BBA în Hospitality Global Management

Alegeți din campusurile noastre din Elveția, Spania și SUA și studiați în străinătate prin intermediul rețelei noastre globale. Începând din septembrie 2018.

Diplomă de licență de 3.5 ani în Managementul Ospitalității Globale este unică. Vă va ajuta să vă alăturați lumii ospitalității ca lideri și manageri cu o viziune globală și o abordare inovatoare a afacerilor.

3 CAMPUSE, 3 PROGRAME

Les Roches BBA în Managementul Ospitalității Globale este oferit la trei campusuri: Elveția, Spania și Statele Unite. Fiecare campus oferă o experiență unică de învățare, cu avantajele unei educații în stil ospitalității, în stil elvețian.

SPECIALIZARI PENTRU BBA IN MANAGEMENTUL GLOBAL HOSPITALITY

Adăugați un avantaj competitiv profilului dvs. profesional, cu o specializare de specializare. Fiecare campus are o serie de cursuri care vă permit să construiți cunoștințe de specialitate într-un subiect care să se potrivească preferințelor căii dvs. de carieră. De la antreprenoriat la managementul evenimentelor și marketing, veți găsi programul potrivit pentru dvs.

STANDARDE PENTRU BBA ÎN MANAGEMENTUL GLOBAL HOSPITALITY

Ca parte a programului dvs. BBA, veți fi scufundați în medii de afaceri reale aproape oriunde în lume. Două stagii profesionale sunt încorporate în curriculum-ul dvs., care are loc în semestrele 2 și 5.

Stagiile profesionale vă oferă posibilitatea de a pune în practică abilitățile și cunoștințele pe care le obțineți de la cursul de studii. Ele oferă, de asemenea, o experiență valoroasă pentru a vă extinde rețelele din industrie, pentru a îmbunătăți CV-ul și pentru a vă spori încrederea în a fi lider la locul de muncă.

INSTRUIRE DE ÎNVĂȚARE

Experiența în viața reală este o parte inestimabilă a educației dvs. la Les Roches. Fie că ați terminat gradul de management hotelier în Elveția, Spania sau SUA, veți dezvolta abilități și competențe esențiale prin învățarea experiențială.

sprijin în carieră

Absolvenții Les Roches continuă să lanseze o carieră incitantă și plină de satisfacții pe tot globul. Acest lucru nu se datorează doar resurselor excelente și experienței profesionale pe care o au, ci și datorită asistenței dedicate a consilierilor din cadrul echipei de dezvoltare a carierei și a industriei de plasare.

Echipa de carieră vă va ajuta să treceți fără probleme de la o diplomă de licență de ospitalitate la o carieră a ospitalității. Consilierii noștri organizează branduri de ospitalitate de vârf pentru a recruta pe campus și oferă sprijin - totul de la crearea CV-ului la îndrumarea prin procesul de interviu și vizualizarea carierei.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date