Bs în administrarea afacerilor de aviație

Generalități

Programul de descriere

Programul de studii Aviație Business Administration, oferit de către Departamentul de Business, reflectă mediul în continuă schimbare și exigente de afaceri, guvern, și industria aviatică. Curriculum-ul este conceput pentru a oferi absolvenți cu cunoștințe și abilități esențiale pentru intrarea lor cu succes în afaceri și în societate. Accentul este pus pe o comunicare eficientă, abilități cantitative, conștientizare la nivel mondial, responsabilitatea socială, tehnologia informației, abilități de gândire critică, munca în echipă, abilități funcționale de afaceri, aviație / industria aerospațială obișnuința, și un angajament de a învățării pe tot parcursul vieții.

Acest program de gradul oferă o experiență educațională unică pentru student-concentrat de afaceri. Este fundamentul necesar pentru intrarea în oportunități de carieră în afaceri, management de aviație, management financiar, sau operațiuni de zbor. Cerințele de curs includ aplicații informatice, / proiecte și prezentări individuale de grup, precum și un amestec de teorie și aplicații pentru a pregăti cel mai bine studenții pentru o varietate de poziții la locul de muncă. Colocviilor, forumuri, vizitând vorbitori, interesante experiențe excursie teren și oportunități interdisciplinare / activități servesc pentru a îmbogăți curriculum-ului.

cursuri de electivă diverse permit studenților să-și lărgească interesele lor de învățământ general sau urmăresc interese specifice în multe domenii specializate, inclusiv internațional comerț, economie / finanțe, aviație / industria aerospațială, de securitate și de informații, mediul, siguranța aviației, și cultura și limba. O varietate de "minori" unici (programe minore de studiu) sunt disponibile pentru studenții interesați care doresc să completeze pregătirea lor formală academice cu cursuri de specialitate în mai mult de 20 de domenii suplimentare de studiu. consilieri ai facultăților dedicate ajuta studenții ABA în evaluarea multe oportunități de care dispun în acest program.

Active, cluburi legate de afaceri / aviație în campus includ Phi Beta Lambda (o organizație orientată spre afaceri oferind studenților posibilitatea de a concura la stat și conferințe naționale de conducere); Asociatia Americana de Directori Airport (o asociație concentrat de gestionare a aviației cu călătorie înainte de Chicago, Las Vegas, Toronto, Seattle, San Francisco și Hong Kong); și aviația de afaceri Networking Club (o organizație pentru dezvoltare personală și profesională și crearea de rețele).

Studenții noștri sunt încurajați să gândească dincolo de granițele academice tradiționale și să caute la locul de muncă și experiențe culturale care se vor îmbogăți și să le lumineze pe la locul de muncă în evoluție și mediul de afaceri la nivel mondial. stagii unice și experiențe educaționale de cooperare sunt disponibile și încurajate, cu personalul desemnat pentru a ajuta studenții în identificarea poziției și plasare. Un consiliu consultativ industrie de afaceri oferă îndrumări cu privire la nevoile de afaceri, guvern, și industria aviatică.

Numeroase vară în străinătate experiențe sunt disponibile pentru studenții care doresc să crească perspectivele lor internaționale. Anterioară de vară în străinătate programe academice au fost oferite la Paris, Londra, Italia, Polonia, China, Germania, Ecuador, Chile și Mexic.

descrieri de curs, incluse în acest catalog, ar trebui să fie revizuite înainte de înregistrarea pentru clase, pentru a asigura plasarea corectă. Unele cursuri pot necesita cunoștințe de specialitate condiție prealabilă sau particulare permanente de clasă. sponsorizat de Departamentul de îndrumare și laboratoare sunt disponibile.

Cerințe de ieri

Bachelor of Science în grad Aviație Business Administration (ABA) necesită finalizarea cu succes a unui minim de 120 de ore de credit, și este în mod normal finalizat în opt semestre. Conceput pentru studenții interesați în obținerea o bază solidă de afaceri, cu accent pe oportunitățile de afaceri în domeniul aviației și de management specifice, studentul poate alege o zonă de concentrare în Management, mangement financiar, Flight Operations-Fixed Wing, operațiuni de zbor - elicopter, și de gestionare a aeroportului.

Elevii ar trebui să declare zona lor de concentrare la începutul lor an al doilea de studentie. Studenții care doresc să se specializeze în mai mult de o zonă de concentrare pot trece-utiliza până la 6 ore de credit spre a doua zonă de concentrare. Studenții care participă la programul de Cooperare pentru Educație se poate substitui până la 3 ore de credit, în cazul în care a aprobat, spre cursurile specificate necesare în zona lor de concentrare. Studenții înscriși în programul Air Force sau Army ROTC pot substitui AF sau cursuri de MSL pentru cursurile opționale deschise.

Selectați ofertele de programe de aviație Business Administration la campusul Prescott sunt acreditate de Aviație Consiliul de acreditare International (AABI). Scopul programelor acreditate AABI este de a crea management de aviație și profesioniștii din domeniul afacerilor. Embry-Riddle Aeronautical University - Prescott Departamentul de Afaceri este un membru al Asociației Collegiate Business școli și programe (ACBSP) și este în candidatura pentru acreditare. Pentru a fi atribuit un grad de aviație Business Administration, un student este obligat să completeze un minim de 80% din afaceri de bază și zona de cursuri de concentrare în reședință sau a transfera aceste credite de la instituții aprobate de către președintele Departamentului. Singurele grade de afaceri care pot fi declarate simultan sunt BS / BA sau BS / ABA cu BS / GB Limbă și Cultură AOC.

Ultima actualizare Nov 2017

Despre facultate

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona.

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona. Citește mai puţin