Bs în fizica spațiu

Generalități

Programul de descriere

Bachelor of Science în programul de gradul Space Fizica permite studenților de a explora forțele fundamentale în natură prin investigare a sistemelor de particule atomice, nucleare și elementare.

Acest lucru sa aplicat programul de fizică este proiectat pentru a produce absolvenți pregătiți pentru spațiu și cariere legate de industria aerospațială. Elevii pot alege din trei domenii de specializare: Astroparticulelor fizica; Propulsia exotice; sau gravitational fizica si cosmologie. De lucru cu o facultate dedicat cu laboratoare și echipamente de stat-of-domeniu, studenții absolvent pregătit pentru a promova explorarea spațiului și se adaugă la corpul de cunoștințe în domeniul științei.

Din cauza accentului puternic pe fizica experimentală, absolvenții sunt bine-potrivite pentru a introduce o varietate de domenii în programele de industrie si post-universitare. În plus față de ocuparea forței de muncă în cercetare și programul spațial, absolvenți cu grade de fizica vor urmări diverse cariere de fizică spațiale în domenii cum ar fi fizica medicala, biofizica, fizica plasmei și în alte domenii, care folosesc fizicienii, cum ar fi sectorul militar și de securitate.

Bachelor of Science în grad Space Fizica este găzduit în cadrul Departamentului de Fizica in Colegiul de Arte si Stiinte.

Cerințele de admitere

Pentru a intra în acest program, studenții trebuie să fi finalizat patru ani de știință de liceu și matematică, demonstrând un nivel înalt de competență. Candidații de succes pentru acest program vor fi pregătite pentru a intra Calculul I, Fizica I, și Chimie generală și trebuie să aibă o bună cunoaștere a limbii engleze scrise.

Cerințe de ieri

Bachelor of Science în Space Fizica este un program de oră de 120 de credit, care poate fi finalizat în opt semestre. Lista cursurilor de mai jos cuprinde cerințele complete pentru gradul de Bachelor of Science în Space Fizica. Lista este organizată ca o "schiță verticală", în conformitate cu anul în care în mod normal, ar fi luate cursurile. Deși nu este o cerință ca cursurile să fie luate în cursul anului prezentat, studenții ar trebui să fie conștienți de faptul că mai multe cursuri în fiecare an universitar pot avea condiții prealabile și / sau corequisites. Prin urmare, se recomandă ca elevii să păstreze programul lor cât mai aproape posibil de cea prezentată mai jos. Înainte de a înregistra pentru un curs, verificați secțiunea Descriere curs acestui catalog pentru a se asigura că toate cerințele preliminare și / sau corequisites sunt îndeplinite. Rețineți că premisele unui curs sunt considerate ca fiind îndeplinite numai în cazul în care studentul a obținut un grad de "C", sau mai bine în cursuri condiție prealabilă. Studenții trebuie să aibă un AAP minim cumulat de 2.0 în cursuri PS de bază.

Ultima actualizare Nov 2017

Despre facultate

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona.

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona. Citește mai puţin