Bs în astronomie

Generalități

Programul de descriere

Bachelor of Science în programul de Astronomie oferă studenților instrumentele și cunoștințele de care au nevoie pentru a ajunge la stele. De lucru în Complexul Observator Campus, un mediu excepțional care să profite de cer senin ridicat Prescott altitudine și, elevii ajunge să stăpânească astrofizica, mecanica cuantică și mai mult prin hands-on experiențele cu instrumentele pe care debloca secretele cerului.

Elevii au, de asemenea, acces la telescopul spațial Hubble și programele de cercetare de la NASA si National Science Foundation.

În timp ce cei mai mulți astronomi dețin grade avansate, există o carieră de astronomie, care nu necesită studii postuniversitare, inclusiv tehnician spațiat pe bază și pe sol observator și operatori, dezvoltarea de instrumente astronomice, comerciale și de operațiuni de comunicații prin satelit militare, învățământ secundar, jurnalism știință, și analiza financiară .

Bachelor of Science în grad de Astronomie este găzduit în cadrul Departamentului de Fizica in Colegiul de Arte si Stiinte.

BS în Astronomie

Bachelor of Science în Astronomie este un program conceput pentru a pregăti studenții pentru muncă în industriile spațiale și cele legate de industria aerospațială, laboratoare de cercetare academice si guvernamentale, studii postuniversitare în astronomie și astrofizică, precum și alte cariere, cum ar fi educația științifică. Astronomia este studiul obiectelor cerești, cum ar fi planete, stele, nebuloase și galaxii, precum Universul ca întreg. Astronomii aplică legile fundamentale ale fizicii obiectelor cerești pentru a înțelege aspectul și comportamentul acestor obiecte. Elevii vor explora obiecte variind de la (de exemplu, Sistemul Solar) din apropiere către cele mai îndepărtate colțuri ale Universului și originea sa (de exemplu, cosmologia și Big Bang-ul).

În plus față de învățare în clasă, elevii vor dobândi experiență hands-on cu echipamente astronomice, cum ar fi telescoape și camere electronice sofisticate, folosind Complexul Observator Campus. Elevii vor învăța cum să-și planifice, să execute și să analizeze observațiile astronomice. In anul lor senior, studenții care îndeplinesc cerințele de curs și AAP au posibilitatea de a completa un proiect de senior teza de cercetare într-un domeniu de interes, care se suprapune cu interesele de cercetare ale unui membru al facultății de supraveghere. Oportunități există, de asemenea, înainte de anul senior pentru proiecte de cercetare de student-facultate. Dacă contribuie la cunoașterea fundamentală a obiectelor astronomice, continuarea explorării spațiului, sau angajarea într-una dintre o varietate suplimentară de cariere disponibile, absolvenți ai acestui program vor fi pregătite pentru a deveni lideri în domeniile legate de spațiu.

Cerințele de admitere

Pentru a intra în acest program, studenții trebuie să fi finalizat patru ani de știință de liceu și matematică, demonstrând un nivel înalt de competență. Candidații de succes pentru acest program vor fi pregătite pentru a intra Calculul I, Fizica I, și Chimie generală și trebuie să aibă o bună cunoaștere a limbii engleze scrise.

Cerințe de ieri

Bachelor of Science în Astronomie este un program de oră de 120 de credit, care poate fi finalizat în opt semestre. Lista cursurilor de mai jos cuprinde cerințele complete pentru gradul de Bachelor of Science în Astronomie. Lista este organizată ca o "schiță verticală", în funcție de anul și semestrul în care în mod normal, ar fi luate cursurile. Deși nu este o cerință ca cursurile să fie luate în cursul anului prezentat, studenții ar trebui să fie conștienți de faptul că mai multe cursuri în fiecare an universitar pot avea condiții prealabile și / sau corequisites. Prin urmare, se recomandă ca elevii să păstreze programul lor cât mai aproape posibil de cea prezentată mai jos. Înainte de a înregistra un curs, verificați descrierile de curs pentru a se asigura că toate premisele și / sau corequisites sunt îndeplinite. Rețineți că premisele unui curs sunt considerate ca fiind îndeplinite numai în cazul în care studentul a obținut un grad de "C", sau mai bine în cursuri condiție prealabilă.

Elevii nu pot urmări atât un grad BS Astronomie și un grad de spațiu Fizică BS. Cu toate acestea, de asemenea, rețineți că cerințele de grad pentru primele trei semestre ale ambelor programe de studii pot fi satisfăcute cu aceleași cursuri. Astfel, un student care realizează progrese adecvate în programele de gradul Space Fizică fie Astronomie sau se poate trece la un alt program, după al treilea semestru, cu un transfer complet de credit de la un program la altul.

Ultima actualizare Ian 2017

Despre facultate

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona.

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona. Citește mai puţin