Licențiat în Inginerie Calculatoare

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Un licențiat în științe în inginerie computerizată este un program de grad profesional care pregătește studenții pentru cariere în inginerie computerizată. Gradul pregătește persoanele fizice pentru a aplica principii matematice și științifice la proiectarea, dezvoltarea și evaluarea operațională a hardware-ului computerului, sistemelor încorporate, sistemelor software și echipamentelor și facilităților aferente; și analiza problemelor specifice ale aplicațiilor informatice la diverse sarcini. Un absolvent de inginerie informatică este capabil să proiecteze și să implementeze un sistem informatic pentru scop general sau calcul integrat. Elevii învață să încorporeze cele mai bune practici și soluții de ultimă generație într-o varietate de probleme de calcul într-o manieră etică și social-responsabilă. Aceasta include sisteme care au componente hardware și software, a căror proiectare necesită o interfață bine definită între cele două și evaluarea compromisurilor asociate. Absolvenții vor avea abilități puternice de comunicare și sunt capabili să comunice cu o gamă largă de public, precum și capacitatea de a lucra ca membru productiv al unei echipe interdisciplinare.119771_18165846101_d5448aab3b_z.jpg

Obiectivele programului

Pregătiți absolvenții pentru o carieră ca inginer profesionist în calculatoare.

Absolvenții vor putea:

 1. Practicați cu succes ingineria computerizată pentru a servi industriile de stat și regionale, agențiile guvernamentale sau industriile naționale și internaționale.
 2. Oferiți soluții la probleme provocatoare din profesia lor, aplicând teoria și principiile ingineriei computerizate.
 3. Comunică eficient, lucrează în colaborare și prezintă niveluri ridicate de profesionalism și responsabilitate etică.
 4. Obțineți succes personal și profesional cu conștientizare și angajament față de responsabilitățile etice și sociale, atât ca persoane fizice, cât și în medii de echipă.

De ce ar trebui să mă ocup de inginerie computerizată la HPU?

În era tehnologiei, cererea pentru programatori de computer continuă să se extindă. Conform Biroului de Statistică a Muncii, cererea pentru studenții cu o diplomă în inginerie computerizată crește mai repede decât majoritatea gradelor.

Ne-am angajat să includem cele mai recente tendințe în tehnologie în programa noastră.

Veți avea acces la software-ul de top disponibil. Studenții noștri inventează și proiectează noi abordări ale tehnologiei de calcul și găsesc utilizări inovatoare pentru tehnologia existentă.

Inginerii informatici se bucură de perspective excelente de angajare, deoarece multe companii raportează dificultăți în găsirea acestor lucrători cu înaltă calificare.

Ce pot face cu acest maestru?

Studenții cu o diplomă în inginerie computerizează lucrează profesional în următoarele domenii: hardware și proiectare software computerizat, sisteme încorporate, rețele de calculatoare, sisteme cyber-fizice, robotică, integrare de sistem și automatizare design electronic.

Oferte unice de curs

 • Programare avansată cu structuri de date
 • Fundamente CAD / CAM
 • circuite
 • Arhitectura calculatorului
 • Logică digitală și sisteme informatice
 • Structuri discrete
 • Electronică
 • Aplicații pentru microprocesor
 • Sisteme de operare
 • Programarea în MATLAB
 • Sisteme în timp real și încorporate
 • Semnale și sisteme119752_18165814591_6a0306e77a_z.jpg

Rezultatele studentului ale programului

Elevii care vor deține în momentul absolvirii includ:

 1. Abilitatea de a identifica, formula și rezolva probleme de inginerie complexă prin aplicarea principiilor ingineriei, științei și matematicii.
 2. Abilitatea de a aplica proiectarea ingineriei pentru a produce soluții care satisfac nevoile specificate, luând în considerare factorii de sănătate publică, siguranță și bunăstare, precum și factori globali, culturali, sociali, de mediu și economici.
 3. Abilitatea de a comunica eficient cu o serie de segmente de public.
 4. Abilitatea de a recunoaște responsabilitățile etice și profesionale în situații de inginerie și de a face judecăți informate, care trebuie să ia în considerare impactul soluțiilor de inginerie în contextele globale, economice, de mediu și sociale.
 5. Abilitatea de a funcționa eficient pe o echipă ai cărei membri oferă împreună leadership, creează un mediu de colaborare și incluziv, stabilesc obiective, planifică sarcini și îndeplinesc obiective.
 6. Abilitatea de a dezvolta și de a efectua experimente adecvate, de a analiza și interpreta datele și de a folosi judecata inginerească pentru a trage concluzii.
Ultima actualizare August 2019

Despre facultate

With more than 100 student life campus organizations and more than 600 students competing in club and intramural sports, at High Point University, you won’t just be asked to question the world around ... Citeste mai mult

With more than 100 student life campus organizations and more than 600 students competing in club and intramural sports, at High Point University, you won’t just be asked to question the world around you-you'll be expected to become an active citizen. Citește mai puţin