Biotehnologie Bachelor of Science

Generalități

Programul de descriere

Biotehnologie

Colegiul: Institute of Technology

Profil profesional: Studenții au capacitatea de a se angaja în biotehnologie și inginerie alimentară două domenii de activitate, este de inginerie și tehnologie cu științele naturale, științele vieții, în special într - o combinație de specialitate biotehnologie. Materialul biologic este o comuna teme de cercetare de inginerie alimentară și biotehnologie, care formează baza celor două domenii ale curriculum-ului de bază de combinare.

Program de formare profesională este conceput pentru a permite absolvenților să lucreze în același timp, competentă în domeniul biotehnologiei și industria alimentară. Biotehnologie și procese biochimice este generalizarea aplicații industriale high-tech. În plus față de industria alimentară, absolvenții practicienilor într-o gamă largă de domenii din industria farmaceutică, industria cosmetică, industria de protecție a mediului, agențiile de reglementare standard, Food and Drug Administration și alte agenții.

Patru ani de cursuri de formare proces, matematică, fizică, chimie și de calculator de bază și cursuri avansate de inginerie se combină pentru a dota studenții cu capacitatea de a emite inginerie senior aplicat la științele vieții și biotehnologie. În ceea ce privește direcția profesională, profesionale va fi biotehnologie, tehnologia de alimentare și de inginerie trei domenii majore ale științei alimentelor și a vieții. O parte a studiului va fi realizat în instalația pilot, elevii vor participa, de asemenea, în vizite de studiu industriale.

Durata: 4 ani

Israel Institute of Technology a acordat o diplomă de licență în inginerie specializată în biotehnologie Guangdong absolvire, în diplomă de licență în Biotehnologie și Inginerie Alimentară Israel Institute of Technology B.Sc.

instructori

Sima Yaron, șef de Biotehnologie și programul de Inginerie Alimentară

Ultima actualizare Nov 2017

Despre facultate

The Guangdong Technion-Israel Institute of Technology (GTIIT) is a Sino-foreign cooperative educational institution established by Shantou University (STU) and Technion-Israel Institute of Technology ... Citeste mai mult

The Guangdong Technion-Israel Institute of Technology (GTIIT) is a Sino-foreign cooperative educational institution established by Shantou University (STU) and Technion-Israel Institute of Technology (Technion) with independent legal person status. The university is located in the city of Shantou, Guangdong province. Citește mai puţin