Bachelor of Science (Inginerie Industrială de Automatizare)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

132790_IMG_5519.jpgfoto prin amabilitatea Engineering Institute Of Technology

Marturii

Când am ajuns în Australia, am fost puțin nervos de studiile mele, dar EIT a oferit un mediu foarte bun, prietenos. Amnolpreet Singh , India

EIT are un sentiment diferit, deoarece este o comunitate mică, deci ai acces ușor la management. Orice dificultăți sau provocări se află într-adevăr acolo pentru a vă ajuta cu ceea ce aveți nevoie. Victor Onoja , Nigeria

Engineering Institute Of Technology are plăcerea să vă aducă programul Bachelor of Science (Inginerie Industrială de Automatizare) disponibil atât pe deplin online cât și pe campus în Australia. Vă rugăm să citiți mai jos pentru detalii despre ambele opțiuni de livrare.

În acest program acreditat și prestigios veți obține:

 • Abilități și know-how în cele mai recente și în curs de dezvoltare tehnologii în instrumentație, controlul proceselor și automatizarea industrială
 • Ghid practic și feedback din partea experților în domeniul automatizării industriale din întreaga lume
 • Cunoștințe din experiența vastă a lectorilor specialiști, nu doar din informațiile teoretice
 • Contactele de rețea globale din industrie
 • O diplomă de licență valoroasă și acreditată ** (Bachelor of Science) **

Există o criză globală critică a inginerilor de automatizare, instrumente și control datorită în principal restructurării și creșterii rapide a noilor industrii și tehnologii. Societatea Internațională de Automatizare (ISA), respectată, a estimat că cel puțin 15 000 de ingineri de automatizare noi sunt necesari anual numai în SUA. Multe întreprinderi de automatizare industrială din întreaga lume comentează dificultatea de a găsi ingineri de automatizare cu experiență, în ciuda plății salariilor restante.

Bachelor of Science (Inginerie Industrială de Automatizare) se adresează perfect acestui decalaj din industria automatizării industriale.

** O notă privind recunoașterea acestui program în sistemul de învățământ australian: EIT este proprietarul acestui program. Calificarea este acreditată oficial de Agenția de Calitate și Standarde în Învățământul Terțiar (TEQSA). EIT oferă acest program studenților din întreaga lume.

Recunoaștere profesională

Această diplomă de licență este un program acreditat academic de către Agenția guvernamentală australiană Agenția de Calitate și Standarde în Învățământul Terțiar (TEQSA) și acreditată provizoriu de către Inginerii Australia în conformitate cu acordurile de la Sydney și Washington. Această diplomă EIT este recunoscută pe plan internațional conform acordurilor International Engineering Alliance (IEA) și a diferitelor semnatare ( http://www.ieagreements.org/accords/washington/signatories/ ).

Cerințe de intrare

 1. Un an 12 certificat australian de studii superioare ( sau echivalent pentru studenții internaționali ), completat în ultimii 2 ani, cu o realizare adecvată în matematică (contactați EIT pentru mai multe detalii). Solicitanții care au terminat anul 12 ( sau echivalentul studenților internaționali ) cu mai mult de 2 ani în urmă, vor trebui, de asemenea, să arate experiență relevantă de muncă în domeniul de studiu solicitat; SAU
 2. O diplomă relevantă (pentru subdisciplină) de inginerie AQF, diplomă avansată, diplomă asociată (sau superioară) cu finalizarea cu succes a tuturor unităților / modulelor de matematică; SAU
 3. O calificare de peste mări echivalentă cu punctul 2 de mai sus dintr-un program structurat de învățare care duce la realizarea completă sau parțială a unei calificări acreditate oficial realizată la o instituție terțiară, cum ar fi o universitate, un colegiu tehnic guvernamental sau un colegiu privat recunoscut de guvern (EIT evaluează peste mări calificări folosind ghiduri ale guvernului australian pentru a determina comparabilitatea lor cu calificările); SAU
 4. Completare internațională de bacalaureat (IB) cu un scor minim de 24, inclusiv terminarea limbii engleze și matematice; SAU
 5. Studii de fundație sau realizarea cursului de punere la punct într-o disciplină relevantă cu finalizarea matematicii și engleză. de exemplu, curs de activități inginerești; ȘI
 6. Competență satisfăcătoare a limbii engleze la un nivel de trecere a limbii engleze într-un certificat australian de studii superioare ( sau echivalent pentru studenții internaționali ); SAU
 7. Un nivel de realizare specificat la un test de limbă engleză recunoscut, cum ar fi: IELTS la un scor de cel puțin 6,0 (fără o bandă individuală mai mică de 5,5); sau echivalent așa cum este descris în Politica de admitere a EIT.

Un test / examen de punere în matematică (neproctorat / invigilat) trebuie să fie completat de toți studenții din învățământul superior în timpul săptămânii de orientare.

Un test de competență în limba engleză trebuie să fie completat de toți studenții din învățământul superior care studiază în campus. Aceasta va fi administrată în timpul săptămânii de orientare.

Studenții internaționali care doresc să studieze în campusul din Australia vor trebui să aibă o viză universitară valabilă pentru studenți. Pentru mai multe informații, completați formularul de contact disponibil pe această pagină.

Toți solicitanții CRICOS vor fi supuși unui interviu telefonic ca o condiție a Scrisorii de Ofertă (Acest lucru este în plus față de cerințele de competență în limba engleză menționate mai sus).

Rețineți: satisfacerea criteriilor minime de admitere nu garantează accesul la programele noastre. Cererile sunt evaluate de la caz la caz.

Recunoașterea învățării anterioare și excepțiile

EIT vă poate oferi un credit pentru unitățile în care puteți demonstra o experiență anterioară substanțială sau un cadru educațional. Este posibil să se aplice o taxă de evaluare. Dacă doriți să aflați mai multe, vă rugăm să ne cereți copia dvs. a politicii de recunoaștere a învățării anterioare.

On-Campus - Bachelor of Science (Inginerie Industrială de Automatizare)

Curs la o privire

 • Data programului de începere: 03 februarie 2020 (în campus)
 • Cod: BIAOC
 • Durata cursului: 3 ani (cu normă întreagă)
 • Curs predat în limba engleză

Codul furnizorului CRICOS: 03567C | Codul cursului CRICOS: 095814J

Formatul de prezentare pe campus

Programele EIT pe campus includ sesiuni de tutorial și lecții, exerciții practice de laborator, discuții de grup / de grup și timp de studiu personal. EIT utilizează un model de învățare combinat cu experți din industrie și cadre universitare cu sediul la nivel local și difuzate din întreaga lume.

Studenții noștri au acces la un portal personalizat pentru studenți, unde toate materialele de curs sunt disponibile 24 de ore din 24.

Fiecare unitate este compus din 10 ore de studiu pe săptămână. Studenții cu frecvență pe plan intern vor studia între 4 și 4,5 unități pe semestru și trebuie să se afle în campus pentru minimum 20 de ore pe săptămână pentru sesiuni de instruire, lecție, laborator / atelier și auto-studiu.

Online - Bachelor of Science (Inginerie Industrială de Automatizare)

Curs la o privire

 • Data programului de începere: 20 ianuarie 2020 (online)
 • Cod: BIA
 • Durata cursului: Până la 6 ani (cu fracțiune de normă)
 • Curs predat în limba engleză

Aplicații încheiate în 27 mai 2019.

NOUA GENERATIE DE EDUCATIE DE INGINERIE

Ce face acest program LIVE ONLINE cu adevarat inovator:

 • Această calificare inginerie se distinge prin accentul pus pe unități tehnologice utile, practice practice, combinate cu fundații academice puternice aliniate îndeaproape cu piața muncii. Este un program on-line cu adevărat interactiv, bazat pe caracteristici precum instrucțiuni interactive live și laboratoare la distanță (bazate pe cloud).
 • Programele existente în industrie orientate spre EIT vă asigură că aveți o Pathway continuă (cu puncte de ieșire viabile sau "odihnă") la un nivel de inginerie profesională, începând cu studii superioare de diplomă, prin licență de licență, până la nivelul de masterat. Veți putea ieși din Pathway cu o calificare.
 • Flexibilitatea încărcării și duratei studiului, în cadrul regulilor programului. Dacă doriți să reduceți încărcătura de studiu, durata se poate prelungi până la maximum 6 ani, cu excepția cazului în care se aplică circumstanțe atenuante (boală, responsabilități părintești sau similare).
 • Este la nivel global la îndemâna sa. Studenții actuali ai EIT se alătură din peste 100 de țări.
 • Elevii sunt susținuți de un responsabil de sprijin pentru învățare, pe lângă lectori. Acest lucru oferă un punct de referință unic, consecvent pentru studenți și sprijin intensiv pentru îmbunătățirea procesului de învățare. Ofițerul de sprijin pentru învățare acționează ca un mentor care vă va ajuta să vă măriți potențialul pe tot parcursul programului și acționează ca un canal pentru contactul direct cu lectorii.
 • Lectorii sunt atrași în mod copleșitor din industrie și sunt ingineri foarte experimentați, precum și prezentatori practicați.
 • EIT a construit legături puternice cu industria de-a lungul multor ani care operează în sectorul profesional. Dezvoltarea flexibilă și dinamică înseamnă că unitățile vor menține moneda cu o tehnologie în schimbare.

Beneficiile învățării online live către studenți

 • Cost-eficient: nu este nevoie de călătorie sau cazare
 • Interactiv: sesiunile live, interactive vă permit să comunicați cu instructorul și colegii
 • Flexibil: sesiuni interactive scurte pe Internet pe care le puteți participa la domiciliu sau la birou. Aflați în timp ce câștigați!
 • Practic: efectuați exerciții prin accesarea la distanță a laboratoarelor noastre și a software-ului de simulare
 • Instructori instructori: instructorii au o vastă experiență în domeniu; ei nu sunt doar "cadre universitare"
 • Nu există limite geografice: învățați din orice locație, tot ce aveți nevoie este o conexiune la Internet
 • Suport constant: de la instructor (i) și de la un responsabil dedicat asistenței pentru învățare pentru întreaga durată a cursului
 • Perspectiva internațională: interacționează și reunește cu participanții din întreaga lume și obține cunoștințe valoroase în practica internațională

Beneficiile învățării online live către angajatori

 • Costuri reduse de instruire: nu este necesară o călătorie sau cazare
 • Mai puțin timp de întrerupere: scurtele webinarii (60-90 de minute) și metode flexibile de antrenament înseamnă mai puțin timp de lucru
 • Păstrați angajații: păstrați personalul care poate considera o calificare ca fiind de studiu cu normă întreagă
 • Creșteți eficiența: îmbunătățiți abilitățile și cunoștințele angajaților din domeniul tehnicii sau tehnicilor
 • Perspectiva internațională: studenții vor avea acces la instructori și studenți profesioniști internaționali

Cum functioneazã?

Programele EIT implică o combinație de sesiuni live, interactive pe Internet cu un instructor profesionist, setări de citiri și sarcini. Cursurile includ software-ul de simulare și aplicațiile la distanță de laborator pentru a vă permite să puneți teoria în practică și să vă oferiți un sprijin constant de la un responsabil de sprijin pentru învățare.

Exerciții practice și laboratoare la distanță

Ca parte a noii modalități de predare, cursurile de inginerie online ale EIT utilizează o serie de laboratoare la distanță și software de simulare, pentru a vă facilita învățarea și pentru a testa cunoștințele pe care le obțineți pe parcursul cursului. Acestea implică laboratoare complete de lucru stabilite în diferite locații ale lumii în care veți putea să vă conectați și să continuați prin diferitele sesiuni practice.

Practicele vor fi completate de software-ul de simulare, care rulează fie de la distanță, fie pe computer, pentru a vă asigura că veți obține experiența reală necesară. Nimeni nu poate învăța mult numai din prelegeri, laboratoarele și software-ul de simulare sunt concepute pentru a crește absorbția materialelor și pentru a vă oferi o orientare practică a experienței de învățare. Toate acestea vă vor oferi o expunere solidă și practică la principiile cheie acoperite și vă veți asigura că veți beneficia de pe urma cursului.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The key objective of the Engineering Institute of Technology (EIT) is to provide an outstanding practical engineering and technology education; from Diplomas through to Masters Degrees. The finest eng ... Citeste mai mult

The key objective of the Engineering Institute of Technology (EIT) is to provide an outstanding practical engineering and technology education; from Diplomas through to Masters Degrees. The finest engineering lecturers and instructors, with extensive real engineering experience in the industry, are drawn from around the world. The learning is gained through face-to-face classes as well as synchronous, online (eLearning) technologies. Citește mai puţin
Perth , Melbourne , Bentley + 2 Mai mult Mai Puțin