Read the Official Description

BEng în Electronics

Inginerii au perspective strălucitoare de pe piața forței de muncă. După cum sa demonstrat într-un studiu realizat de Institutul de Cercetări Economice Köln (IW) pentru Asociatia Inginerilor Germani (VDI), una din patru companii de tehnologie se așteaptă la o creștere a cererii pentru ingineri în următorii ani. Mulți se tem chiar că va exista un deficit de noi ingineri.

Industria electronică din Germania are aproape 830000 de lucrători în 18 sectoare. Că o face a doua cea mai mare industrie din țară. Viitorul industriei constă în dezvoltarea de sisteme high-tech. Pentru a face acest lucru, este nevoie de asemenea de ingineri bine pregatiti, de exemplu, cu un grad certificat în inginerie electrică. Sectoarele de angajare primare pentru ingineri electrice sunt sectorul energetic și sectorul medical. Creșterea economică pe termen lung este de așteptat în ambele aceste sectoare. Cantități mari de finantare a cercetarii se varsă în sectorul medical, este dependentă de atât dezvoltarea în continuare a "tehnologiei sale existente, precum și dezvoltarea de noi tehnologii. Cu licență de recunoscut pe plan internațional de gradul de Inginerie, BBW Universitatea de Stiinte Aplicate ofera absolventilor posibilitatea de a combina rapid cunoștințele teoretice stabilite cu experiență profesională și practică și se califică absolvenți să-și asume de locuri de muncă dificile. În numai șase semestre (zi) sau opt semestre (part time), elevii sunt activate pentru a lua examenul pentru a se califica ca un inginer electric. Întreprinderile promoveze angajații lor tineri academice prin sponsorizarea un curs part-time în domeniul de aplicare al dezvoltării resurselor umane.


Structură

Durata curs cu normă întreagă:
3 ani, adică 6 semestre sau 1800 de ore
Pentru cursuri de zi aprox. 6 săptămâni de vacanță pe an sunt încorporate.
Ore curs: 8:30 - 05:30

Part time / curs extra-profesională:
4 ani, respectiv 8 semestre sau 1800 de ore
Programul part-time, pentru studenții de asemenea, utilizate în prezent / în formarea profesională, are loc două seri pe săptămână 6:00 - 9:15 și pe două sâmbăta pe lună 8:30 - 15:45.

Curs de a începe:
Cursul de full-time începe o aprilie și 1 octombrie în fiecare an, în timp ce programul part-time începe una martie și 1 septembrie.

În primul an al programului, studiile de bază oferi o bază fundamentală de calificare, precum și principiile de bază ale economiei, drept, și engleza de afaceri. Aici accentul este pus pe orientarea, teoria cunoașterii, și de dezvoltare personală, pentru ca sunt realizate rapid metode de orientare și de studiu optim.

Studii speciale cuprind un accent special asupra industriei. Spre deosebire de alte cursuri disponibile până în prezent, conținutul acestui curs se concentrează mai mult pe domeniul profesional și orientarea asupra industriei. Cursul de specialitate este completat de subproiecte, munca de proiect legate de industria în companii și se încheie cu o teză semestru.

Studii Aplicate bazate pe proiecte la curent de internaționalizare în creștere. Prelegerile sunt parțial deținute în limba engleză și fiecare se încheie cu studii de caz. Curriculum-ul pe bază de cerere este completat cu teme actuale de gestionare, cu privire la afaceri internaționale și de management, precum și probleme etice. Toate examenele sunt în acompaniament de curs și evaluate în conformitate cu ECTS (Sistemul European de Credite Transferabile). Programul de licență este încheiat cu o teză de licență legate de afaceri, care ar trebui să urmeze în mod ideal pe activitatea de consultanta pregătit în cursul specializat.

Program taught in:
Engleză

See 8 more programs offered by bbw University of Applied Sciences »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
3 - 4 anii
Part time
La zi
Price
16,920 EUR
By locations
By date
Start Date
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
End Date