Rezumatul programului

Experimentarea este o componentă cheie a științei învățării la Carleton. În primul an, cursurile dvs. vor avea de obicei o prelegere și o componentă de laborator sau tutorial. Fiecare laborator va dura trei ore pe săptămână, așa că dacă alegeți trei dintre aceste cursuri de laborator, puteți avea nouă ore de experimente hands-on în fiecare săptămână.

Laboratoarele noastre, tutoriale, cursuri de teren și seminarii se desfășoară în clase mici, ducând la o mulțime de interacțiuni personalizate cu profesorii, supraveghetorii de laborator și colegii.

Studenții de știință de primă vârstă sunt încurajați să se înscrie în cursul nostru unic de seminar, Seminar in Science, conceput special pentru a vă prezenta ultimele probleme științifice și pentru a vă ajuta să dezvoltați felul de comunicare, gândire analitică și abilități de cercetare de care veți avea nevoie pentru știința dumneavoastră studiile și cariera ta.

Mulți dintre profesorii noștri sunt implicați activ în cercetări inovatoare în domeniile lor de expertiză și ați putea găsi că lucrați la unele dintre aceste proiecte. Facultatea Carleton a creat legături puternice cu industriile din Ottawa, cu laboratoarele guvernamentale și cu departamentele, precum și cu spitalele de predare și cercetare, oferind studenților Carleton o gamă variată de oportunități de cercetare și de angajare.

Explorați știința de la Universitatea Carleton

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 18 mai multe cursuri de la Carleton University Undergraduate »

Ultima actualizare Februarie 9, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
End Date
Apr. 30, 2023
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Apr. 30, 2023