Read the Official Description

Inginerie mecanică include știința și arta de formulare, proiectare, dezvoltare si control al sistemelor și componentelor care implică în jurul termodinamica, mecanica, mecanica fluidelor, mecanisme, de fabricație și de energie. Inginerie mecanică majore a adoptat o serie de obiective educaționale care încadra curriculum universitar Primii doi ani sunt în primul rând preocupați de dezvoltarea abilităților științifice, matematice și practice de bază. Al treilea an include aplicat unități Inginerie în Inginerie termica, materiale, Automatica, Mecanica Proiectare & Management Engineering. În ultimul an elevii ar trebui să completeze obligatoriu proiectul Inginerie Mecanica si ei puteti extinde cunoștințele lor urmând subiecți electivă, Cursul include munca de proiect bazat pe laborator, bibliotecă și munca de teren și de evaluare parțială completat prin seminarii. Elevii sunt de așteptat să se supună de șase luni privind formarea de locuri de muncă într-o perioadă cu programată înainte de finalizarea programului de studii.

Absolvenți de inginerie mecanică pot găsi ocuparea forței de muncă în companiile din categoria marilor multinaționale la firme mici, locale. Funcțiile și responsabilitățile de locuri de muncă variază de la produs și de producție Inginerie si proiectare de sisteme de design pentru operatiuni de putere, de control al calității și management de proiect.

Cu o experienta si educatie in continuare, unele Inginerilor Mecanici se mute în funcții de conducere la care se bazează pe abilitățile și experiența lor științifice și tehnice. Alte alege calea de cercetare științifică și teaching.Graduate Inginerilor Mecanici au abilități ușor transferabile între angajatori și de a găsi de multe ori de muncă la nivel internațional.

Program taught in:
Engleză

See 3 more programs offered by Sri Lanka Institute of Information Technology SLIIT »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Ian. 2020
Duration
4 anii
La zi
Price
4,000 USD
pe semestru
By locations
By date
Start Date
Ian. 2020
Application deadline
Start Date
Aug. 2019
Application deadline
Start Date
Ian. 2020
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date

Ian. 2020

Location
Application deadline
End Date