Bachelor of Science (Tehnologie alimentară și nutriție)
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Informatie cheie
Locația campusului
Melbourne, Australia
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
3 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
AUD 6.566 / per year *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* În anul 2019, suma anuală a contribuției studenților (taxa de școlarizare) pe care o veți plăti pentru un an standard de studiu cu normă întreagă se situează între 6.566 și 10.558 USD.
Introducere
Actualizare Coronavirus (COVID-19): Aflați online acum și în campus mai târziu.
La RMIT nu dorim ca studenții noștri să rateze un semestru sau un an de studiu dacă îl putem ajuta. Am actualizat sute de cursuri cu opțiuni de învățare activate online , fără să ne compromitem cu calitatea educației și a rezultatelor studenților. Aflați cum vă ajutăm să continuați să mergeți la uni în timpul COVID-19 cu studiul nostru online activat .
Cariera ta ca om de știință alimentară
Cu o diplomă de știință alimentară, puteți urmări o serie de căi de carieră în cadrul industriei în domenii precum prelucrarea, fabricarea, ambalarea, marketingul, cercetarea, asigurarea calității, dezvoltarea produselor și educația.
Absolvent pregătit pentru o carieră în cea mai mare industrie din lume.
Universitatea RMIT este una dintre cele mai importante instituții de cercetare și cercetare din domeniul științelor alimentare din Australia. Studiind Bachelor of Science (Tehnologie Alimentară și Nutriție) vă va oferi:
- Acces la facilități de clasă mondială
Centrul pentru Inovare și Cercetare în Alimentație este o instituție de predare și cercetare de ultimă oră în care veți dezvolta abilități practice și practice. Veți avea acces la o fabrică pilot modernă care simulează producția industrială, precum și o gamă largă de echipamente de procesare și prelucrare a produselor alimentare. - Cunoștințe și abilități la cerere
De la producție la placă, industria alimentară este cea mai mare din lume. Există o cerere constantă pentru absolvenții care pot aplica cunoștințele și abilitățile relevante din domeniul științei și tehnologiei. Acest grad acoperă întreaga gamă de tehnologie alimentară și știința nutriției, pregătindu-vă pentru o serie de căi de carieră în industria alimentară. - Experiență relevantă în domeniu
Veți avea oportunități de a vă implica în industrie în timpul studiilor, inclusiv în plasamentele de lucru și în proiectele bazate pe industrie. Profesorii noștri sunt practicieni cu experiență și colaborăm îndeaproape cu industria, pentru a ne asigura că absolvenții au acces la cele mai recente tehnologii și la formare, făcându-le pregătite la absolvire.
Ce veți studia
În acest program, veți afla întreaga gamă de aspecte teoretice și practice ale științei, tehnologiei și alimentației alimentare.
De asemenea, veți putea dezvolta produse alimentare noi, sănătoase și funcționale care să răspundă cerințelor consumatorilor și să respecte regulile stricte de siguranță și sănătate ale guvernului și ale industriei.
Programe majore
- Tehnologia alimentară
- Nutriție
Cum veți învăța în acest program
Veți petrece o mare parte din timp în laborator și la stația pilot bazată pe Bundoora, care va desfășura procese de producție și proiecte de dezvoltare.
Programul culminează cu experiențe capstone care includ activități de învățare integrate la locul de muncă, unde veți aplica învățarea într-un context de lucru.
Un lider în domeniul științei și tehnologiei alimentelor
Centrul nostru de Cercetare și Inovare pentru 15 milioane de dolari este o facilitate de clasă mondială care reunește capacități multidisciplinare de cercetare și dezvoltare în toate domeniile legate de producția de alimente poștale post-fermă.
Elevii au acces la cele mai noi tehnologii, permițându-le să câștige experiență în dezvoltarea produselor, siguranța alimentară și asigurarea calității.
Împreună cu vasta noastră rețea industrială și legături cu instituții de conducere la nivel global, elevii au acces la cunoștințe și experiențe care le fac foarte caute ca absolvenți.
Detalii
Tehnologia alimentară și programul de nutriție se referă la știința fabricării de alimente la scară largă și la transformarea în siguranță și nutriție pentru satisfacerea nevoilor consumatorilor.
În acest program, veți afla întreaga gamă de aspecte teoretice și practice ale științei, tehnologiei și alimentației alimentare.
De asemenea, veți putea dezvolta produse alimentare noi, sănătoase și funcționale care să răspundă cerințelor consumatorilor și să respecte regulile stricte de siguranță și sănătate ale guvernului și ale industriei.
În primele trei semestre, veți lua cursuri de fundație, cum ar fi chimie și microbiologie, și va fi introdus în procesarea alimentelor și nutriție. Mai târziu, studiile dvs. se vor concentra mai mult pe cursurile legate de majoritatea dumneavoastră.
Principiul nutriției se concentrează pe sănătatea umană și nutriție. Tehnologia alimentară se ocupă cu tehnologiile tradiționale și noi utilizate în fabricarea produselor alimentare, precum și cu evaluarea senzorială a alimentelor, dezvoltarea produselor și asigurarea calității.
În campusul nostru Bundoora, veți avea acces la facilități de ultimă oră pentru a vă aplica cunoștințele și pentru a vă dezvolta abilitățile tehnice. Acestea includ:
- Uzina pilot alimentară
- Laborator de dezvoltare a produselor
- Suită de testare senzorială și de consum complet echipată, computerizată
- Laborator de cercetare alimentară și nutrițională
- Laborator de analiză și caracterizare a alimentelor Laborator de microbiologie
- Camerele cu temperatură controlată
- Depozitarea mărfurilor uscate
- Zonele de pregătire uscate și umede
Cum veți învăța
Veți petrece o mare parte din timp în laborator și la Centrul de Cercetare și Inovare alimentelor bazate pe Bundoora, care efectuează studii de producție și proiecte de dezvoltare.
Programul culminează cu experiențe capstone care includ activități de învățare integrate la locul de muncă, unde veți aplica învățarea într-un context de lucru.
Conexiuni în industrie
Veți avea ocazia să lucrați la proiecte legate de industrie. Proiectele anterioare au implicat lucrul în cercetare și dezvoltare pentru a proiecta noi procese sau a crea noi produse alimentare și un proiect de etichetare care promovează profilul nutrițional al unui produs.
Industria este implicată în cursul nostru de asigurare a calității, cu proiecte proiectate și evaluate de reprezentanții industriei.
Oportunități internaționale
RMIT colaborează cu peste 200 de organizații din întreaga lume pentru a vă oferi oportunități de lucru globale și de studiu.
Absolvenții recenți au petrecut timp studiind științele alimentare și programele de tehnologie în Anglia, Irlanda, Germania și alte țări europene.
Campusuri multiple
Cursuri în acest program sunt predate în fața campusului orașului (primele trei semestre) și campusul Bundoora (ultimele trei semestre).
Elective și structura programului
Anii 1 și 2
În primele trei semestre, veți studia cursuri de știință de bază, cum ar fi chimie, microbiologie și matematică, precum și cursuri care vă introduc în industria alimentară și nutriție.
În cea de-a doua jumătate a celui de-al doilea an, începeți să intrați în zone importante. În acest grad există două specializări: tehnologia alimentară și nutriția.
Veți dezvolta abilități în aceste domenii prin cursuri care acoperă nutriția, sănătatea și modul în care acestea sunt afectate de prelucrare.
Cursurile de știință avansate vor oferi un fundal detaliat în activitatea aleasă. Acestea sunt realizate în laboratoare moderne și într-o instalație pilot care reflectă mediile din industrie.
Anul 3
În fluxul tehnologic alimentar, veți învăța cum să dezvoltați și să gestionați producția de alimente sigure, sănătoase, nutritive și convenabile, care să răspundă așteptărilor consumatorilor.
Fluxul de nutriție vă ajută să învățați să îmbunătățiți calitatea nutrițională a alimentării noastre produse alimentare, creând alimente sigure și nutritive care au un gust bun și au un profil nutrițional echilibrat.
Veți avea, de asemenea, oportunitatea de a dezvolta diferite produse într-un cadru pilot. Vizitele din industrie oferă, de asemenea, un context studiilor dumneavoastră.
Un curs integrat de învățare integrat la locul de muncă vă va oferi posibilitatea de a inversa un produs alimentar și / sau de a crea un produs propriu pentru a satisface nevoile pieței.
În ambele tehnologii alimentare și majors nutriție, veți întreprinde un al doilea curs de învățare integrat de lucru aplicabil la aceste discipline.
Două electives universitare vă vor oferi oportunitatea de a vă lărgi interesele sau de a urma cursuri care pot fi adjuvanți utili în program.
Carieră
Oamenii de știință alimentar utilizează tehnici analitice pentru a testa proprietățile produselor alimentare, inclusiv valoarea nutrițională, aroma și nivelurile diferitelor substanțe. Aceștia testează alimentele pentru a furniza informații despre produse, pentru a asigura siguranța produselor alimentare și pentru a se asigura că procesele de fabricare a alimentelor respectă standardele guvernamentale și industriale.
Oamenii de știință din domeniul alimentar explorează și dezvoltă noi produse, metode de fabricație și efectuează o evaluare senzorială a produselor. De asemenea, pot investiga și stabili standarde de siguranță și de calitate pentru producție, ambalare și comercializare.
Evaluarea valorii nutritive a alimentelor este un aspect vital al științei alimentelor. Nutriționiștii sunt specializați în studierea aspectelor de sănătate ale alimentelor, precum și compoziția, consumul și reglarea alimentelor.
Absolvenții acestui program au găsit locuri de muncă cu companii importante din domeniul alimentar, cum ar fi:
- Nestlé
- Cadbury
- Simplot
- Heinz
- Mondelez
Absolvenții fluxului de tehnologie alimentară găsesc locuri de muncă cu companii mari de prelucrare a alimentelor în activitățile de cercetare și dezvoltare, marketing sau de asigurare a calității.
Absolvenții fluxului de nutriție lucrează pentru companiile din domeniul alimentar în domenii precum dezvoltarea de produse, marketing și afacerile de reglementare.
Mulți absolvenți au avansat la rolurile manageriale în companiile alimentare, în timp ce unii au preluat roluri în departamentele guvernamentale sau în organele de reglementare.
La nivel global, producția de alimente este cea mai mare industrie din lume și este în continuă creștere, iar perspectivele de angajare pentru oamenii de știință alimentari din Australia sunt excelente.
La nivel național, sectorul reprezintă 30% din producția australiană, angajează peste 220.000 de persoane și generează anual peste 55 de miliarde de dolari.
Industria alimentară din Melbourne se va dubla în următorii 10 ani, ca parte a unui plan guvernamental de a transforma regiunea nordică a orașului într-un important centru al industriei alimentare, cu sprijinul Universității RMIT și al altor parteneri.
Planul național alimentar al Guvernului australian urmărește creșterea cu 45% a valorii exporturilor de alimente din Australia cu 45% și creșterea productivității alimentare cu 30% până în 2025.
Admitere
* ATAR se referă la cel mai mic rang de selecție la care a fost oferită o ofertă (inclusiv luarea în considerare a oricăror ajustări).
RMIT se angajează să ofere transparență procesului de admitere. În conformitate cu acest angajament, vă oferim informații care vă vor ajuta să alegeți în cunoștință de cauză opțiunile studiului de licență.
RMIT admite studenții dintr-o gamă de Pathways învățământ, inclusiv rezultate din anul 12, învățământ superior sau studii de învățământ profesional, experiență de lucru și pentru unele programe - interviuri, audiții sau portofolii.
Pentru a obține o mai bună înțelegere a admiterilor la RMIT, consultați informațiile ATAR noastre.
Cerințe de intrare
Cel mai înalt nivel de educație pe care l-ați realizat anterior va determina ce categorie se aplică pentru dvs.
Intrarea la acest program este competitivă. Solicitanții sunt clasați și selectați în ordinea meritelor pe baza rezultatelor lor academice, de exemplu ATAR sau GPA (inclusiv orice ajustări).
Solicitanții cu studii medii recente (actuali sau în ultimii doi ani)
Completarea cu succes a unui certificat secundar de studii secundare de studii anuale australian sau echivalent în 2016, 2017 sau 2018. Dacă este cazul, aceasta include schemele de acces la capitaluri proprii și orice alți factori de ajustare.
Programul de acces la rețeaua școlară (SNAP)
Sistemul de acces SNAP este conceput pentru a crește accesul terțiar și participarea elevilor eligibili din școlile partenere SNAP.
Solicitanții cu studii de educație și formare profesională
Completarea satisfăcătoare a unui certificat australian IV sau mai mare sau echivalent.
Solicitanții cu studii superioare
Completarea satisfăcătoare a cel puțin patru cursuri (subiecți) la un nivel de licență australian sau echivalent de peste mări.
Solicitanții cu experiență în muncă și viață
Completarea satisfăcătoare a unui certificat secundar de studii secundare anuale australian sau echivalent cu mai mult de doi ani în urmă.
Trebuie să vă deplasați la Testul de admitere terțiar special (STAT) în cazul în care:
- Nu aveți antecedente anterioare 12, calificări VET, rezultate ale studiilor universitare sau experiență de lucru relevantă care să îndeplinească cerințele minime de intrare pentru program; și
- Aveți vârsta de 19 ani sau mai mult (începând cu 1 ianuarie 2019) și nu v-ați înscris în studii secundare timp de cel puțin doi ani.
Alegerea STAT Multiplă va satisface cerințele preliminare de matematică din anii 12 și 13. Solicitanții trebuie să îndeplinească toate celelalte condiții sau echivalente.
Cerințe preliminare
Unitățile 3 și 4 VCE: un punct de studiu de cel puțin 30 în limba engleză (EAL) sau cel puțin 25 în engleză, altul decât EAL; Unitățile 3 și 4: un scor de studiu de cel puțin 20 în orice matematică
Informatii suplimentare
Formular: Non-Anul 12 solicitanții pot trimite informații suplimentare dacă doresc ca acestea să fie luate în considerare.
- Pentru primirea semestrului 1, acest lucru poate fi completat prin intermediul declarației personale VTAC online.
- Pentru semestrul 2, acest lucru poate fi completat prin declarația personală din aplicația Apply Direct.
Acces special la schema de acces (SEAS) / Acces la RMIT
Acesta este un program subreprezentat în funcție de sex și acordă puncte bonusurilor solicitanților de sex feminin. Pentru a fi eligibil, trebuie să trimiteți o aplicație SEAS / RMIT Access și să completați categoria 1.
Aboriginal și Torres Strait popoarele Islander
Programul Indigenous Access va sprijini aplicația dvs. în programele RMIT printr-un proces informal de interviu cu sprijinul Centrului Willgar din Ngarara. Sunt luate în considerare toate aspectele legate de viața, munca, educația și formarea profesională ca pregătire pentru studiu, pe lângă calificările oficiale.
Programul sportiv de elită
Programul RMIT Elite Athlete (REAP) sprijină sportivii de elită și sportivii emergenți pentru a atinge excelența sportivă și academică.
Taxe
În anul 2019, suma anuală a contribuției studenților (taxa de școlarizare) pe care o veți plăti pentru un an standard de studiu cu normă întreagă se situează între 6.566 și 10.558 USD.
* Sumele citate sunt taxe orientative pe an și se bazează pe un an standard de studiu cu normă întreagă (96 puncte de credit). O taxă proporțională se aplică pentru mai mult sau mai puțin decât sarcina de studiu cu normă întreagă.
Cheltuieli suplimentare
Taxă pentru servicii și facilități pentru studenți (SSAF): taxa maximă de 303 USD pentru anul 2019.
Alte elemente legate de programul dvs., inclusiv excursii pe teren, manuale și echipamente.
Taxele sunt ajustate anual, iar aceste taxe trebuie folosite doar ca ghid.
Așteptați plata
Este posibil să fiți eligibil să solicitați un împrumut HECS-HELP, care poate fi utilizat pentru a amâna plata până la valoarea totală a comisioanelor pentru contribuția elevilor. De asemenea, ați putea fi eligibil să solicitați amânarea plății SSAF prin intermediul schemei de împrumut SA-HELP.
burse de studiu
RMIT acordă peste 2000 de burse în fiecare an pentru a recunoaște realizările academice și pentru a ajuta studenții din diverse medii.