Biologie La Sonde

Wells College

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Biologie La Sonde

Wells College

Biologie major la Wells garanteaza fiecare student o experiență bine rotunjite în disciplina prin timp laborator activă, o atenție aproape de facultate și de asistență, proiectele de cercetare auto-proiectate, hands-on de învățare la fiecare nivel, precum și cunoașterea cum să scrie și să prezinte de lucru pentru un public profesionist. Cu ajutorul profesorilor, elevilor descoperi unde interesele lor unice se afla printr-o mare de muncă participativ atât în ​​interiorul cât și în afara clasei, și ei construiesc de cercetare și scriere excepționale pe parcursul carierei lor academice.

Ce elevii studiază

Elevii care aleg acest majoră va dezvolta și cunoștințe emoție-despre domeniul lor de cursuri in genetica, ecologie, taxonomie, morfologie, fiziologie, biologie moleculara si celulara si biologie ecologică și comportament. De arte liberale accent Wells "înseamnă că veți învăța să aplice cadrele de multe alte discipline, precum și, ceea ce duce la o educație mai aprofundată și adaptabil biologie. Aici sunt unele dintre cursurile noastre populare: Zoologie Vertebrate: examinează clasificarea, morfologia comparativă, și evoluția vertebratelor; include demonstrații si disectii de vertebrate selectate (clasa popular pentru cei care doresc să studieze medicina veterinară!) Microbiologie: foloseste tehnici de laborator bacteriene și tehnologia ADN-ului pentru a explora structura, fiziologia și genetica a microorganismelor și aplicarea lor în alimente și medicamente Introducere în Genomics și Bioinformatica: acoperă noi instrumente și informații pentru obținerea de informații disponibile în vârstă de secventiere gene si analiza Diverse "subiectele biologie" clase se referă la interesele elevilor, oferind studenților o privire de actualitate, specializat în domenii precum horticultura, ornitologie, pădure ecologie și entomologie.

Hands-on de învățare

Accent Wells pe stagii și hands-on de studiu înseamnă că toți studenții au șansa de a lucra cu organizațiile din afara colegiului. Majors recente biologie au internat la Universitatea Cornell Clinica animal mare, Institutul National al Cancerului, Gradina Zoologica Oakland, Mote Marine Laboratory, New England Aquarium, Upstate Spitalul veterinar, UCLA Medical Center, iar Cayuga Lake Watershed Network. Aceste oportunități oferi studenților pregătirea pentru o carieră și de conexiuni într-un domeniu de potrivire interesele lor.

Învățare activă elevilor nu se întâmplă întotdeauna într-un laborator, fie. Wells are un parteneriat cu Proiectul Floating clasă Cayuga Lake, care oferă instrumente educationale despre Cayuga Lake comunităților locale. USS Haendel "plutitoare clasă" docurile de la hangar Wells astfel încât elevii pot petrece timpul pe apă, care rulează teste de calitate a apei și a face alte hands-on de lucru legate de biologie marină cu profesorii noștri.

Conferințe academice oferi un loc pentru studenții Wells a prezenta de exceptie, de cercetare elev original. Aceste oportunități crește familiarizarea elevilor cu prezentarea informațiilor pentru publicul. Wells trimite studenți la Consiliul Național de Cercetare Undergraduate, o conferinta academica interdisciplinara națională care recunoaște cercetarea și munca de creație de studenti. Facultatea noastra are, de asemenea, elevii să conferința Sigma Xi, o conferință axată pe student pentru cercetarea stiintifica si medicala.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Aurora, New York, NY
Data începerii: Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Statele Unite ale Americii - Aurora, New York, NY
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala