tehnologiei de Inginerie constând în studii care includ sistemele electrice și mecanice de putere, metodele de fabricare a materialelor și de fabricație, managementul proceselor și organizațiilor industriale și chimice, comunicarea eficientă orală și scrisă, a principiilor fizicii și a matematicii necesare pentru a înțelege și rezolva provocările globale tehnologice și economice.


Facilităţi

Grupul de Inginerie este mândru să fie adăpostit în noua clădire științifică și tehnologică din campusul nostru minunat. Laboratoarele și sălile de curs sunt state-of-the-art și oferă un mediu teribil atât pentru elevi cât și pentru facultate!


Cerințe de diplomă

Componenta educației generale
 • EN 231 Literatura lumii I sau
 • EN 232 Literatura lumii II PHL 205 Etică Zona III (științe naturale și matematică): 1 12-15
  • MA 115 Pre-calcul Algebra și Trigonometrie sau
  • MA 112
  • CH 111 Chimie generală
  • 111L Laboratorul General de Chimie
  • PH 241 Fizica generală I sau
  • PH 251 Fizica tehnică I
  Zona IV (istorie, știință socială și comportamentală): 1 12 Studiul HI 101 al civilizației mondiale la 1500 HI 102 Studiul civilizației mondiale din anul 1500 Comunicarea COM 205 într-o epocă globală SO 222 Probleme sociale actuale Zona V 1 CS 135 Abilități de calculator pentru rezolvarea problemelor 3 CS 155 Informatică I 3 IH 301 Siguranța și sănătatea în muncă 3
  • MA 121 Calculul pentru Științele Afacerilor și Vieții I sau
  • MA 125 Calculul I
  3
  • MA 122 Calculul pentru Științele Afacerilor și Vieții II sau
  • MA 126 Calculul II
  3
  • PH 242 Fizica generală II sau
  • PH 252 Fizica tehnică II
  4
Cerințe principale majore în tehnologia de inginerie ET 100 Introducere în tehnologia de inginerie 3 ET 370 Economie și design de produs 3 ET 495W Inginerie Tech Capstone 4 MA 345 Statistica aplicată I 3 Alegeți una dintre următoarele opțiuni: Inginerie electromecanică Tehnologie de Inginerie Chimică Minor Un minor nu este necesar pentru acest important General Elective Ore elective generale pentru a aduce total la 120 Total ore 74-77

1 Înlocuirea altor cursuri care respectă Ghidul pentru educația generală la discreția președintelui departamentului.

2 Înlocuirea cursurilor de nivel superior la alegerea președintelui departamentului.


Opțiunea 1: Tehnologia electrotehnică

ET 150 Proiectarea și proiectarea asistată de calculator


Opțiunea 2: Tehnologia Ingineriei Chimice

CH 112 Chimie generală


învățământ

Program predat în:
 • Engleză

Vezi 14 mai multe cursuri de la University of North Alabama College of Arts and Sciences »

Ultima actualizare Decembrie 12, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 anii
La zi
Price
4,155 USD
În stat-școlarizare pentru 12-18 ore rate forfetare. Toate cheltuielile și taxele pot fi modificate.
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date