Read the Official Description

Datele sunt "noua putere" în epoca informației; este, de asemenea, nucleul sistemelor de calcul și al inteligenței artificiale. În programul nostru de date științifice, elevii vor învăța mai întâi cunoștințele fundamentale ale științelor informatice și ale statisticilor înainte ca ei să fie "murdari" în cursul calificărilor legate de întregul ciclu de viață al datelor, inclusiv colectarea, organizarea, analiza și vizualizarea datelor. Prin aplicarea principiului "învățării prin practică", studentul nostru va putea să înțeleagă și să aplice cunoștințele și abilitățile necesare pentru a rezolva problemele din lumea reală. Destul de curând, ei vor fi pe deplin pregătiți să intre în competiția feroce de carieră și să continue cu încredere în drumul lor către viitor.

Program director: Dr. Xuanyuan, Zhe

Biroul: T3-602-R5
Telefon: (86-756) 3620212
Email: zhexuanyuan@uic.edu.hk

Bachelor of Science (Onoruri) în domeniul științei datelor este un program de patru ani cu normă întreagă, cu plecare considerabilă de la programele tradiționale de disciplină unică. În plus față de cursurile disciplinei principale, elevii sunt obligați să ia cursuri de sprijin, interdisciplinare, de învățământ general și modulele de învățare de învățare a întregii persoane, alese de propria lor alegere. În ultimul an de studiu, elevii trebuie să completeze proiecte de cercetare individuale sau de grup (în funcție de natură), în care pot dobândi cunoștințe aprofundate, pot dezvolta tehnici de cercetare de bază și experiență în cursul pregătirii tezei.

Elevii trebuie să completeze 132 de unități în cadrul structurii de curriculum de mai jos:

Categoria cursului


1) Cursuri majore necesare/>

Cod


2) Cursuri elective majore/>

Elevii trebuie să selecteze 6 cursuri (18 unități) din lista de mai jos. Cu toate acestea, ele sunt încurajate să aleagă mai multe cursuri majore de electivă ca electives liber pe baza intereselor și planurilor lor de dezvoltare viitoare.

Cod

* Studenții care continuă cu proiectul ultimului an în al doilea semestru al anului 4 ar trebui să înregistreze Anul II de proiect final (DS) ca o opțiune majoră în timpul perioadei de selectare a cursurilor online (sau adăugarea / coborârea cursurilor), informată de către registrul academic.

Disponibilitatea cursurilor majore de electivă în fiecare semestru este supusă unor modificări și ajustări minore, în funcție de disponibilitatea personalului.

3) Programul general de educație

Toți elevii ar trebui să completeze 48 de unități de cursuri de educație generală (GE) pentru a îndeplini cerințele de absolvire. Programul GE constă în (a) 32 de unități de cursuri GE obligatorii (GEC), (b) 12 unități de cursuri de distribuție GE (GED) și (c) 4 unități de module de învățare experimentală pe întregul corp (WPEX). Consultați Anexa I pentru informații detaliate despre Programul GE.

4) Cursuri elective gratuite

Cele 24 de unități ale Elementelor Libere ar putea fi folosite de studenți pentru a (a) petrece un semestru în străinătate; (b) să ia un minor sau (c) să ia mai multe cursuri oferite de divizii și unități de învățământ.

Note:
  1. Curriculum-ul este deosebit de relevant pentru studenții de cohort din 2017. Alți studenți, consultați http://uic.edu.hk/ro/ar/students-and-graduates/undergraduate-handbook .
  2. Apendicele I: Educație generală
    Apendicele II: Descrierea cursului
Program taught in:
Engleză

See 22 more programs offered by United International College »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
4 anii
La zi
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date