Bs în domeniul meteorologiei aplicate

Generalități

Programul de descriere

Bachelor of Science în grad de Meteorologie Aplicată oferă o înțelegere practică a fizicii și dinamica atmosferei și pregătește absolvent pentru o serie de posturi meteorolog în guvern, militare, sau ca cercetători sau meteorologii de aviație în sectorul privat. Se pune accentul pe aplicarea teoriei la prognozei meteorologice operaționale și de luare a deciziilor pentru industriile sensibile la vreme. Elevii folosesc un stat-of-the-art Meteorologie Lab și sălile de clasă echipate pe calculator pentru a înțelege și prognoza fenomene atmosferice complexe, de la furtuni și tornade severe, la cicloane, fronturi și fluxurile de jet, la climatice globale și modul în care se schimbă.

Studenții în gradul de Meteorologie Aplicată pot alege să urmeze un certificat de urgență de răspuns meteorolog sau a unei aeronave Dispecerat. Meteorologii de răspuns de urgență sunt în cerere de către Serviciul Național de Meteorologie și alte agenții guvernamentale pentru operațiuni de răspuns la incidente care necesită sprijin deciziilor legate de vreme rapidă și fiabilă pentru evenimente, cum ar fi incendii, uragane, inundații și scurgeri de materiale periculoase. dispecerii de aeronave materializată sunt angajați de către companiile aeriene pentru a gestiona sarcinile pe sol vitale pentru operațiunile aeriene de succes, inclusiv monitorizarea în zbor a condițiilor meteorologice.

Acest grad îndeplinește toate cerințele pentru studii de licență în meteorologie recomandate de către Societatea Americană de Meteorologie, Serviciul National de Meteorologie si US Air Force. Toți absolvenții îndeplinesc, de asemenea, Oficiul SUA al personalului de management Standarde de calificare pentru funcția de meteorolog.

Bachelor of Science în grad Aplicate Meteorologie este găzduit în cadrul Departamentului de Stiinte Aplicate din Aviație Colegiul de Aviație.

Cerințe de ieri

Bachelor of Science în Aplicate Meteorologie necesită finalizarea cu succes a unui minim de 120 de ore de credit. Elevii trebuie să fie conștienți de faptul că multe cursuri au condiții prealabile și / sau corequisites și ar trebui să planifice să înceapă secvența matematică-calcul necesară, de îndată ce acestea sunt eligibile. În plus, toate meteorologie (WX) clase, cu excepția WX 201, WX 203L, și WX 301, sunt oferite doar o singură dată pe an, cu toate că unele clase suplimentare de vară pot fi oferite.

Cursurile necesare pentru a câștiga acest grad sunt enumerate mai jos.

Ultima actualizare Ian 2017

Despre facultate

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona.

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona. Citește mai puţin