Bs în domeniul științei aeronautice - program de aripă fixă

Generalități

Programul de descriere

Bachelor of Science în aeronautic Science (Fixed Wing) combină de formare de zbor cu pregătire academică în aspectele tehnice și manageriale ale aviației - abilitățile și cunoștințele cerute de industria aviatică de astăzi.

Aproximativ două treimi din piloții se vor pensiona în următorii ani, și în alte domenii ale industriei aviatice sunt, de asemenea, cu subaprovizionată solicitanții calificați. În liniile aeriene de astăzi, unul din patru piloți este un absolvent Embry-Riddle Aeronautical University.

Avantajul este clar: Intrarea pe piața muncii a aviației, cu un grad de la Embry-Riddle Prescott se va asigura că sunt luate în considerare pentru locurile de muncă de top din industrie.

Programul pune accentul pe următoarele seturi de competențe în educația piloților săi:

  • Capacitatea de conducere solicitată de companiile de astăzi aviatice de conducere
  • Luarea deciziilor de aptitudini pentru a evalua cu exactitate și rapid situații și gestionarea riscurilor - abilități pe care nu le servesc bine doar profesional, ci în toate aspectele vieții.
  • Cunoștințe legate de gestionarea eficientă a resurselor, factorii umani, precum și conștientizarea de siguranță, care poate fi aplicat la mai multe eforturi
  • Critice capacități de gândire și de rezolvare a problemelor dezvoltate prin simulări pe calculator în performanțele aeronavei, operarea sistemelor de navigație, și aeronave

Programul oferă, de asemenea, opțiuni pentru a îmbunătăți abilitățile specifice și personaliza programul dvs. prin formare de zbor avansate, inclusiv recuperarea supărat; Certificatele de instructor de zbor și un instrument de instructor de zbor; și formarea de familiarizare ca un membru al echipajului de zbor într-un avion de transport cu jet. Elevii vor primi ratinguri de zbor pentru a include, Private, Instrument, commercial, etc.

Bachelor of Science în aeronautic Science (cu aripi fixe) gradul este găzduit în cadrul Departamentului de Aeronautică Science în Colegiul de Aviație.

Ultima actualizare Nov 2017

Despre facultate

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona.

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona. Citește mai puţin