BAîn afaceri - Managementul Foodservice
Kendall College
Informatie cheie
Selectați locația
Locația campusului
Chicago, Statele Unite ale Americii
Limbi Străine
Contactează şcoala
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Sep 2023
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
BA in Business - Managementul Foodservice
 
Concentrația de Management oferă studenților Foodservice de afaceri, cu o fundație solidă în toate domeniile de management agro-alimentare și a produselor alimentare legate de industrii, inclusiv operațiuni, achiziții, producție, distribuție și servicii, precum și comportamentul consumatorului.
 
Concentrația este axat pe pregătirea absolvenților să lucreze pentru rețea, bazate pe operațiuni la scară mare, cum ar fi lanțul de restaurante și firme de catering și de franciză, precum și comerțul cu amănuntul mari și entitățile de livrare alimentare care pachetul, pregătirea și / sau de aprovizionare cu alimente a unităților, cum ar fi școlile , facilități de asistență medicală și alte întreprinderi comerciale.
 
Ca și alte programe Kendall, elevii învață de la un proces de predare captivantă, care include stagii industrie, precum și un proiect integrativ superior.
Managementul foodservice Curs de eșantionare:
Introducere în Managementul Foodservice - explorează vasta lume a industriei agro-alimentare, inclusiv hrana contractului, operațiunile de hoteluri, restaurante independente, living senior, agro-alimentare educativ, bucătar personal, catering, cercetare și dezvoltare.
 
Foodservice Cantitate / Productie - se concentrează pe strategii pentru a servi unui număr mare de persoane, inclusiv cantitatea produselor alimentare de cumpărare, producție și servicii, precum și siguranța alimentară, achiziții, operațiuni de zi cu zi, sistemele de distribuire a alimentelor și a sistemelor de comisar.
 
Logistica managementului Foodservice - oferă o imagine de ansamblu a sistemelor și proceselor implicate în achiziționarea și distribuirea de produse alimentare pe arii geografice mari.Elevii invata conceptele de managementul lanțului de aprovizionare, distribuție, producție și se deplasează produsele alimentare în cantități mari, managementul inventarului și de livrare a îndepărtate greu accesibile locuri.
 
Comportamentul consumatorului - explorează modul în care consumatorii fac deciziile de cumpărare pe baza unor criterii raționale și iraționale. Elevii descoperi bazele de publicitate moderne, promoții și strategii de merchandising.
 
Salubritate - învață elevii cum să asigure o operațiune de servicii alimentare sănătoase și în condiții de siguranță, inclusiv HAACP (Analiza Riscurilor și Punctele Critice de Control), igiena personala, produse alimentare de cumpărare / primire / depozitare, preparare a produselor alimentare și de servire, mancare contaminare, boli toxiinfecție alimentară și combaterea dăunătorilor.
 
Ingrediente - introduce pe elevi la terminologie comună a industriei alimentare, care să le permită să înțeleagă elementele de bază ale identificării produselor alimentare și a băuturilor, cu un accent pe utilizarea comună, precum și familiarizarea cu serviceware si echipamente de bucatarie generală.
 
Produse alimentare si bauturi Managementul - provoacă studenții să ia decizii eficiente de afaceri, prin studierea scenarii diferite de utilizare. Elevii învață planificarea meniu și conceptele de control al costurilor, de a dezvolta bugete, analiza situațiilor financiare, recomanda ajustări operaționale, se ocupe de problemele de resurse umane, și să ia decizii politice care afectează gestionării, a personalului și de proprietate.
 
Human Nutrition - investighează rolul de nutriție în alimente și de sănătate și nutriție impact are asupra industriei agro-alimentare. Studenții învață concepte de bază de nutriție și să discute constatările actuale și controverse.Ei explora alimente, etichete, rețete și meniuri pentru beneficiile nutriționale, precum și planul de diete si strategii de marketing pentru populațiile de specialitate.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Bachelor in International Culinary Arts Management
- Écully, Franţa
Licențiat Ferrieres
- Ferrières-en-Brie, Franţa
Licență internațională în Administrarea Afacerilor
- Ferrières-en-Brie, Franţa