Licențiat în științe economice

Generalități

Programul de descriere

Pune-ți abilitățile analitice pentru a lucra în lumea afacerilor.

Ești inteligent, concentrat și interesat de lucrările complexe ale afacerii. Provocați-vă cu un licențiat în științe în gradul economic.

Veți învăța să adunați, să organizați și să analizați critic datele folosind formule matematice și statistici. Veți dezvolta modele pentru a prezice impactul investițiilor, decizia politicii, tendințele industriei, demografia și alte variabile. În final, veți stabili modul în care societățile, guvernele, întreprinderile, gospodăriile și persoanele fizice își alocă resursele între interesele concurente.

O diplomă în economie vă va răsplăti cu o carieră interesantă și cu potențial mare de câștig.

Vă interesează un dual dual în economie și administrarea afacerilor? Puteți face să se întâmple în doar patru ani.

Facultatea de specialitate

Facultățile instruite instruiesc, îndrumă și inspiră studenții Edinboro să obțină și să conducă. Facultățile din UE sunt recunoscute pentru angajamentul lor pentru succesul studenților și pentru crearea unui mediu academic și angajator.

Învățarea experimentală

Experiența Edinboro se extinde cu mult dincolo de clasă. Studenții UE se pregătesc pentru cariere și viață prin oportunități de învățare practică, cercetare în colaborare cu facultăți, călătorii la nivel mondial și stagii.

Facilitati moderne

Combaterea scoțienilor trăiesc, muncesc și se joacă în facilități de ultimă generație pe pitorescul campus al UE de 585 acri. Situat la doar 20 de mile sud de Erie, al patrulea oraș din Pennsylvania, Edinboro este plin de activități interesante.

Beneficiați de experiențe din lumea reală.

Potrivit Biroului Statistic al Muncii din SUA, salariul mediu anual pentru economiști a fost de 101.050 USD în mai 2016.

De ce să alegi Edinboro?

Pe măsură ce îți urmărești gradul de economie, vei învăța să gândești critic și analitic pentru a lua decizii optime, a aloca resurse și a rezolva probleme economice complexe. În plus, veți avea oportunități pentru:

 • Efectuați cercetări și prezentați la conferințe profesionale, precum Asociația Economică din Pennsylvania.
 • Profitați de oportunități de internship la companii din Erie, Pittsburgh, Cleveland și alte orașe.
 • Prezentați-vă lucrările la concursul de afișe al Federal Reserve Bank of Cleveland.

Succesul Alumni adaugă valoare gradului dvs. de Economie.

Mulți dintre absolvenții noștri urmăresc studii superioare, în timp ce alții găsesc rapid un loc de muncă în corporații private, organizații non-profit, instituții financiare și agenții guvernamentale. Elevii Edinboro și-au construit cariere de succes ca economiști, analiști financiari, analiști de credit, analiști de politici, ofițeri banci, ofițeri de împrumuturi, analiști de cercetare de piață și consultanți economici din întreaga țară la organizații prestigioase, precum:

 • JP Morgan
 • BNY Mellon
 • Servicii financiare BSI
 • Kish Bank
 • ErieBank
 • Banca PNC
 • Asigurare progresivă
 • Monahan
 • PREXEL International
Ultima actualizare August 2019

Despre facultate

Edinboro University is committed to excellence in academics and in every aspect of campus life. A passion for student success, a comprehensive catalog of offerings and a supportive yet challenging aca ... Citeste mai mult

Edinboro University is committed to excellence in academics and in every aspect of campus life. A passion for student success, a comprehensive catalog of offerings and a supportive yet challenging academic environment define the EU experience. Citește mai puţin