Bs în examinarea medico-legale de contabilitate și fraudă

Generalități

Programul de descriere

Potrivit industriei comerțului de publicare Astăzi contabilitate, aproape 40 la suta din primele 100 de firme de contabilitate din SUA sunt acum extinderea serviciilor lor legate de criminalistica. Mai mult de 75 la suta din topul Fortune 500 de companii folosesc Certified Frauda examinatori.

Bachelor of Science în contabilitate Medicină Legală și Frauda de examinare la Prescott recompense Campus ERAU lui rezolvitorilor de probleme curioase în căutarea pentru o carieră în contabilitate, cu o specializare în medicină legală. Absolvenții programului de studii vor fi pregătite pentru a identifica și de a preveni frauda în sectorul public, privat și de guvern.

ERAU-Prescott este una dintre singurele scoli din natiune de a oferi acest grad, la nivel de licență, în campus. Conceput pentru a îndeplini cerințele Institutului American de Contabili Publici, acest program este creat, astfel încât studenții să poată sta pentru examenul de CPA și devin certificate după finalizarea suplimentare de 30 de ore de la cerința de educație. Programul, care este un partener educațional cu Asociația Certified Fraudă Examinatorii, este de asemenea proiectat pentru a îndeplini cerințele guvernului federal (24 de ore semestru în contabilitate și o certificare FACE), astfel încât studenții să poată fi angajați imediat de către FBI, CIA , sau multe alte agenții guvernamentale. Acest program de studii se referă la următoarele patru secțiuni principale ale certificării profesionale oferite prin intermediul Asociației Certified fraudelor Examinatorii:

  • Tranzacții financiare și scheme de fraudă
  • lege
  • investigație
  • Prevenirea fraudei și curmării

Odată cu complexitatea tot mai mare a mediului general de afaceri și numărul tot mai mare de investigații de fraudă legate de afaceri, Medicină Legală și profesioniști de contabilitate Frauda de examinare sunt din ce în ce a cerut să asiste în investigațiile de probleme financiare de către numeroase federale, de stat, și agențiile guvernamentale locale.

Bachelor of Science în contabilitate medico-legale si gradul Frauda de examinare este găzduit în Colegiul de Arte si Stiinte.

Ultima actualizare Nov 2017

Despre facultate

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona.

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona. Citește mai puţin