Bs în biologie medico-legale

Generalități

Programul de descriere

Bachelor of Science în programul de studii Biologie Medicină Legală combină disciplinele de biologie, chimie și de drept pentru a oferi studenților abilitățile și fundal necesare de către profesioniști în laboratoarele de medicină legală, știință de aplicare a legii și domenii conexe.

Lucrând în două noi laboratoare cu echipamente profesionale, elevii vor învăța despre colectarea probelor, cercetarea locului faptei, prelevarea de probe de țesuturi și de analiză, precum și tehnici de analiză ADN. Absolvenții sunt pregătiți să se specializeze în analiza probelor de la locul crimei și să devină biologi medico-legale acreditate de Academia Americana de Stiinte Criminalistice sau de a continua educația în, absolvent sau facultatea de drept medical.

Bachelor of Science în grad Biologie Medicină Legală este găzduit în Colegiul de Arte si Stiinte.

Ultima actualizare Ian 2017

Despre facultate

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona.

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona. Citește mai puţin