Read the Official Description

BEng în Inginerie Mecanică cu Mecatronica

Inginerii au perspective strălucitoare de pe piața forței de muncă. După cum sa demonstrat într-un studiu realizat de Institutul de Cercetări Economice Köln (IW) pentru Asociatia Inginerilor Germani (VDI), una din patru companii de tehnologie se așteaptă la o creștere a cererii pentru ingineri în următorii doi ani. Mulți se tem chiar că va exista un deficit de noi ingineri. Cursul Mecatronică combină disciplinele tehnice de bază ale mecanicii, ingineriei electrice, tehnologia de automatizare și informatică.

Aproape fiecare produs tehnologice moderne utilizează sisteme electromecanice în toate sectoarele industriale. Cu licență de recunoscut pe plan internațional de gradul de Inginerie, Universitatea BBW de Stiinte Aplicate ofera absolventilor posibilitatea de a combina rapid cunoștințele teoretice stabilite cu experiență profesională și practică și se califică absolvenți să își asume de locuri de muncă dificile în dezvoltarea și construirea de sisteme mecatronice, punerea în aplicare a sistemelor complexe , asamblare și tehnologiei de automatizare, implementare de soluții automatizarea completă, și de control al calității. În numai șase semestre (zi) sau opt semestre (part time), elevii sunt activate pentru a lua examenul pentru a se califica ca un inginer mecanic. Întreprinderile promoveze angajații lor tineri academice prin sponsorizarea un curs part-time în domeniul de aplicare al dezvoltării resurselor umane

Conceptul curs a fost dezvoltat și evaluată în colaborare cu der Verband construcții metalice und Elektroindustrie în Berlin und Brandenburg (VME).

Printr-o inițiativă comună din partea statului de la Berlin, Bildungswerk der Wirtschaft în Berlin und Brandenburg și Universitatea BBW de Stiinte Aplicate o sponsorizare este disponibil pentru angajații companiilor Berlin pe baza de care trăiesc în Berlin pentru a-și continua studiile part-time în inginerie mecanică și mecatronică.

Din septembrie 2009 până la începutul iernii semestru 2010/2011, taxele de școlarizare pot fi, prin urmare, subvenționate cu fonduri de la Fondul Social European și statul de la Berlin.

- Sponsorizările au fost furnizate în temeiul Regulamentului (CE) nr 800/2008 al Comisiei din 6 august 2008 de declarare a anumitor categorii de ajutoare compatibile cu piața comună în aplicarea articolelor 87 și 88 din tratat (Regulament general de exceptare); Jurnalul Oficial al Uniunii Europene L 214 din 9 august 2008, p 3) prevede:

Prin urmare, un ajutor în favoarea unui beneficiar care face obiectul unui ordin de recuperare în urma unei decizii anterioare a Comisiei privind declararea unui ajutor ilegal și incompatibil cu piața comună, ar trebui să fie excluse din domeniul de aplicare al prezentului regulament. În consecință, orice ajutor ad hoc acordat unui astfel de beneficiar și orice sistem de ajutor care nu conține o dispoziție

cu excepția explicit acestor beneficiari se supun cerințelor de notificare de la articolul 88 alineatul (3) din tratat.


Structură

Durata curs cu normă întreagă:
3 ani, adică 6 semestre sau 1800 de ore
Pentru cursuri de zi aprox. 6 săptămâni de vacanță pe an sunt încorporate.
Ore curs: 8:30 - 05:30

Part time / curs extra-profesională:
4 ani, respectiv 8 semestre sau 1800 de ore
Programul part-time, pentru studenții de asemenea, utilizate în prezent / în formarea profesională, are loc două seri pe săptămână 6:00 - 9:15 și pe două sâmbăta pe lună 8:30 - 15:45.

Curs de a începe:
Cursul de full-time începe o aprilie și 1 octombrie în fiecare an, în timp ce programul part-time începe una martie și 1 septembrie.

În primul an al programului, studiile de bază oferi o bază fundamentală de calificare, precum și principiile de bază ale economiei, drept, și engleza de afaceri. Aici accentul este pus pe orientarea, teoria cunoașterii, și de dezvoltare personală, pentru ca sunt realizate rapid metode de orientare și de studiu optim.

Studii speciale cuprind un accent special asupra industriei. Spre deosebire de alte cursuri disponibile până în prezent, conținutul acestui curs se concentrează mai mult pe domeniul profesional și orientarea asupra industriei. Cursul de specialitate este completat de subproiecte, munca de proiect legate de industria în companii și se încheie cu o teză semestru.

Studii Aplicate bazate pe proiecte la curent de internaționalizare în creștere. Prelegerile sunt parțial deținute în limba engleză și fiecare se încheie cu studii de caz. Curriculum-ul pe bază de cerere este completat cu teme actuale de gestionare, cu privire la afaceri internaționale și de management, precum și probleme etice. Toate examenele sunt în acompaniament de curs și evaluate în conformitate cu ECTS (Sistemul European de Credite Transferabile). Programul de licență este încheiat cu o teză de licență legate de afaceri, care ar trebui să urmeze în mod ideal pe activitatea de consultanta pregătit în cursul specializat.

Program taught in:
Engleză

See 8 more programs offered by bbw University of Applied Sciences »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
3 - 4 anii
Part time
La zi
Price
16,920 EUR
By locations
By date
Start Date
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
End Date