Departamentul de muzică al UNA oferă cursuri multiple și oportunități de studiu privat pentru studenți.

Stimat de ansambluri de performanță superioare și de o facultate de muzică remarcabilă, departamentul oferă studenților o oportunitate de a-și desfășura IGNITE pasiunea pentru arte, cu numeroase oportunități de a se prezenta și de a se conecta cu colegii și colegii lor. Departamentul de Muzică rămâne o resursă consistentă de excelență pentru Universitatea din North Alabama, Regiunea Shoals și dincolo de aceasta, cu bursele sale competitive, premii de performanță și statutul său de lider în domeniul educației muzicale. Acordați-vă timp pentru a naviga în jurul site-ului nostru și începeți astăzi călătoria dvs. muzicală!


Bachelor of Science în muzică

Opțiunea I: Muzică vocală / corală este un program de licență liberă de arte conceput pentru a oferi un program academic de studiu pentru studenții care doresc să urmărească un interes general în muzică cu studii vocale la zona aplicată.

Opțiunea II: Muzica Instrumentală este un program de licență pentru arte liberale conceput pentru a oferi un program academic de studiu pentru studenții care doresc să urmărească un interes general în muzică cu un instrument de sârmă, alamă, percuție, instrument de orchestră, chitară sau pian ca zonă aplicată .


învățământ

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 14 mai multe cursuri de la University of North Alabama College of Arts and Sciences »

Ultima actualizare Decembrie 12, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 anii
La zi
Price
4,155 USD
În stat-școlarizare pentru 12-18 ore rate forfetare. $ 8,310.00 în afara școlii de școlarizare pentru 12-18 ore rate forfetare. Toate cheltuielile și taxele pot fi modificate.
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date