Bachelor of Science (BS) în Managementul Resurselor Umane

Concordia University Chicago

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Bachelor of Science (BS) în Managementul Resurselor Umane

Concordia University Chicago

Maximizați potențialul capitalului uman la locul de muncă.

Diploma de licență Concordia-Chicago din domeniul resurselor umane (HR) oferă studenților o înțelegere fundamentală a locului de muncă, a capitalului uman și a modului de a oferi valoare oricărei organizații. Profesioniștii din domeniul resurselor umane contribuie la funcționarea cu succes a unei întreprinderi prin motivarea angajaților, prin aplicarea reglementărilor guvernamentale, prin tratarea negocierilor de muncă, prin crearea de beneficii competitive ale angajaților și prin dezvoltarea de programe de formare pentru menținerea unui loc de muncă de succes, cu o productivitate optimă. Echipate cu o înțelegere de bază a peisajului fluctuant al culturii corporatiste, absolvenții programului Concordia-Chicago de licență în managementul resurselor umane pot trece imediat la ocuparea forței de muncă în întreprinderi mici, organizații non-profit, corporații private și întreprinderi globale.

Căutați o carieră provocatoare cu varietatea?

Explorați o mare varietate de oportunități de angajare provocatoare legate de managementul resurselor umane:

 • Resurse umane (HR) manager
 • Generalist resurse umane
 • Specialist în recrutare și recrutare
 • coordonator resurse umane
 • Resurse umane Reprezentant Relații de Muncă
 • Resurse umane, planificare și comunicare
 • Specialist resurse umane
 • asistent resurse umane

Ce voi învăța să fac?

 • În contrast cu gradele generale de afaceri, programul de licență în domeniul resurselor umane permite studenților să se concentreze pe cursuri concepute special pentru a cultiva abilitățile esențiale necesare pentru a gestiona eficient capitalul uman al unei afaceri
 • Cursurile de bază în programul de management al resurselor umane oferă o imagine de ansamblu largă și detaliată a domeniilor componente ale domeniului, inclusiv planificarea forței de muncă, recompense totale, legislația muncii și standarde, dobândirea de talente, reținerea și separarea
 • Absolvenții studenților sunt pregătiți să intre la locul de muncă ca parteneri strategici de afaceri pentru organizațiile pe care le deservesc

Beneficiile BS în managementul resurselor umane

Gestionarea rapidă a resurselor umane din domeniu necesită profesioniști bine instruiți, bine instruiți, cu agilitatea de a învăța continuu și de a-și îmbunătăți baza de cunoștințe și setul de competențe. Certificarea specializată în industria HR este evaluată și dorită de angajatori. Având o diplomă de licență în resurse umane de la o instituție acreditată, crează credibilitate demonstrând unei organizații angajamentul viitorului angajat față de industrie și capacitatea sa de a rămâne la curent cu tendințele. Mai mult, o diplomă de licență poate fi, de asemenea, o piatră de temelie pentru școala absolventă, deblocând perspective de locuri de muncă și mai promițătoare.

Avantajele programului Concordia-Chicago accelerat on-line

Consultanții noștri creează un plan de program specializat pentru a satisface nevoile fiecărui student individual, permițându-vă să vă câștigați diploma în numai 16 luni, în funcție de numărul de credite de transfer acceptate la momentul admiterii:

 • Programare flexibilă
 • Cursuri accelerate
 • Cursurile majore durează 5 săptămâni
 • 100% on-line (fără timp setat pentru a fi online)
 • Accesul la învățare de oriunde din lume

Modurile noastre de livrare sunt concepute astfel încât să se potrivească nevoilor persoanelor ocupate și să promoveze relații valoroase și rețele de sprijin care pot aduce valoare adăugată în întreaga carieră.

Educația este accesibilă

Concordia University Chicago este una dintre cele mai accesibile universități private din Midwest. Biroul nostru de asistență financiară va lucra împreună cu dvs. pentru a căuta ajutor financiar și pentru a programa plăți de școlarizare gestionabile.

Garanția noastră de școlarizare

Programul de garantare a școlarizării Concordia-Chicago vă ajută să păstrați accesul la cursuri accesibile, permițându-vă să prezicați care va fi costul total al educației dumneavoastră. Atâta timp cât nu există întreruperi în cursul dvs. de studiu, vă garantăm că învățământul dvs. va rămâne același și nu va crește niciodată în timp ce câștigați acest grad.

* Vă rugăm să rețineți că Concordia University Chicago nu oferă burse complete sau parțiale sau scolarizare oricărui student sau solicitant interesat.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare June 18, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Iulie 2019
Locations
Statele Unite ale Americii - River Forest, Illinois
Data începerii : Iulie 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Iulie 2019
Statele Unite ale Americii - River Forest, Illinois
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala