Citește Descrierea Oficială

Bachelor de Comerț ieri permite elevilor să studieze managementul internațional de hotel oferindu-le posibilitatea de a se specializa în una dintre următoarele discipline de afaceri din NUI Galway: Contabilitate, Managementul Resurselor Umane, Economie, Marketing sau Management Information Systems.

Elevii absolvent cu două calificări; o licență de comerț ieri de la NUI Galway și o diplomă în International Hotel Management din Nui.

Structura cursului

  • Anul 1: Studiu în Shannon - Anul 2: douăsprezece luni de Plasament - Anul 3: Studiu în Shannon - Anul 4: Studiu în NUI Galway - la sfârșitul anului 4: Nouă Luna Trainee Managementul de Plasament

Scutiri de contabilitate

Absolvenți Shannon Colegiul de BBS sunt eligibile pentru a beneficia de scutirile de la ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), CIMA (Chartered Institute of Management Accountants) și CPA (Institutul de Contabili Publici în Irlanda).

Studii Postuniversitare

Absolvenți Onoruri de BComm sunt eligibile să urmeze studii postuniversitare (inclusiv programe de masterat) în multe domenii academice diferite.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Shannon College of Hotel Management »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date