Bs în inginerie electrică

Generalități

Programul de descriere

Bachelor of Science în Inginerie Electrică oferă studenților posibilitatea de a dobândi un fundal largă în teoria circuitelor, sisteme de comunicații, calculatoare, sisteme de control, câmpuri electromagnetice, surse de energie și a sistemelor, precum și dispozitive electronice. Studentul capătă specializare în sisteme electronice de bord adecvate pentru poziții de inginerie entry-level în industria aerospațială. Se pune accentul pe design plaseaza studentul Embry-Riddle Inginerie electrică într-o poziție unică de a spori oportunitățile de angajare după absolvire.

Obiectivul general al programului de Inginerie electrică la Prescott este de a produce absolvenți care vor fi practicieni de succes de inginerie electrică. Obiectivele programului pentru a măsura realizarea noastră a acestui obiectiv sunt ingineri care:

  • Să demonstreze realizările în profesia lor ales
  • Să contribuie la dezvoltarea profesiei
  • Se angajeze în creștere profesională
  • Să contribuie la bunăstarea societății prin intermediul serviciului

Cerințe de ieri

Bachelor of Science în Inginerie Electrică necesită finalizarea cu succes a unui minim de 127 de ore de credit. Elevii trebuie să fie conștienți de faptul că mai multe cursuri în fiecare an universitar pot avea condiții prealabile și / sau corequisites. Verificați secțiunea descrieri de curs a acestui catalog înainte de înregistrarea pentru clase pentru a asigura secvențierea necesare. Gradul BS necesită o medie minimă cumulată punct de gradul de 2,00 în toate EE, ES, CEC, cursuri EGR și CS care îndeplinesc orice cerință de studii.

Gradul de Inginerie Electrică include o opțiune de spațiu în care EP 394, AE 427 și 445 AE substitut pentru ES electivă, EE 420, și EE 421.

Studenții care sunt interesați de robotica poate lua o pistă de robotica în cadrul programului EE. Programul propus de studiu urmeaza planul de studii EE regulate.

Ultima actualizare Ian 2017

Despre facultate

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona.

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona. Citește mai puţin