Bs în inginerie mecanică

Generalități

Programul de descriere

Inginerie mecanică a devenit un grad oferind in toamna lui 2007. Atunci când proiectarea acestui program de gradul de facultatea noastră a dorit să se asigure că am creat un grad de Inginerie Mecanică, care a îmbrățișat misiunea Embry-Riddle și expertiza recunoscută în industria aerospațială. Platforme aerospațială, indiferent dacă atmosfera sau spațiu pe bază, necesită competențe dintr-o echipă de ingineri, care includ aerospațială, electrice, computer, și, desigur, Inginerie Mecanică. Având în vedere acest lucru, gradul nostru de ME rămâne în acest punct central al platformei aerospațial cu cele trei opțiuni principale de robotica, propulsie și energie.

Anul de boboc în Inginerie Mecanică este comună la programul de gradul de Inginerie aerospațială. Al doilea an în Inginerie Mecanică construiește competențe fundamentale în matematică și fizică în timp ce introducerea de studenți la Inginerie Mecanică si Stiinte termice. În al doilea semestru al anului lor al doilea de studentie, studenți Inginerie Mecanică în programul Embry-Riddle în Prescott va începe să cursuri aliniate în domeniile prioritare de robotica, propulsie sau energie.

Opțiunea robotica pune accentul pe proiectarea și analiza vehiculelor autonome care includ vehicule aeriene nelocuite (UAV-uri), vehicule spațiale autonome și rover planetare. Opțiunea de propulsie accentuează științele termice și proiectarea și analiza turbomașinior. motoare de avioane cu jet sunt zona principală de adâncime, dar cu piston și propulsie pentru rachete sunt, de asemenea studiate. Opțiunea energetică pune accentul pe proiectarea sistemelor de energie regenerabilă. Pe parcursul anului superior, elevii vor dobândi o profunzime suplimentară în opțiunile lor și să ia cursuri de Capstone in proiectarea unei platforme aerospațială.

Platforme aerospațială sunt proiectate în echipe și cu faptul că noi oferim oportunități interdisciplinare centrate în jurul studenților noștri ME. studenți ME superiori au posibilitatea de a alege între cinci secvențe Capstone ca un eveniment care a culminat axat pe echipe, integrare și sinteză a patru ani de studii. Inginerii mecanici pot alege secvențe capstones care includ:

  • secvența robotică centrată pe vehicule aeriene fără pilot și a rovere
  • secvență de astronautică centrată pe nave spațiale
  • secvența aeronautică centrată pe aeronavă
  • secvență de propulsie centrată pe motoare de avioane cu reacție.
  • secventa de energie centrata pe sistemele alternative de energie

Obiectivul general al programului de Inginerie Mecanică la Prescott este de a produce absolvenți care vor fi practicieni de succes de inginerie mecanică. Obiectivele programului pentru a măsura realizarea noastră a acestui obiectiv sunt ingineri care:

  • Să demonstreze realizările în profesia lor ales
  • Să contribuie la dezvoltarea profesiei
  • Se angajeze în creștere profesională
  • Să contribuie la bunăstarea societății prin intermediul serviciului

Programul de Inginerie Mecanică este acreditat de către Comisia de Acreditare Inginerie ațâța, http://www.abet.org.

Cerințe de ieri

Bachelor of Science în programul de Inginerie Mecanică necesită finalizarea cu succes a unui minim de 129 de ore de credit. Programul poate fi completat în opt semestre presupunând că de fond adecvat și înscriere full-time. Este nevoie de o medie minimă cumulată punct de gradul de 2.00 pentru toate datele solicitate, AE, EGR, ES, și ME cursuri, cu excepția electives tehnice.

Ultima actualizare Ian 2017

Despre facultate

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona.

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona. Citește mai puţin